قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

ساخت ۹ واحد مسکونی برای خانوارهای دارای دو عضو معلول در بهاباد

رئیس اداره بهزیستی شهرستان بهاباد با اشاره به اقدامات شاخص این سازمان در حوزه تأمین مسکن مددجویان، از ساخت ۹ واحد مسکونی ویژه خانوارهای دارای دو عضو معلول در این شهرستان با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی خبر داد.
 ساخت ۹ واحد مسکونی برای خانوارهای دارای دو عضو معلول در بهاباد



باجگیران چشم‌انتظار تکمیل گازرسانی و رفع مشکلات آب شرب

 باجگیران چشم‌انتظار تکمیل گازرسانی و رفع مشکلات آب شرب
 خبرگزاری ایسنا / ۳ ساعت قبل
بخشدار باجگیران با اشاره به تداوم مشکلات تأمین آب شرب در تعدادی از روستاهای این بخش و باقی‌ ماندن هفت روستا و شهر باجگیران در انتظار تکمیل گازرسانی، رفع این دو مشکل زیرساختی را از مهم‌ترین مطالبات مردم منطقه عنوان کرد.

مصطفی ضیایی ۲۸ مرداد، در نشست خبری، با بیان اینکه تأمین آب شرب و تکمیل گازرسانی همچنان از مهم‌ترین مطالبات مردم بخش باجگیران است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد هشت روستای این بخش از جمله شیرزن، کلاته ملا محمد، کلاته حاج‌نصیر، امام‌قلی و... با کمبود آب شرب مواجه هستند و این موضوع به یکی از دغدغه‌های اصلی ساکنان منطقه تبدیل شده است.

وی افزود: پیگیری‌های لازم با شرکت آب و فاضلاب برای رفع این مشکلات در حال انجام است و تأمین آب پایدار در روستاها نیازمند اجرای طرح‌هایی مانند حفر چاه، اصلاح شبکه‌های فرسوده، تأمین اعتبار و تکمیل زیرساخت‌های آبرسانی است.

بخشدار باجگیران با اشاره به برخی چالش‌های اجرای پروژه‌های آبرسانی بیان کرد: در برخی مناطق، اجرای طرح‌های تأمین آب به دلیل نگرانی‌های محلی یا ایجاد تنش‌های اجتماعی نیازمند اقناع‌سازی و همراهی مردم است و در این زمینه شوراهای اسلامی، دهیاران و رسانه‌ها می‌توانند نقش مؤثری در آگاه‌سازی و جلب مشارکت عمومی ایفا کنند.

ضیایی همچنین با اشاره به روند گازرسانی در بخش باجگیران گفت: پروژه گازرسانی به روستاهای بخش از چند سال گذشته آغاز شده و با پیگیری‌های انجام‌ شده، طی یک سال اخیر پنج روستا به شبکه گاز طبیعی متصل شده‌اند. با این حال هنوز هفت روستا و شهر باجگیران در انتظار تکمیل این طرح هستند و امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم، عملیات گازرسانی در این مناطق نیز هرچه سریع‌تر به سرانجام برسد.

وی افزود: طی یک سال اخیر ۳۵ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اجرا شده که شامل آسفالت، زیرسازی، سنگفرش، جدول‌گذاری و توسعه معابر بوده است.

بخشدار باجگیران ادامه داد: در چهار روستای بخش نیز عملیات عمرانی در مجموع با مساحتی حدود ۲۶ هزار مترمربع انجام شده و در روستاهای ملا محمد، شرف، امام‌قلی، رهورد و جوزان نیز حدود ۸۰۰۰ مترمربع آسفالت، ۳۰۰۰ مترمربع جدول‌گذاری و توسعه معابر اجرا شده است. همچنین فاز دوم این پروژه‌ها پس از پایان شهریور آغاز خواهد شد.

ضیایی با اشاره به پروژه‌های در دست اجرا بیان کرد: راه‌اندازی یک مجموعه بوم‌گردی در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع در روستای گردشگری دربادام و اجرای روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور تردد باجگیران از مهم‌ترین برنامه‌های در دست اقدام است که پیش‌بینی می‌شود طی یکی دو ماه آینده وارد مرحله اجرا شود.

وی تأکید کرد: تکمیل گازرسانی، تأمین آب شرب، بهبود ارتباطات و آنتن‌دهی، توسعه زیرساخت‌های گردشگری و استفاده از ظرفیت‌های مرز از مهم‌ترین مطالبات مردم بخش است.

ضیایی با اشاره به وضعیت بازارچه مرزی باجگیران گفت: نارضایتی‌هایی در این حوزه وجود دارد و معتقدیم اولویت استفاده از ظرفیت‌های مرز باید با مرزنشینان و ساکنان شعاع ۲۰ کیلومتری مرز باشد، زیرا حفظ جمعیت مرزی یکی از مؤلفه‌های مهم تأمین امنیت مرزهاست.

وی افزود: توسعه زیرساخت‌های مرزی، حمایت از مرزنشینان و ایجاد اشتغال پایدار باید در اولویت قرار گیرد تا منافع اقتصادی مرز به مردم منطقه برسد.

وی خاطرنشان کرد: هیچ‌گاه مدعی حل کامل مشکلات نبوده‌ایم، اما تلاش کرده‌ایم مسائل بخش را شناسایی، اولویت‌بندی و برای رفع آن‌ها پیگیری کنیم و امیدواریم با همراهی مردم، رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی بتوانیم خدمات بهتری به شهروندان ارائه دهیم.

انتهای پیام



 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 تگزاس؛ ایالت هفت تیرکشان، شمشیر را علیه جامعه مسلمانان از رو بست | آخرین خبر

تگزاس؛ ایالت هفت تیرکشان، شمشیر را علیه جامعه مسلمانان از رو بست | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست جوامع مسلمان تگزاس به ویژه در حومه شهرهایی مانند دالاس دهه‌هاست که روند رو به رشدی را تجربه می‌کنند. مهاجرت گسترده مسلمانان به این ایالت در جست‌وجوی مدارس باکیفیت، مسکن مقرون‌به‌صرفه و یک جامعه پویا، اکنون

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

زندگی زیر گنبد‌های فیروزه‌ای

مسجد برای بسیاری از ما فقط یک ساختمان با گنبد فیروزه‌ای و محراب نیست؛ بخشی از خاطرات محله است. جایی که آدم‌ها یکدیگر را می‌دیدند، از حال هم باخبر می‌شدند