قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

افزایش محسوس مصرف آب در همدان/افت فشار آب در برخی از مناطق

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اوج گیری و افزایش محسوس مصرف آب همزمان با موج گرمای تابستان، گفت: اگرچه در سه سال گذشته هیچ‌گونه قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب در استان اعمال نشده و امسال نیز چنین برنامه‌ای در دستور کار نیست، اما تداوم مصرف بی‌رویه موجب افت فشار آب در برخی مناطق شده است.
 افزایش محسوس مصرف آب در همدان/افت فشار آب در برخی از مناطق

فرهاد بختیاری‌فر در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به افزایش دمای هوا و رشد مصرف آب در روزهای اخیر اظهار کرد: همزمان با افزایش دمای هوا، میزان مصرف آب شرب نیز به شکل قابل توجهی افزایش یافته و این موضوع فشار مضاعفی بر شبکه توزیع آب استان وارد کرده است.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف از سوی شهروندان، تصریح کرد: از مردم استان درخواست داریم با پرهیز از مصارف غیرضروری، جلوگیری از هدررفت آب و رعایت الگوی مصرف، شرکت آب و فاضلاب را در حفظ پایداری تأمین آب همراهی کنند.

بختیاری‌فر با بیان اینکه در سه سال گذشته هیچ‌گونه قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب در استان همدان اعمال نشده است، تصریح کرد: تنها در برخی مقاطع، مدیریت فشار شبانه شبکه به‌منظور حفظ پایداری تأمین آب اجرا شده و امسال نیز برنامه‌ای برای قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان تأکید کرد: از شهروندان درخواست داریم با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در استفاده از آب، زمینه توزیع عادلانه و پایدار آب شرب را برای همه مشترکان فراهم کنند چرا که عبور موفق از روزهای گرم تابستان، بیش از هر زمان دیگری نیازمند همراهی و مشارکت مردم در مصرف بهینه آب است.

انتهای پیام





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا