قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

توسعه خدمات درمان سرطان با راه‌اندازی رادیوتراپی در بیمارستان ناظران مشهد ادامه دارد

مدیر بیمارستان ناظران مشهد از توسعه خدمات این مرکز درمانی در حوزه درمان بیماران سرطانی خبر داد و گفت: این مرکز علاوه بر ارائه خدمات تشخیصی، پس از بیمارستان قائم(عج) یکی از دو مرکز ارائه‌دهنده درمان با رادیودارو در مشهد است.
 توسعه خدمات درمان سرطان با راه‌اندازی رادیوتراپی در بیمارستان ناظران مشهد ادامه دارد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

حسن خداپرست در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه بیمارستان ناظران مشهد دومین مرکز وابسته به انجمن حمایت از بیماران سرطانی است که این انجمن حدود ۵۰ سال در مشهد فعالیت دارد، اظهار کرد: نخستین مرکز این انجمن، مرکز درمانی رضا بود که اکنون با بهره‌مندی از پنج دستگاه پیشرفته، بزرگ‌ترین مرکز رادیوتراپی کشور به شمار می‌رود. بیمارستان ناظران اکنون وارد ششمین سال فعالیت خود شده است و از ابتدای راه‌اندازی، هدف اصلی آن ارائه خدمات در کنار دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است. این مرکز که فعالیت خود را به‌عنوان بیمارستان تخصصی سرطان آغاز کرد، اکنون خدمات درمانی طیف گسترده‌ای از بیماران را ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به حجم مراجعات این بیمارستان بیان کرد: سالانه حدود ۳۳ تا ۳۴ هزار بیمار به اورژانس بیمارستان ناظران مراجعه می‌کنند که به‌طور میانگین بیش از ۳۰۰۰ مراجعه در ماه را شامل می‌شود. تلاش ما بر افزایش تنوع خدمات درمانی بوده تا بیماران بتوانند خدمات مورد نیاز خود را در این مرکز دریافت کنند یا پس از تثبیت وضعیت، به سایر مراکز درمانی منتقل شوند. …




 اخبار جدید

 یک مقام اروپایی: روسیه به دنبال نفوذ در انتخابات فرانسه و آلمان است
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

یک مقام اروپایی: روسیه به دنبال نفوذ در انتخابات فرانسه و آلمان است

یک مقام ارشد سوئدی که مسئول مقابله با انتشار اطلاعات نادرست خارجی است، مدعی شد که روسیه عملیات نفوذ خود را بر انتخابات پیشِ‌رو در آلمان و فرانسه متمرکز کرده و با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و حساب‌های خودکار، در تلاش است شکاف‌های سیاسی را عمیق‌تر کند.

 افزایش تلفاتِ ویروس نیل غربی در یونان
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

افزایش تلفاتِ ویروس نیل غربی در یونان

رسانه‌های محلی یونان گزارش دادند این کشور امسال ۳۲۴ مورد ابتلا به ویروس نیل غربی را که همگی منشا داخلی داشته‌اند، ثبت کرده است؛ رقمی که بالاترین آمار سالانه تاکنون محسوب می‌شود.

 برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی

آثار جمعی از استادان و هنرمندان خوشنویسی در مجموعه‌ای با عنوان «شکسته‌نویسان معاصر» در گالری «گویا» قابل تماشاست. این نمایشگاه که از جمعه ۱۳ شهریورماه افتتاح شده است، به مدت دو هفته میزبان علاقه‌مندان هنر خوشنویسی است.

 به‌جای پیشنهاد، کار کن
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

به‌جای پیشنهاد، کار کن

پزشکیان خطاب به جلیلی: اگر می‌توانی در حل مشکلات کمک کن، اختیار می‌دهم

 برکناری فرمانده عراقی در ارتباط با حملات به خطوط نفت عربستان/ تاکید ریاض و بغداد بر همکاری
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

برکناری فرمانده عراقی در ارتباط با حملات به خطوط نفت عربستان/ تاکید ریاض و بغداد بر همکاری

وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد فؤاد حسین، وزیر امور خارجه این کشور در تماسی تلفنی با فیصل بن فرحان آل سعود، همتای سعودی خود، درباره آخرین تحولات منطقه و مسائل مورد اهتمام مشترک رایزنی کرد.

 بازگشت به نقطه صفر
۵ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

بازگشت به نقطه صفر

آمریکا و اروپا سال ۱۳۸۲ در دولت خاتمی نسبت به فعالیت‌های هسته‌ای ایران حساس و مشکوک شدند. دولت خاتمی برای جلوگیری از پیچیده شدن این پرونده، پس از مذاکره با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان که به «تروئیکای اروپا» مشهور است، توقف غنی‌سازی اورانیوم را به‌صورت داوطلبانه و به مدت ۳۰ ماه پذیرفت؛ اقدامی که تحریم و جنگ را از کشور دور کرد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026