قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

اول هفته خوزستان شرجی است

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم وقوع شرجی در استان خبر داد.
 اول هفته خوزستان شرجی است

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اواسط هفته آینده جو نسبتا پایداری روی استان خوزستان خواهیم داشت و پدیده غالب در این روزها وزش باد در برخی ساعات در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی خواهد بود.

وی افزود: در این روزها تغییر محسوس دمایی مورد انتظار نیست. تا روز یکشنبه ۴ مردادماه، در صبحگاه و شامگاه، جریان‌های جنوبی در سواحل و مناطق جنوب شرقی استان خوزستان سبب افزایش رطوبت و شرجی خواهند شد. 

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۴۹ و ایذه با ۲۳.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۷.۶ و ۲۹.۶ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

هوای شوش همچنان «ناسالم» 

مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای شوش در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۱۰:۰۰ امروز جمعه ۲ مردادماه، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شوش ۱۵۲ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهر در شرایط «ناسالم» و «قرمز» بوده است. همچنین هوای اهواز، اندیمشک و خرمشهر در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است. 

وی افزود: همچنین هوای دزفول، گتوند، لالی، اندیکا، شوشتر، دزپارت، آبادان، شادگان، آغاجاری، هندیجان و بهبهان در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در شرایط «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا(AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. براساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است. 

انتهای پیام



۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پیش بینی آب و هوای تهران ۳۱ مرداد

اقتصاد۲۴-  در این گزارش پیش بینی آب و هوا در ۳ روز آینده شهر‌های تهران، مشهد، همدان، شیراز، اصفهان و تبریز را مشاهده می‌کنید.

امروز آسمان تهران صاف و وزش باد دربعدازظهر افزایش ابر است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۴۰ و کمینه دمای آن به ۲۲ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید. پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده تهران روز وضعیت جوی شنبه صاف تا قسمتی ابری دربعدازظهر افزایش باد  یکشنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  دوشنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده همدان روز وضعیت جوی شنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  یکشنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات افزایش ابر و افزایش باد  دوشنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات افزایش ابر و افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده مشهد روز وضعیت جوی شنبه قسمتی ابری گاهی افزایش ابر درپاره ای نقاط رگبارورعدوبرق  یکشنبه قسمتی ابری تا نیمه ابری افزایش باد  دوشنبه صاف افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده شیراز روز وضعیت جوی شنبه صاف نیمه ابری و مه صبحگاهی  یکشنبه صاف نیمه ابری و مه صبحگاهی  دوشنبه صاف کمی ابری گاهی افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده اصفهان روز وضعیت جوی شنبه کمی ابری و غبارصبحگاهی گاهی افزایش ابر  یکشنبه کمی ابری و غبارصبحگاهی گاهی افزایش ابر  دوشنبه صاف تا قسمتی ابری و غبارصبحگاهی  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده تبریز

  روز وضعیت جوی شنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی افزایش باد  یکشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد  دوشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد   




 تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید اقتصادی ترامپ علیه ایران نخستین قربانی خود را گرفت

در حالی که دونالد ترامپ از آغاز یک کارزار مالی علیه ایران با عنوان «روز D اقتصادی» سخن گفته، بازارهای آمریکا با افت شاخص‌های سهام و افزایش بازده اوراق قرضه مواجه شدند و قیمت نفت نیز به بالاترین سطح نزدیک به یک ماه گذشته رسید.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس