قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

جهش 1000 درصدی سود تقسیمی پترول

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس (پترول) برای سال مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ با ارائه گزارشی از رشد چشمگیر عملکرد شرکت و تصویب ۲۵۳ ریال سود نقدی به ازای هر سهم برگزار شد.
 جهش 1000 درصدی سود تقسیمی پترول

 مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس گفت: این شرکت از صورت‌های مالی تلفیقی، در سال مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، درآمد کل گروه پترول با رشد ۷۴ درصدی از ۲۸.۵۳ همت به ۴۹.۶۵ همت رسید. همچنین سود عملیاتی با جهش ۴۶۱ درصدی از ۱.۴۷ همت به ۸.۲۵ همت افزایش یافت و سود خالص تلفیقی شرکت در پایان سال مالی به ۱۰.۱۳ همت رسید و از زیان خارج شد.

در شرکت اصلی نیز درآمد کل با رشد ۴۲ درصدی از ۱۳.۳۰ همت به ۱۸.۹۲ همت، سود عملیاتی با رشد ۳۹ درصدی از ۱.۰۹ همت به ۱.۵۱ همت و سود خالص با رشد ۲۱۰ درصدی از ۲.۲۹ همت به ۷.۱۰ همت افزایش یافت.

حمیدرضا خلیلی، مدیرعامل پترول با اشاره به جهت‌گیری برنامه‌های شرکت اظهار کرد: تمامی اقدامات پترول با هدف کاهش شکاف میان ارزش واقعی دارایی‌های شرکت و ارزش بازار آن دنبال می‌شود.

وی افزود: تکمیل پروژه‌ها، پایان کلیه فعالیت‌های پروژه پتروشیمی صدف خلیج فارس، آغاز تولید تجاری پتروشیمی ارغوان‌گستر ایلام، عرضه اولیه سهام شرکت‌های واجد شرایط در بازار سرمایه، واگذاری دارایی‌های غیرمولد و توسعه هدفمند سبد سرمایه‌گذاری‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های ما برای آشکارسازی ظرفیت‌های پترول و خلق ارزش پایدار برای سهامداران است.

در پایان این مجمع، مبلغ ۲۵۳ ریال سود نقدی به ازای هر سهم به تصویب رسید که در مقایسه با ۲۳ ریال سال گذشته، بیانگر رشد حدود ۱۰۰۰ درصدی سود نقدی سهامداران است.

همچنین امسال پترول مجمع عمومی سالیانه خود را حدود دو ماه زودتر از مهلت قانونی و در روز ٣١ تیرماه ١٤٠٥ برگزار کرد که این اقدام نشان‌دهنده انضباط مالی، آمادگی مناسب صورت‌های مالی و رویکرد حرفه‌ای امسال شرکت در پاسخگویی به سهامداران و بازار سرمایه است.

به اعتقاد کارشناسان بازار سرمایه، هلدینگ پترول با برخورداری از سبدی متنوع و ارزشمند شامل شرکت‌های تولیدی، پروژه‌ای و سرمایه‌گذاری، در آستانه مرحله تازه‌ای از رشد و ارزش‌آفرینی قرار دارد.

به‌نتیجه‌رسیدن پروژه‌های راهبردی، ورود ظرفیت‌های جدید به مدار تولید، عرضه شرکت‌ها در بازار سرمایه و بهینه‌سازی ترکیب دارایی‌ها می‌تواند سودآوری پترول را تقویت کرده و زمینه کاهش معنادار شکاف ارزش بازار و افزایش بازده سهامداران را فراهم سازد.

انتهای پیام





 پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.

 اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اینستاگرام، صفحهٔ «رواق دارالذکر» مزار نورانی رهبر شهید انقلاب را مسدود کرد

صفحهٔ اینستاگرام «رواق دارالذکر» ساعتی پیش از سوی این پلتفرم، از دسترس خارج شد.

 اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی
۲ ساعت قبل / سایت اسب بخار

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی | اسب بخار |

 بازگشت Sons of Anarchy با روایتی جنون‌آمیز؛ مینی‌سریال Legends در راه است
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

بازگشت Sons of Anarchy با روایتی جنون‌آمیز؛ مینی‌سریال Legends در راه است

شبکه FX به‌طور رسمی چراغ سبز ساخت مینی‌سریال جدیدی با عنوان «Legends» را صادر کرد؛ اثری که به عنوان اسپین‌آفی بر مجموعه تلویزیونی محبوب «فرزندان آشوب» (Sons of Anarchy) شناخته می‌شود و با روایتی نامتعارف و ساختار «متا»، بازیگران اصلی این مجموعه را به دنیای پر‌مخاطره موتور‌سواران بازمی‌گرداند.

 گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان
۲۲ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان

اقتصادنیوز: رویداد گفت‌وگو درباره کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد.

 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۳۰ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است