قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

تمامی ادارات مازندران روز یکشنبه چهارم مرداد تعطیل است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران از تعطیلی تمامی ادارات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و مراکز آموزشی در روز یکشنبه، چهارم مردادماه، به‌دلیل تداوم موج گرما و ضرورت مدیریت مصرف انرژی خبر داد.
  تمامی ادارات مازندران روز یکشنبه چهارم مرداد تعطیل است

عیسی قاسمی‌طوسی با اعلام این خبر اظهار کرد: حسب تصمیم کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی ستاد مدیریت بحران استان با توجه به پیش‌بینی تداوم افزایش شدید دمای هوا و در راستای حفظ پایداری شبکه برق و مدیریت بهینه مصرف انرژی، تصمیم به تعطیلی فعالیت‌های اداری و آموزشی در سطح استان گرفته شد.

وی افزود: این تصمیم با استناد به مصوبات کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی ستاد مدیریت بحران استان و به‌منظور کاهش فشار بر زیرساخت‌های تأمین برق و جلوگیری از بروز حوادث احتمالی ناشی از گرمای کم‌سابقه اتخاذ شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران تصریح کرد: بر این اساس، تمامی ادارات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی و مراکز و مؤسسات آموزشی در روز یکشنبه، ۴ مردادماه، تعطیل خواهند بود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران در روز شنبه سوم مرداد، قاسمی‌طوسی تأکید کرد: بانک‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی در این روز به فعالیت خود ادامه داده و خدمات‌رسانی به مردم شریف استان را تداوم خواهند بخشید.

انتهای پیام




 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.

 چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

چه کسی مانع افزایش منابع کالابرگ است؟ / حاج‌اسماعیلی: معیشت مردم از اولویت خارج شده است / کالابرگ ذاتاً تورم‌زا نیست + صوت

اجتماعی رکنا، افزایش مستمر قیمت کالاها و کاهش قدرت خرید خانوارها، اثربخشی حمایت‌های معیشتی دولت را با چالش جدی مواجه کرده است؛ به‌گونه‌ای که اعتبار کالابرگ دیگر متناسب با سرعت تورم افزایش نیافته و بخش قابل‌توجهی از قدرت خرید خود را از دست داده است. حمید حاج‌اسماعیلی، فعال کارگری، با انتقاد از روند فعلی تأمین منابع کالابرگ می‌گوید: اگر دولت در افزایش قیمت‌ها و تعرفه‌ها نقش دارد، باید متناسب با آن از معیشت مردم حمایت کند؛ چرا که در شرایط فعلی، کالابرگ می‌تواند سریع‌ترین و عملی‌ترین ابزار برای جبران بخشی از افت قدرت خرید خانوارها باشد.

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.

 آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

آخرین جزئیات درباره واریز حقوق مرداد بازنشستگان

سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران را اعلام کرد.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.