قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

ارائه وای‌فای رایگان در مسیر نجف ـ کربلا

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از امضای تفاهم‌نامه همکاری میان ایران و عراق در حوزه ارتباطات ویژه اربعین خبر داد و گفت: تسهیل خدمات رومینگ، اختصاص فرکانس برای رادیو اربعین و رادیو امام رضا(ع)، استفاده از کد سه‌رقمی برای خدمات‌رسانی به زائران و راه‌اندازی وای‌فای رایگان در بخش‌هایی از مسیر نجف به کربلا از مهم‌ترین توافقات امسال دو کشور است.
 ارائه وای‌فای رایگان در مسیر نجف ـ کربلا





 اخبار جدید

 نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

نزاع بر سر اندکی پول بود و چند متر آپارتمان

محمدحسن خدایی در آخرین روزهای تابستان، در اوج گرفتن دوباره منازعات جنگی ایران و امریکا، سخن گفتن از تئاتر بیش از پیش دشوار شده و دیگر نمی توان مثل قبل،

 بدرقه جواد مجابی به خانه ابدی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بدرقه جواد مجابی به خانه ابدی

پیکر جواد مجابی، نویسنده، شاعر، طنزپرداز، نقاش و منتقد ادبی و هنری که بیش از شش دهه در عرصه فرهنگ و هنر ایران فعال بود، صبح دیروز مقابل خانه‌اش در کوی نویسندگان به سمت امامزاده کرج تشییع شد. در این مراسم امیرحسن چهلتن، داستان‌نویس، گفت: من یار غار دکتر مجابی نبودم اما آشنایی ما به بیش از ۵۰ سال پیش برمی‌گردد؛ زمانی که من بسیار جوان بودم و این شانس را داشتم که با چهره‌های ادبی حشر و نشر داشته باشم. ممکن بود میان دیدارهای ما ماه‌ها فاصله بیفتد و گاهی نیز به اقتضای شرایط، هفته‌ای دو بار یکدیگر را ببینیم؛ به‌خصوص زمانی که هر دو عضو هیات دبیران کانون نویسندگان بودیم. در این مدت طولانی، دیدارهای بسیاری داشتیم، گپ‌وگفت‌های متعدد و خاطرات زیادی شکل گرفت. چهلتن سپس به مرور خاطرات خود با جواد مجابی در ماجراهایی همچون اتوبوس ارمنستان ‌و قتل محمد مختاری و محمدجعفر پوینده پرداخت.

 از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

از گلوله تا غزل؛ روایت جنگ در میدان شعر

وقتی جنگ فقط در میدان نظامی رخ نمی‌دهد و روایت‌ها نیز به بخشی از نبرد تبدیل می‌شوند، شعر می‌تواند سلاح خود را از جنس دیگری انتخاب کند؛ هجو، نقیضه و طنز. سروده‌های اخیر نشان می‌دهد چگونه می‌توان با همین ابزار هم روایت‌های جنگ‌طلبانه را به چالش کشید و هم دردهای جامعه و زخم‌های وطن را به زبان شعر آورد.

 تیغ تیز ساترا
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

تیغ تیز ساترا

توقیف دو برنامه «روشن» و «شفرونی» در شبکه نمایش خانگی

 «جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن
۳۱ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

«جواد مجابی» ؛ روشنفکر جنتلمن

آرمان امروز : هرمز علی‌پور شاعر و منتقد پیشکسوت در پی درگذشت جواد مجابی شاعر، نویسنده، نقاش و منتقد پیشکسوت ادبی و هنری که روز چهاردهم شهریورماه پس از یک دوره بیماری در ۸۷سالگی در تهران از دنیا رفت، در متنی که در اختیار ایسنا، قرار داده، نوشته است: «اولین‌بار که [ ]

 وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

وفاداری به رمان یا محدودیت سریال؟ چالش بزرگ «بامداد خمار»

محمد تقی زاده سریال بامداد خمار از همان ابتدا با یک امتیاز مهم وارد میدان شد؛ اقتباس از یکی از شناخته شده ترین رمان های

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026