قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

نماینده ولی‌فقیه در لرستان: آینده ایران در کلاس‌های درس ساخته می‌شود

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، با تجلیل از اقدامات عملی آموزش و پرورش این استان در مسیر ارتقای کیفیت تربیت نسل آینده، از تبدیل تفاهم‌نامه‌های همکاری به برنامه‌های میدانی و اثرگذار، به عنوان نقطه عطف و دستاوردی ماندگار یاد کرد.
 نماینده ولی‌فقیه در لرستان: آینده ایران در کلاس‌های درس ساخته می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، در دوره توانمندسازی طلاب شاغل در آموزش و پرورش، با اشاره به اهمیت همکاری میان حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش، این تعامل را یکی از مؤثرترین ظرفیت‌ها برای ارتقای کیفیت تربیت نسل آینده دانست و بر ضرورت تبدیل این همکاری از سطح تفاهم‌نامه‌ها به اقدامات عملی و میدانی تأکید کرد.

وی با قدردانی از مجموعه آموزش و پرورش لرستان و شورای همکاری حوزه‌های علمیه، اظهار کرد: آنچه امروز در قالب همکاری حوزه و آموزش و پرورش شکل گرفته، باید به یک جریان اثرگذار در مدارس تبدیل شود. خوشبختانه با همراهی مدیرکل آموزش و پرورش، معاونان این مجموعه و مسئولان شورای همکاری حوزه‌های علمیه، بخش مهمی از این هدف محقق شده و امروز شاهد شکل‌گیری یک تعامل واقعی و مؤثر هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه رسالت روحانیت ادامه مسیر انبیای الهی در هدایت جامعه است، افزود: تعلیم، تهذیب، بصیرت‌افزایی و تربیت انسان‌های مؤمن، مسئولیت مشترک حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش است. این مأموریت زمانی به نتیجه می‌رسد که مدرسه، مسجد و خانواده در کنار یکدیگر و با هدفی واحد برای تربیت نسل آینده حرکت کنند.

شاهرخی با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش مهم‌ترین بستر ساخت آینده کشور است، تصریح کرد: آینده هر جامعه را می‌توان از وضعیت آموزش و پرورش آن پیش‌بینی کرد. اگر در مدارس، دانش‌آموزانی تربیت شوند که کشور خود را دوست داشته باشند، به اخلاق و معنویت پایبند باشند، روحیه مسئولیت‌پذیری، علم‌آموزی و هویت ملی و دینی در آنان تقویت شود، آینده ایران، آینده‌ای سرشار از پیشرفت، عدالت، فناوری و اقتدار خواهد بود.

وی با اشاره به ضرورت شناخت نیازهای نسل جدید گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری باید اندیشه‌های نو، نیازها، دغدغه‌ها و پرسش‌های نسل نوجوان و جوان را بشناسیم و متناسب با اقتضائات روز با آنان سخن بگوییم. انتقال مفاهیم دینی، اخلاقی و هویتی نیازمند زبان، روش و ابزارهای متناسب با نسل امروز است و این مسئولیت بر دوش فعالان عرصه تعلیم و تربیت قرار دارد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان، تقویت پیوند مدرسه، مسجد و خانواده را از الزامات تربیت مؤثر دانست و افزود: ظرفیت‌های گسترده‌ای همچون ائمه جماعات، بسیج دانش‌آموزی، سازمان دانش‌آموزی، انجمن‌های اسلامی و کانون‌های …





 محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در راهبردهای دفاعی ایران تکامل رخ داده و از جنگ تحمیلی دوم دائما درحال تکامل دفاعی - سیاسی است.

 رژیم صهیونیستی مجدداً جنوب لبنان را هدف قرار داد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رژیم صهیونیستی مجدداً جنوب لبنان را هدف قرار داد

رژیم صهیونیستی که ساعاتی پیش به مناطقی در جنوب لبنان حمله کرده بود، مجدداً مناطقی در جنوب این کشور را هدف قرار داد.

 هسته سخت ۹۰ میلیون نفری به وسعت ایران
۱ ساعت قبل / سایت جماران

هسته سخت ۹۰ میلیون نفری به وسعت ایران

یکی از ظرفیت هایی که در جنگ برای کشور شکل می گیرد عبور از اختلافات سیاسی و رسیدن به وحدت برای دفاع از کشور است. حمله دشمنان، مرزهای مرسوم سیاسی را جابه جا

 «بُت» بدون سانسور پروانه نمایش گرفت/ لیلا حاتمی در فیلم متفاوتی از نعمت‌الله
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

«بُت» بدون سانسور پروانه نمایش گرفت/ لیلا حاتمی در فیلم متفاوتی از نعمت‌الله

تهران_ایرنا_ تهیه کننده فیلم بت از صدور پروانه نمایش این اثر بدون حذف سکانس یا بخشی از فیلم خبر داد.

 مدودف: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکت هستیم
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

مدودف: به سمت پیروزی در عملیات ویژه در حال حرکت هستیم

تهران- ایرنا- دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه در اظهاراتی با اشاره به فشارهای گسترده خارجی بر علیه این کشور، تاکید کرد: مسکو با فشار خارجی عظیمی روبرو است؛ اما به سمت پیروزی در عملیات ویژه نظامی در حال حرکت است.

 ببینید| سرلشکر رضایی: هر خانه میتواند یک لانچر جنگ اقتصادی باشد
۵۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| سرلشکر رضایی: هر خانه میتواند یک لانچر جنگ اقتصادی باشد

سرلشکر محسن رضایی گفت: جوانان ایرانی وارد اقتصاد شوند. هر محله میتواند پایگاه موشکی جنگ اقتصادی باشد.



پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...
کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف ایمن باید دوباره جوشانده شوند.
سایت خبرآنلاین

پزشک عراقی علیه ایران؟/ واکنش فوری هلال‌احمر به یک ویدئوی جنجالی