قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

استاندار قزوین: اصلاح نظام پرداخت، مطالبه جدی کارکنان دولت است

استاندار قزوین با اشاره به پایین بودن حقوق کارکنان وزارت کشور گفت: در شرایط کنونی، میزان دریافتی کارکنان با هزینه‌های زندگی همخوانی ندارد و لازم است برای بهبود وضعیت معیشتی آنان تدابیر مؤثری اتخاذ شود.
 استاندار قزوین: اصلاح نظام پرداخت، مطالبه جدی کارکنان دولت است

محمد نوذری در دیدار با فاضل موسوی معاون حقوقی و امور مجلس سازمان امور اداری و استخدامی  کشور، بر ضرورت اصلاح شیوه پرداخت حقوق کارکنان تأکید و اظهار کرد: در حال حاضر پرداخت‌های یک کارمند از چند بانک انجام می‌شود که مشکلاتی را به همراه دارد؛ تجمیع تمامی پرداخت‌ها در یک بانک می‌تواند ضمن ساماندهی نظام پرداخت، از بروز این مشکلات جلوگیری کند.

وی با اشاره به اجرای موفق سامانه «فواد» در استان به عنوان پایلوت کشوری، عنوان کرد: این طرح تحول مناسبی در حوزه اداری ایجاد کرد و امروز به الگویی موفق در سطح کشور تبدیل شده است.

استاندار قزوین با بیان اینکه قزوین از ظرفیت‌های مهم صنعتی، کشاورزی و گردشگری برخوردار است، خاطرنشان کرد: استان با بحران جدی آب مواجه بوده و در حال حاضر تنها منبع تأمین آب، چاه‌ها هستند؛ از این‌رو با استقرار صنایع آب‌بر جدید مخالف هستیم، مگر آنکه از گذشته در استان فعالیت داشته باشند. خوشبختانه در ماه‌های اخیر گره‌های مهمی در حوزه صنعت باز شده و موانع تولید کاهش یافته است.

نوذری با اشاره به اجرای شیوه‌های نوین حکمرانی در استان اشاره کرد: برای تأمین منابع پروژه‌ها از روش‌های جدیدی مانند تهاتر زمین در طرح انتقال آب استفاده کردیم و پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی باقی‌مانده از دهه ۷۰ نیز به شهرداری‌ها واگذار شد. 

 الموت پس از ثبت جهانی، میراث مشترک بشریت شد 

وی با اشاره به ثبت جهانی مجموعه قلعه‌های الموت به‌عنوان سی‌امین اثر ثبت‌شده ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو، این رویداد را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای تاریخی و فرهنگی استان دانست و از تمامی دست‌اندرکاران و پیگیری‌های انجام‌شده برای تحقق این موفقیت قدردانی کرد.

استاندار قزوین با تأکید بر اینکه امروز الموت تنها متعلق به قزوین نیست، بلکه میراثی جهانی است، تصریح کرد: الموت با برخورداری از تمدنی بیش از ۱۲۰۰ ساله، یکی از کم‌نظیرترین کانون‌های تاریخی و فرهنگی کشور به شمار می‌رود و ثبت جهانی آن، مسئولیت ما را در حفاظت، معرفی و بهره‌برداری شایسته از این میراث ارزشمند دوچندان کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، در روز ۷ مرداد، نوذری یادآور شد: توسعه زیرساخت‌ها، بهبود …



2
 استاندار قزوین از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بازدید کرد
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

استاندار قزوین از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بازدید کرد

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد نوذری استاندار قزوین با حضور در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و در جریان روند فعالیت‌ها، ظرفیت‌ها و مسائل حوزه مهندسی ساختمان قرار گرفت.

وی در این بازدید بر اهمیت نقش مهندسان و سازمان نظام مهندسی در ارتقای کیفیت ساخت‌ وساز، رعایت اصول فنی و ایمنی و توسعه شهری تأکید کرد و خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت تخصصی مهندسان استان در مسیر توسعه قزوین شد.

نوذری همچنین با مدیران و کارشناسان سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت‌وگو کرد و در جریان برخی مسائل و مطالبات این حوزه قرار گرفت.

در این بازدید احمدپور معاون سیاسی امنیتی، حق لطفی معاون عمرانی، طاهرخانی فرماندار، احد چگینی مشاور اقتصادی، اردقیان مدیر روابط عمومی استانداری، نیز حضور داشتند.

انتهای پیام