قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

بابک اسدی، فاتح المپیاد تفریحی کارکنان شهرداری همدان شد

المپیاد چندگانه تفریحی ورزشی کارکنان شهرداری همدان با رقابت در چهار آیتم مهیج و با هدف افزایش نشاط، همدلی و تعامل میان کارکنان برگزار شد و در پایان، بابک اسدی با کسب ۵۴ امتیاز عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد.
 بابک اسدی، فاتح المپیاد تفریحی کارکنان شهرداری همدان شد
سالن جدیدالاحداث مجموعه ورزشی شهدای شهرداری همدان امروز سه‌شنبه ۶ مرداد میزبان المپیاد چندگانه تفریحی ورزشی کارکنان شهرداری بود؛ رویدادی که با ابتکار معاونت ورزش سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان و با استقبال کارکنان، فضایی متفاوت از رقابت، نشاط و همدلی را رقم زد.

شرکت‌کنندگان در این المپیاد، توانایی‌های خود را در چهار آیتم متنوع شامل دارت، تنیس و توپ داخل سبد، کرون‌هول (پرتاب کیسه ذرت داخل سوراخ) و پنالتی چرخشی به نمایش گذاشتند و در فضایی صمیمی و پرهیجان برای کسب امتیاز با یکدیگر رقابت کردند.

در پایان چهار مرحله رقابت، بابک اسدی با کسب ۵۴ امتیاز بر سکوی نخست ایستاد. مرتضی رضایی‌مهر با ۴۷ امتیاز نایب‌قهرمان شد و سید حامد حسینی و علی ریاحی نیز با کسب ۴۶ امتیاز به صورت مشترک عنوان سوم را به دست آوردند.

حسن محمدی‌زیرک، معاون ورزش سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان، با اشاره به اهداف برگزاری این المپیاد گفت: توسعه ورزش کارکنان، تنها به معنای فعالیت جسمانی نیست؛ بلکه ابزاری برای افزایش نشاط سازمانی، تقویت روحیه کار تیمی، ارتقای سلامت روان و ایجاد تعامل بیشتر میان همکاران است.

وی افزود: طراحی این مسابقات بر پایه آیتم‌های متنوع، کم‌هزینه و جذاب انجام شد تا همه کارکنان، بدون نیاز به تخصص ورزشی، فرصت حضور و رقابت در فضایی دوستانه را داشته باشند.

محمدی‌زیرک با بیان اینکه استقبال کارکنان از این رویداد، فراتر از انتظار بود، اظهار کرد: هدف ما تبدیل این المپیاد به یک برنامه مستمر در تقویم ورزشی شهرداری است تا بتوانیم با گسترش ورزش همگانی، زمینه افزایش انگیزه، شادابی و بهره‌وری کارکنان را فراهم کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های مجموعه شهدای شهرداری همدان این امکان را فراهم کرده که رویدادهای متنوع ورزشی و تفریحی برای کارکنان برگزار شود که امیدواریم با برگزاری  این برنامه‌ها، فرهنگ ورزش در محیط اداری بیش از گذشته استمرار پیدا کند.

به گزارش ایسنا؛ در آیین اختتامیه، با اهدای لوح تقدیر، مدال و جوایز از نفرات برتر این رقابت‌ها تجلیل شد.

انتهای پیام



 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.

 روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 گزارش تصویری

گزارش تصویری

k: ویدیو

 روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران را متوقف کنید | بقائی ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 یارانه

یارانه


 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

چه کسانی نباید جلوی باد پنکه بخوابند؟

همیشه از اطراف می‌شنویم یا می‌خوانیم که خوابیدن زیر باد پنکه در طول شب خطرناک است، اما آیا روشن گذاشتن پنکه در طول شب واقعا می‌تواند خطر جدی برای سلامتی ما ب...

 اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

به گزارش فرکانس، فرار راننده مسبب حادثه از صحنه تصادف به معنای از بین رفتن حق فرد زیان‌دیده برای مطالبه خسارت نیست. در صورتی که وسیله نقلیه و راننده مقصر شناسایی شوند، خسارت‌های تحت پوشش از طریق بیمه شخص ثالث قابل پیگیری خواهد بود. اگر راننده فراری شناسایی شود چه می‌شود؟ در صورتی که خودرو [ ]