قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

امام جمعه پیشوا: صبر، تقوا و مسئولیت‌پذیری لازمه فعالیت رسانه‌ای است

امام جمعه پیشوا با تأکید بر اینکه صبر، تقوا و مسئولیت‌پذیری لازمه فعالیت رسانه‌ای است، گفت: خبرنگاران باید پیش از انتشار هر خبر، صحت آن را بررسی کنند و با تشکیل شورای رسانه، هم‌افزایی، مطالبه‌گری و تعامل با مسئولان را در شهرستان تقویت کنند.
 امام جمعه پیشوا: صبر، تقوا و مسئولیت‌پذیری لازمه فعالیت رسانه‌ای است

 حجت‌الاسلام سیدمحمد حسینی میرامینی ‌یکشنبه چهارم مرداد در نشست هم‌اندیشی با خبرنگاران در دفتر ستاد نماز جمعه شهرستان پیشوا اظهار کرد: فعالیت رسانه‌ای نیازمند سعه‌صدر، متانت و تقوای الهی است و خبرنگاران باید بدانند که گاهی انتشار یک خبر می‌تواند آبرو و حیثیت افراد را تحت تأثیر قرار دهد؛ از این رو نباید بدون تحقیق و اطمینان، مطلبی منتشر شود.

وی با اشاره به تجربه‌ای شخصی درباره پرهیز از تصمیم‌گیری در زمان عصبانیت افزود: گاهی انسان در شرایط احساسی تصمیمی می‌گیرد که اگر چند ساعت بعد و با آرامش به همان موضوع نگاه کند، تصمیم کاملاً متفاوتی خواهد گرفت؛ بنابراین صبر، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فعالان رسانه‌ای است.

امام جمعه پیشوا با بیان اینکه داشتن تریبون مسئولیت بزرگی بر دوش اصحاب رسانه قرار می‌دهد، تصریح کرد: خبرنگار باید همواره از خود بپرسد که هدف از نگارش یک خبر یا گزارش چیست؛ اگر انگیزه الهی و خدمت به مردم در میان باشد، خروجی کار نیز اثرگذار خواهد بود، اما اگر انگیزه‌های شخصی بر فعالیت رسانه‌ای غلبه کند، مسیر اطلاع‌رسانی دچار آسیب می‌شود.

میرامینی با تأکید بر اینکه نقد باید همراه با راهکار باشد، گفت: صرف تخریب یا توهین مشکلی را حل نمی‌کند. رسانه‌ها اگر نسبت به عملکرد دستگاهی نقدی دارند، در کنار آن راهکار نیز ارائه دهند تا نقد به اصلاح امور منجر شود.

وی در ادامه بر ضرورت همدلی میان اصحاب رسانه تأکید کرد و افزود: در هر مجموعه‌ای افراد توانایی‌های متفاوتی دارند و کسانی که تجربه …



 زخمی شدن یک صهیونیست بر اثر عملیات با سلاح سرد در کرانه باختری
۱۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

زخمی شدن یک صهیونیست بر اثر عملیات با سلاح سرد در کرانه باختری

گزارش های رسانه ای حاکی از زخمی شدن یک صهیونیست بر اثر عملیات با سلاح سرد در کرانه باختری است.

 جانشین پیمان جبلی کیست؟ ۴ گزینه‌ای که برای ریاست صداوسیما مطرح شده‌اند
۳۰ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

جانشین پیمان جبلی کیست؟ ۴ گزینه‌ای که برای ریاست صداوسیما مطرح شده‌اند

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.

 رقم انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات فاش شد
۳۵ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

رقم انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات فاش شد

ستاره ایرانی سابق تیم فوتبال المپیاکوس یونان به صورت رسمی راهی الوصل امارات شد. طبق گزارش رسانه‌های عربی حالا مبلغ این انتقال مشخص شده و طارمی را به یکی از ارزان‌ترین خریدهای تیم اماراتی تبدیل کرده است.



آزمون جدی یک موضع
سایت هم میهن

آزمون جدی یک موضع

اعمال اجبار از طریق تحریم، هنگامی که خارج از صلاحیت و اختیار شورای امنیت سازمان ملل متحد اعمال شود، غیرقانونی است.
هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد
سایت هم میهن

هوش مصنوعی مانعی جدید در ورود به بازار کار ایجاد کرد

جست‌وجوی شغل در ۲۰۲۶ با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده است، به طوری که متقاضیان از یک سو می‌توانند با کمک هوش مصنوعی در مدت کوتاهی برای تعداد زیادی شغل درخواست ارسال کنند و از سوی دیگر، ممکن است توسط سامانه‌های هوش مصنوعی غربال شده و پذیرفته نشوند.
فرستادن پالس ضعف به دشمن !
سایت هم میهن

فرستادن پالس ضعف به دشمن !

نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست اما از سوی دیگر، توصیفی هراس‌آور از وضعیتِ حجاب و تورم و گرانی و کم‌کاری و سوءمدیریت در کشور به دست داد و آن را فرستادن پالس قوت به دشمن قلمداد کرد!
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
طرح «مقابله با نفوذ» در ترازوی حقوق - همدلی
روزنامه همدلی

طرح «مقابله با نفوذ» در ترازوی حقوق - همدلی

مسعد سلیتی وکیل دادگستری کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» در ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ با اکثریت آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. مقابله با جاسوسی و نفوذ سازمان‌یافتهٔ بیگانه، اصلی پذیرفته‌شده در همهٔ نظام‌های حقوقی است و هر دولتی حق و تکلیف دارد از [ ]