قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

رقبای گوگل برای دریافت خسارت صف کشیدند

مقابله چند دهه‌ای با شیوه‌های تجاری گوگل در اروپا، وارد مرحله جدید و پرهزینه‌ای می‌شود، زیرا شکست این غول آمریکایی در اولین پرونده‌ای که تحت قانون جدید اتحادیه اروپا تشکیل شد، در را به روی موجی از دعاوی خصوصی که تا ۱۰ میلیارد دلار خسارت مطالبه می‌کنند، باز کرده است.
 رقبای گوگل برای دریافت خسارت صف کشیدند

به گزارش ایسنا، اظهارات شش وکیل و سرمایه‌گذار دعاوی و مجموعه‌ای از پرونده‌های ثبت شده در شش کشور نشان می‌دهد آلفابت - شرکت مادر گوگل- که از سال ۲۰۱۷ به پرداخت میلیاردها دلار جریمه در اتحادیه اروپا محکوم شده، اکنون با دعاوی رقبای کوچک‌تر در سراسر اروپا روبرو است.

تحول اخیر با صدور جریمه یک میلیارد دلاری اتحادیه اروپا علیه گوگل، تسریع شده است. این جریمه تحت قانون بازارهای دیجیتال این بلوک و به دلیل شیوه گوگل در اولویت دادن به خدمات خود نسبت به رقیبانش و جلوگیری از هدایت کاربران به گزینه‌های ارزان‌تر خارج از فروشگاه برنامه گوگل پلی توسط توسعه‌دهندگان برنامه اعمال شده است.

توماس هاپنر، یکی از شرکای شرکت جرادین پارتنرز، با اشاره به قوانین قدیمی‌تر اتحادیه اروپا که شرکت‌ها را از سوءاستفاده از موقعیت مسلط بازار منع می‌کند، گفت: «شرکت‌های جستجوی تخصصی ممکن است طبق ماده ۱۰۲ احتمالا نه فقط تحت قانون بازارهای دیجیتال، بلکه برای سال‌های قبل از اجرای این قانون نیز درخواست خسارت کنند.

گوگل اعلام کرد که هیچ وجاهتی در این ادعاها وجود ندارد. سخنگوی گوگل گفت: «ما به شدت با این دعاوی حقوقی که توسط شرکت‌هایی که به جای سرمایه‌گذاری در محصولات خود به دنبال دریافت سود هستند، مطرح می‌شوند، مخالفیم.»

خرید از فروشگاه‌های دیگر

این ادعاهای خسارت در حالی مطرح می‌شود که ولخرجی‌های گوگل در حوزه هوش مصنوعی باعث هدر رفتن پول نقد این شرکت شده است و جریان نقدی آزاد آلفابت برای اولین بار به عنوان یک شرکت سهامی عام در سه ماهه دوم منفی شده است.

این جریمه‌ها همچنین علاوه بر جریمه‌های ۱۰.۴ میلیارد یورویی اتحادیه اروپا علیه گوگل در دهه گذشته است، زیرا نهادهای نظارتی موضع سختی علیه شرکت‌های بزرگ فناوری اتخاذ کرده‌اند. به گفته وکلا و شرکت‌های تامین مالی دعاوی، پرونده‌های خصوصی در مراحل مختلفی هستند و پرونده‌های بیشتری در حال آماده شدن هستند و هنوز ثبت نشده‌اند.

هنگامی که گوگل در سال ۲۰۰۸، نمایش سرویس خرید مقایسه‌ای خود را در نتایج جستجو آغاز کرد، ترافیک سایت‌های مقایسه قیمت رقیب کاهش یافت و باعث شکایات و تحقیقات اتحادیه اروپا شد که منجر به جریمه ۲.۴۲ میلیارد یورویی در سال ۲۰۱۷ شد.

گوگل …




 ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران/ مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسید؟

ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران/ مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسید؟

ترامپ با تکرار ادعاهای خود درباره ایران و تنگه هرمز، از فعال بودن محاصره دریایی ایران و بی‌فایده بودن مذاکره با تهران سخن گفت.

 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.

 آیت‌الله اعرافی: خون‌خواه‌ امام شهید هستیم/ ایران عقب‌نشینی نمی‌کند

آیت‌الله اعرافی: خون‌خواه‌ امام شهید هستیم/ ایران عقب‌نشینی نمی‌کند

آیت‌الله اعرافی گفت: انتقام خون امام شهید، انتقام امت اسلام و مستضعفان جهان است.

 مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!

مسیری که برای «نشدن» طراحی شد!


 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.

 وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

وزیر جنگ صهیونیستی اردوغان را تهدید کرد

در بحبوحه تشدید تنش‌ها در روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم در اظهاراتی رئیس‌جمهور ترکیه را به باد انتقاد گرفت و اعلام کرد بهتر است اردوغان به ایراد سخنرانی‌های پوچ و خیالی خود علیه اسرائیل در پارلمان ترکیه ادامه دهد.

 ۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران  | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!

۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!

اقتصادنیوز: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فقط یک تحول سیاسی نبود، بلکه با بازگشت درآمد نفت، مسیر توسعه اقتصادی ایران را هم تغییر داد. پس از قرارداد کنسرسیوم و تقویت سازمان برنامه، دولت توانست پروژه‌های عمرانی را گسترش دهد، اما هم‌زمان وابستگی اقتصاد و دولت به نفت نیز بیشتر شد.

 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.