قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

تاکید اعضای شورا بر تداوم خدمت‌رسانی و مطالبات مردمی/انتقاد از بلاتکلیفی پروژه محله«سیروس»

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز شورا ضمن قدردانی از حضور گسترده مردم در مراسم تشییع رهبر شهید و تقدیر از خدمات دستگاه‌های اجرایی، بر ضرورت تداوم روند توسعه عمرانی، افزایش تاب‌آوری شهری، تقویت نظارت شورا و پیگیری مطالبات شهروندان تأکید کردند؛ همچنین موضوع بلاتکلیفی پروژه ۱۰۰ واحدی محله سیروس نیز از جمله محورهای مطرح‌شده در این جلسه بود.
 تاکید اعضای شورا بر تداوم خدمت‌رسانی و مطالبات مردمی/انتقاد از بلاتکلیفی پروژه محله«سیروس»



۵ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ رمضان

صفحه سیاست-

سید احمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده، روند مرمت و تعیین تکلیف بخشی از بناهای تاریخی آسیب‌دیده آغاز شده و در برخی موارد نیز تعمیرات به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده یا اقدامی صورت نگرفته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۸۷ ساختمان و اماکن تاریخی، میراثی و اداری آسیب دیده طی جنگ تحمیلی اخیر مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: همچنین ۱۴ سرای محله در سطح شهر تهران آسیب دیدند که تعمیرات برخی از آن‌ها به اتمام رسیده است.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، اضافه کرد: تعمیرات و بازسازی موزه لانه جاسوسی، کلیساهای مریم مقدس و نیکلای مقدس، موزه شهدا و ساختمان‌های واجد ارزش در خیابان‌های مفتح و طالقانی در منطقه ۶ به پایان رسیده است. همچنین تعمیرات میدان بهارستان، مسجد اردبیلی، مسجد ارگ، ساختمان قدیم مجلس شورای ملی و موزه هنرهای ملی در منطقه ۱۲ نیز پایان یافته است.

علوی اضافه کرد: همچنین ۱۵ فرهنگسرا یا اماکن فرهنگی متعلق به شهرداری از جمله فرهنگسرای بهمن، فرهنگسرای ولاء، فرهنگسرای تهران و فرهنگسرای خاوران نیز مورد تعمیر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اماکن تاریخی تحت مالکیت شهرداری تهران، تصریح کرد: خانه نیما یوشیج و عمارت ارباب هرمز از جمله بناهای تاریخی آسیب دیده متعلق به شهرداری هستند که تعمیرات و بازسازی آن‌ها به پایان رسیده است. همچنین باغ موزه قصر، بنای تاریخی وثوق الدوله و بنای کوشک امیر سلیمانی نیز در حال تعمیر یا در مسیر اقدام هستند.

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران، مطرح کرد: بازسازی ساختمان شهرداری منطقه ۱۸ آغاز شده و تعمیرات ساختمان اداری ناحیه ۴ منطقه ۱۳ نیز به اتمام رسیده است.

 


۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ونس: باید بتوانیم نفت بیشتری از تنگه هرمز خارج کنیم

اقتصاد۲۴-«جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم های واشنگتن طی دهه های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

به نوشته ایرنا، معاو.ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت وگو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیروهای نظامی‌ آمریکا، توانسته ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»  

آمریکا سال‌هاست از ابزارهای تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده اند، علیه کشورها و گروه هایی که همسو با سیاست ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می کند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

با تکرار ادعاهای ضدایرانی ترامپ/ ونس: وارد مرحله جدیدی شده‌ایم

به گزارش برنا، «جی دی ونس» روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت وگویی با تکرار زیاده خواهی‌ها به رغم شکست سیاست فشار حداکثری و تحریم‌های واشنگتن طی دهه‌های گذشته مدعی شد: «ما به اعمال این فشار ادامه خواهیم داد، چون معتقدیم این بهترین راه برای دستیابی نهایی به هدف نهایی است.»

معاو. ن رئیس جمهوری آمریکا در این گفت‌و‌گو همچنین مدعی شد: با تلاش فوق‌العاده نیرو‌های نظامی آمریکا، توانسته‌ایم مقدار زیادی نفت و گاز را از تنگه هرمز خارج کنیم.»

رئیس هیات مذاکره کننده آمریکا ادعا کرد: «باید مقدار بیشتری (نفت) را (از طریق تنگه هرمز) خارج کنیم، اما این کار تا اینجا بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، چون تنگه هرمز همان نقطه اهرم فشار ایران است.»

آمریکا سال‌هاست از ابزار‌های تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه‌های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده‌اند، علیه کشور‌ها و گروه‌هایی که همسو با سیاست‌ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می‌کند.

واشنگتن، افراد، نهاد‌ها و شرکت‌های مختلف در جهان را به بهانه‌های مختلف از جمله تهدیدکردن امنیت ملی یا مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی خود و متحدانش همواره تحت تحریم‌ها قرار داده است.

انتهای پیام/




 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۲ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از ا...

 یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یک گام تازه برای حل چالش سوخت در سیستان و بلوچستان

پیگیری‌های استاندار سیستان و بلوچستان برای اصلاح وضعیت سهمیه و دسترسی به سوخت، پس از سلسله رایزنی‌ها و مکاتبات با مقامات عالی دولت، از معاون اول رئیس‌جمهور تا وزرای مرتبط، وارد مرحله تصمیم‌گیری اجرایی شد.