قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

کتاب «نفاق در کمین» رونمایی شد

کتاب «نفاق در کمین» با موضوع خیانت‌های منافقین رونمایی شد.
 کتاب «نفاق در کمین» رونمایی شد
به گزارش ایسنا، در مراسم رونمایی از این کتاب که در اراک برگزار شد،سردار سرتیپ پاسدار رمضان شریف، رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه،با تشریح خیانت‌های تاریخی منافقین و حمایت همه‌جانبه جبهه غرب از رژیم بعث در دوران دفاع مقدس، بر قدرت بازدارندگی امروز جمهوری اسلامی ایران و استیصال آمریکا و رژیم صهیونیستی در برابر عظمت محور مقاومت تاکید کرد.

سردار شریف در ابتدای این مراسم با قدردانی از حضور مستمر مردم استان مرکزی و شهر اراک، این اجتماع را نشان‌دهنده پایداری آنان در صد و چهل و پنجمین شب از حضور میدانی‌شان دانست و با ارائه گزارشی اجمالی از ۴۵ سال مقاومت و دستاوردهای سپاه پاسداران گفت: ما امروز پس از دهه‌ها مبارزه، در قله پیروزی ایستاده‌ایم و دشمن در حضیض ذلت قرار دارد.

وی با اشاره به ابعاد گسترده جنگ تحمیلی و تقابل همه‌جانبه استکبار با ملت ایران، افزود: ما در این سال‌ها تنها با آمریکا و رژیم صهیونیستی درگیر نبودیم، بلکه با تمامی هم‌پیمانان آن‌ها جنگیدیم؛ چرا که در آن دوران، کل اتحادیه اروپا و قارون‌های منطقه به صورت یکپارچه پشت سر دشمنان ما قرار داشتند.

رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه با بیان اینکه دشمنان در آن زمان تصور می‌کردند جمهوری اسلامی به زودی شکست می‌خورد، اظهار کرد: دشمنان به دلیل همین توهمات، همراهی خود را با رژیم بعث صدام کاملاً علنی کرده بودند و ابایی از نمایش این ائتلاف شوم نداشتند.

وی با اشاره به خیانت‌های گروهک تروریستی منافقین در دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: منافقین کوردل تمامی امکانات، پایگاه‌ها، سیستم‌های جاسوسی و شبکه‌های تبلیغاتی خود را به طور کامل در خدمت صدام و رژیم بعث قرار داده بودند. آن‌ها با وقاحت تمام تصور می‌کردند که با این خیانت‌ها، چیزی به نام جمهوری اسلامی باقی نخواهد ماند.

سردار شریف با تاکید بر اینکه استکبار جهانی برای نابودی هویت ملی ما برنامه‌ریزی کرده بود، خاطرنشان کرد: دشمنان نقشه‌های شومی برای تجزیه شرق، غرب، شمال و جنوب کشور کشیده بودند تا دیگر کشوری یکپارچه به نام ایران روی نقشه وجود نداشته باشد، اما به برکت پایمردی ملت و هدایت‌های حضرت امام (ره)، این توطئه‌ها ناکام ماند و امروز اسناد خیانت منافقین و حمایت‌های آمریکا از آن‌ها به وضوح منتشر شده است.

وی با بیان اینکه امروز جبهه مقاومت با تکیه بر خداوند متعال تمامی نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده است، یادآور شد: امروز مزار شهدای گمنام ما در جای‌جای این سرزمین به زیارتگاه و مایه افتخار ملت تبدیل شده است، در حالی که منافقین به منفورترین و ذلیل‌ترین افراد در نزد ملت ایران و جهانیان بدل شده‌اند.

مشاور فرمانده کل سپاه با اشاره به فداکاری‌های بی‌وقفه فرماندهان جبهه مقاومت، بیان کرد: امنیت و اقتدار پایدار امروز ما مرهون خون بیش از ۴۰۰ سردار شهید سپاه در دوران پس از دفاع مقدس است. تلاش‌های فرماندهانی چون سردار کاظمی و سردار سلیمانی در ایجاد امنیت شمال غرب، سردار شوشتری در جنوب شرق و مجاهدت‌های بی‌نظیر سردار طهرانی‌مقدم در پایه‌گذاری قدرت موشکی، سپری نفوذناپذیر برای کشور ایجاد کرده است.

وی با تاکید بر اینکه رویارویی ما با استکبار جهانی متوقف نشده است، اظهار کرد: امروز اگر قدرت‌های جهانی و رئیس‌جمهور آمریکا با تمام توان و ادوات خود به میدان می‌آیند تا از رژیم صهیونیستی در برابر محور مقاومت دفاع کنند، باز هم کاری از پیش نمی‌برند. این عجز و ناتوانی دشمن، نشان‌دهنده عظمت و اقتداری است که با خون پاک شهدا و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) و مقاومت مردم همیشه در صحنه به دست آمده است.

انتهای پیام



 خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را تهدید به «حمله فوری» کرد

خواهر کیم جونگ اون، ژاپن را تهدید به «حمله فوری» کرد

خواهر رهبر کره شمالی، ژاپن را در صورت تلاش برای گسترش نظامی، به «حمله فوری» تهدید کرد.

 وزیر ورزش و جوانان به کردستان می رود

وزیر ورزش و جوانان به کردستان می رود

برنا_ گروه استانها: مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از سفر وزیر ورزش و جوانان به استان برای افتتاح ۲ پروژه عمرانی و خدماتی و حضور در شورای اداری و شورای عالی ور...

 چرا آینده صنعت به اشتراک‌گذاری داده‌ها گره خورده است؟

چرا آینده صنعت به اشتراک‌گذاری داده‌ها گره خورده است؟

​در «تیتر یک» امروز، صنعت در دو سوی متفاوت یک معادله قرار گرفته است؛ از یک سو، فشار هزینه و ضعف تقاضا و از سوی دیگر، تغییر قواعد رقابت و حرکت به سمت صنعت هوشمند و همکاری داده‌محور.تازه‌ترین آمارها از افزایش بی‌سابقه تورم نهاده‌های صنعتی خبر می‌دهند؛ تورمی که در بهار ۱۴۰۵ به ۱۰۹ درصد رسیده و می‌تواند در ماه‌های آینده خود را در قیمت کالاهای نهایی نشان دهد. هم‌زمان، شامخ تیرماه از تداوم افت فعالیت صنعتی حکایت دارد؛ شرایطی که در صنایع غذا و نفت، هم در سمت عرضه و هم تقاضا خود را نشان داده است. اما در سوی دیگر، صنعت جهانی در حال تعریف دوباره‌ای از رقابت است. گزارش جدید مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد که در اقتصاد هوشمند، مزیت رقابتی دیگر فقط به عملکرد یک بنگاه وابسته نیست؛ اشتراک داده، زیرساخت و فرایند میان شرکت‌ها می‌تواند ارزش جدیدی در سطح کل اکوسیستم ایجاد کند. تجربه‌هایی از روتردام تا چین نشان …

 ببینید: ۵ نکته درمورد بازی صبر و انتظار ایران و ترامپ

ببینید: ۵ نکته درمورد بازی صبر و انتظار ایران و ترامپ

نیویورک تایمز ضمن تحلیلی از محاسبات ایران و ترامپ می گوید و معتقد است دعوا اکنون سر این است که چه کسی زودتر خسته می شود و فرمان را تغییر می دهد.

 عکس: تقدیر از فعالان مراسم اربعین

عکس: تقدیر از فعالان مراسم اربعین

نشست تقدیر از فعالان مراسم اربعین به میزبانی محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، عصر چهارشنبه ۲۸ مرداد در ساختمان کوثر نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

 پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم - سلام نو

پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم - سلام نو

رئیس‌جمهوری با قدردانی از اقدامات مجموعه وزارت دفاع، بر تداوم حمایت همه‌جانبه دولت از نیروهای مسلح تأکید و تصریح کرد: همان‌گونه که در گذشته پشتیبانی کامل از نیروهای مسلح در دستور کار دولت بوده، این حمایت با وجود محدودیت‌ها و مشکلات ادامه می‌یابد.

 صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت

صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت

رئیس اتاق مشترک ایران و قطر از ازسرگیری صادرات به قطر پس از محدودیت‌های ایجاد شده در جریان جنگ خبر داد و گفت: فعالیت گمرک الرویس قطر مجدد آغاز شده است.

 اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

اعرافی: انتقام خون امام شهید، انتقال یک امت اسلام و مستضعفان عالم است

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری سخنران مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم حضرت معصومه(س)