
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف ۲۱ دستگاه ماینر فاقد مجوز به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد.
محمدرضا رضایی بیان کرد: در راستای طرح برخورد با قاچاق، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات فنی از خبری مبنی بر نگهداری تعدادی ماینر غیرمجاز در یک منزل مسکونی واقع در یکی از محلههای شیراز مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران انتظامی به همراه معاون دادستان به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن منزل ۲۱ دستگاه ماینر فاقد مجوز را کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با اشاره به اینکه برابر اعلام نظر کارشناسان مربوطه ارزش اقلام مکشوفه ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و یک نفر دستگیر و به مرجع قانونی معرفی شد.
دستگیری سارق کابل برق با اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
فرمانده انتظامی شیراز از دستگیری سارق کابل برق با اعتراف به ۴۰ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
اسماعیل زراعتیان بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل برق و مخابرات در شهرک سلطانآباد و جرسقان، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار ماموران کلانتری ۴۰ سلطان آباد و پایگاه تجسس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام اقدامات پلیسی موفق شدند یک سارق که اقدام به سرقت کابلهای برق و مخابرات میکرد را شناسایی و دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شیراز با اشاره به اینکه در بازرسی از سارق تعدادی کابل برق و مخابرات کشف شد، گفت: متهم در بازجویی فنی به ۴۰ فقره سرقت اعتراف کرد.
این مقام انتظامی در پایان از ساکنین آپارتمان ها و مجتمعهای مسکونی درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه رفت و آمد مشکوک افراد ناشناس خصوصا در ساعات پایانی شب موضوع را بلافاصله به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
کشف ۵ دستگاه موتورسیکلت سرقتی در داراب
فرمانده انتظامی داراب از دستگیری سارق سابقهدار و کشف ۵ دستگاه موتورسیکلت سرقتی توسط ماموران این شهرستان خبر داد.
سیدرحمان هاشمی بیان کرد: در اجرای طرح ضربتی برخورد با سارقان موتورسیکلت و کشف وسایل نقلیه سرقتی، طرح مذکور به مدت یک هفته در دستور کار …






