قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

شکست فرهنگی و اخلاقیِ آمریکا

عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده فرهنگ اسلام و ایران دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: آمریکا، نه به عنوانِ ابرقدرت، بلکه به عنوان ابرجنایتکار، بیش و پیش از آنکه در حوزۀ نظامی و میدان نبرد طعم شکست را بچشد، شکست اخلاقی و فرهنگی را تجربه کرده است.
 شکست فرهنگی و اخلاقیِ آمریکا

دکتر محمدرضا صرفی در یادداشتی که در اختیار ایسنا قرار داده، نوشته است: «آیا جز با اخلاق و فرهنگ شکست‌خورده و رو به نابودی می‌توان شخصیتی مثل ترامپ را برای مقام بزرگ ریاست جمهوری انتخاب کرد؟ آیا جز با فرهنگی پست و حقیر می‌توان از آن سوی دنیا به قصد غارتگری ملّت‌های متمدّن و نابود ساختن آن‌ها، به این سوی دنیا لشکر کشید و کودکان، زنان و پیران بی‌دفاع را غافگیرانه ترور کرد و به کام مرگ کشاند؟

کدام اخلاق جز اخلاق شکست‌خورده و پست، به ارتش تروریست آمریکا اجازه می‌دهد که با بمباران مدارس، بیمارستان‌های کودکانِ سرطانی، پل‌ها، انبارها و سیلوهای گندم، زمین‌های کشاورزی، کارخانه‌های تولید آب، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌ها و کارخانه‌های تولید دارو، دکل‌های مخابراتی، راه آهن، قایق‌های ماهیگیری و نابود ساختن منازل و وسایل کسب و کارِ مردم عادی بر شکست‌های نظامی خود سرپوش بگذارد؟ و کدام فرهنگ و اخلاق، جز فرهنگ و اخلاق آمریکایی، تحریم و محاصرۀ ملت‌های دیگر را پیروزی قلمداد می‌کند؟

در بمباران‌های اخیر ارتش تروریستی آمریکا دقت بفرمایید؛ آیا هیچ هدف نظامی و مهمی در این بمباران‌ها می‌بینید؟ به دروغ‌ها، غوغاگری‌ها و وارونه‌سازی‌های رسانه‌های مزدور نگاه نکنید، آن‌ها نام و نانشان در همین است که ایجاد اختلاف کنند، به ترویج یأس و ناامیدی در بین مردم بپردازند و آن‌ها را مدام نسبت به هم و نسبت به قدرت نظامی و مسئولان دلسوزِ خود بدبین کنند.

البته آن دسته از سیاسیونی که با تندروی‌ها و افراط و تفریط‌های خود، موج‌سواری می‌کنند و به قصد تصاحب مشاغل سیاسی، آگاهانه و ناآگاهانه، آب به آسیابِ دشمن می‌ریزند، نیز دست کمی از این رسانه‌ها ندارند.

آمریکا که در جنگ با ایران، پایگاه‌های نظامی خود را یکی پس از دیگری از دست داده و اسیر هوشمندی دفاع هنرمندانه و خلّاق فرماندهان بزرگ ما شده، برای جبرانِ شکست‌هایِ خفّت‌بارِ خود، زندگی مردم شریف و بردبار را عرصۀ جنگ وحشیانه و اخلاقِ اهریمنانۀ خویش ساخته و به دروغ در رسانه‌های خودفروخته‌ای مثل اینترنشنال، بر طبل پیروزی می‌کوبد و یا به تهدیدهای بیشتر روی می‌آورد.

اگر کمی صبوری کنیم، در چند روز آینده، شاهد التماس‌هایِ ترامپ برای آتش‌بس و صلح دروغین خواهیم بود و خواهیم دید که چگونه فرهنگ و اخلاق مُنحَطِ آمریکایی، بارِ دیگر صلح و مذاکره را پیشنهاد خواهد کرد و پیمان‌هایی برای شکستن خواهد بست.»

انتهای پیام



۶ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

قطعی برق کرمان فردا شنبه ۳۱ مرداد + لینک

صفحه اقتصاد -

جهت اطلاع از قطعی برق کرمان روی لینک زیر کلیک کنید؛ 

کرمان

https://www.nked.co.ir/

https://bargheman.com/auth

 

  مطالعه بیشتر: برنامه قطعی برق کرمان فردا شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | خاموشی برق کرمان شنبه اخبار مرتبط circle ساعت قطعی برق کرمان امروز شنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۴ + جدول خاموشی برق کرمان شنبه circle ساعت قطعی برق کرمان امروز شنبه ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۴ | جدول خاموشی برق کرمان شنبه circle جدول قطعی برق کرمان فردا شنبه ۱ شهریور ماه ۱۴۰۴ + جدول خاموشی برق کرمان شنبه اعلام شد circle جدول قطعی برق کرمان فردا شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ + ساعت خاموشی برق کرمان شنبه اعلام شد پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟




 تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد

دادگاه جنایی دولت شورشیان سوریه «وسیم الاسد»، پسرعموی بشار اسد را با اتهامات ادعایی به اعدام محکوم کرد. تصاویر انتقال پسرعموی اسد را می‌بینید و می‌شنوید.

 به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به پزشکیان اطلاعات نادرست می‌دهند! | بزرگ‌ترین خیانت را کسانی کردند که...

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اسلامی گفت: مشخص نیست رقم ۵، ۶ یا ۷ میلیارد دلار واردات بنزین از کجا آمده و اطلاعات رئیس‌جمهور بر چه مبنایی ارائه شده است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 صلح از  موضع قدرت
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

صلح از موضع قدرت

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه منکر کمبودها و کاستی‌ها هم نیستیم، اما تلاش داریم با وفاق، کشور را پیش ببریم، گفت: بهتر است امروز که در قدرت و عزت هستیم و تمام دنیا به پیروزی ما اذعان دارند و تأکید می‌کنند آمریکا برخلاف تمام مقررات، به مدارس، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های ما حمله کرده و در دنیا منفور است، جنگ را پایان دهیم.

 ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۵ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 قیمت تتر امروز
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.89 درصدی، به 187,210 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ دویست و ده) تومان رسید.