قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

خطر حریق در سفره‌خانه‌های باتزئینات چوبی/مالکان نمای ساختمان‌های قابل اشتعال را تعویض کنند

معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه از سال ۱۳۹۵ استفاده از مصالح قابل اشتعال در نما و نازک‌کاری ساختمان‌ها ممنوع شده است، گفت: ساختمان‌هایی که پیش از اجرای این مقررات ساخته شده‌اند، به ویژه دارای نمای کامپوزیت قابل اشتعال، باید نسبت به اصلاح نما یا اجرای سامانه‌های حفاظت در برابر حریق اقدام کنند.
 خطر حریق در سفره‌خانه‌های باتزئینات چوبی/مالکان نمای ساختمان‌های قابل اشتعال را تعویض کنند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

کامران عبدولی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره نماهای قابل اشتعال ساختمان‌ها، اظهار کرد: نماهای کامپوزیت، ترموود، چوبی و برخی نماهای دیگر در صورت استفاده از مصالح قابل اشتعال، می‌توانند موجب گسترش و انتقال آتش شوند. البته برخی نماهای کامپوزیت از مصالح غیرقابل اشتعال ساخته می‌شوند و از این نظر تفاوت دارند.

وی افزود: تا پیش از سال ۱۳۹۵ در مقررات ساختمان، اشاره‌ای به موضوع نماهای قابل اشتعال نشده بود، اما از سال ۱۳۹۵ با ابلاغ مقررات ملی ساختمان، مبحث سوم، استفاده از مصالحی که موجب توسعه و انتقال حریق در نما و همچنین نازک‌کاری ساختمان‌ها می‌شوند، ممنوع شد و دیگر اجازه استفاده از این مصالح داده نمی‌شود.

خطر آتش سوزی در سفره‌خانه‌ها و واحدهای دارای تزئینات چوبی 

عبدولی ادامه داد: این ممنوعیت تنها به نما محدود نیست و نازک‌کاری‌های داخلی نیز مشمول این مقررات هستند. در برخی فضاهای تجاری، سفره‌خانه‌ها و واحدهایی که از تزئینات چوبی یا مصالح قابل اشتعال در مجاورت منابع حرارتی استفاده می‌کنند، خطر آتش‌سوزی بسیار بالاست. …




 اخبار جدید

 ادعای بسنت: آمریکا دوشنبه یک بانک بزرگ ایرانی را تحریم می‌کند
۲۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

ادعای بسنت: آمریکا دوشنبه یک بانک بزرگ ایرانی را تحریم می‌کند

رکناسیاسی:وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد که در راستای تحریم مالی ایران به زودی یکی از بانک‌های ایرانی تحریم خواهد شد.

 شکرزاده: ابلاغ طرح جامع، شتاب توسعه پاکدشت را چندبرابر میکند
۲۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شکرزاده: ابلاغ طرح جامع، شتاب توسعه پاکدشت را چندبرابر میکند

شهردار پاکدشت در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران، با اشاره به ۵ سال تأخیر در ابلاغ طرح جامع، بر ضرورت تعیین تکلیف این طرح، ساماندهی بلوار امام رضا(ع)، کنارگذر جنوبی و واقعی سازی مبنای جمعیتی شهر تأکید کرد.

 چالوس از ساعت ۱۶ یک‌طرفه می‌شود
۱۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چالوس از ساعت ۱۶ یک‌طرفه می‌شود

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس، هراز و فشم خبر داد و گفت: محور چالوس امروز، ۲۰ شهریورماه از ساعت ۱۶ از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود و محدودیت‌های مقطعی نیز در محورهای هراز و فشم اعمال خواهد شد.

 شهریاری: قیمت دارو ۵ تا ۶ برابر شده، تجهیزات پزشکی هم گران‌تر شده‌اند
۴۳ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

شهریاری: قیمت دارو ۵ تا ۶ برابر شده، تجهیزات پزشکی هم گران‌تر شده‌اند

در شرایطی که هزینه‌های درمان همچنان یکی از دغدغه‌های اصلی مردم است، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از افزایش ۵ تا ۶ برابری قیمت دارو و گرانی قابل توجه تجهیزات پزشکی خبر داد و نسبت به فشار بیشتر بر بیماران هشدار داد.

 حقوق نمایندگان مجلس ۵۰ درصد افزایش یافت؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حقوق نمایندگان مجلس ۵۰ درصد افزایش یافت؟

سخنگوی هیات رئیسه مجلس به ادعای افزایش حقوق نمایندگانمجلس واکنش نشان داد.

 امین حیایی با «زیبا صدایم کن» برگزیده کشمیری‌ها
۱۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

امین حیایی با «زیبا صدایم کن» برگزیده کشمیری‌ها

فیلم «زیبا صدایم کن» به کارگردانی رسول صدرعاملی جایزه بهترین فیلم جشنواره «جامو و کشمیر » را گرفت و امین حیایی هم برای بازی در این فیلم برگزیده این رویداد شد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026