قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

تهران برای تسریع در تکمیل زیرساخت‌های مرز چیلات پای کار است

️ استاندار تهران در جریان بازدید از مرز چیلات، با اشاره به ظرفیت این گذرگاه برای تردد مسافر، جابه‌جایی کالا و خدمت‌رسانی در ایام اربعین، از آمادگی استان تهران به‌عنوان معین استان ایلام برای کمک به تکمیل و تسریع طرح‌های زیرساختی این مرز خبر داد.
 تهران برای تسریع در تکمیل زیرساخت‌های مرز چیلات پای کار است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان در حاشیه بازدید از مرز چیلات اظهار داشت: این گذرگاه، مرز مشترک استان ایلام با استان میسان عراق است که در سال‌های گذشته برای تردد مسافر و جابه‌جایی کالا مورد تأیید قرار گرفته و پیش‌بینی شده است در آینده برای تردد زائران نیز مورد استفاده قرار گیرد.

استاندار تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این منطقه افزود: زیرساخت‌های مناسبی در حوزه انتقال آب، برق و گاز ایجاد شده و جانمایی لازم برای استقرار مجموعه‌های مرزبانی، انتظامی، گمرک و دیگر واحدهای مسئول نیز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در طرف مقابل مرز نیز اقداماتی آغاز شده است و با تکمیل طرح‌های دو طرف، مرز چیلات می‌تواند به یکی از گذرگاه‌های مهم در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و مسافری تبدیل شود و به‌ویژه در ایام اربعین، بخشی از تردد زائران را پوشش دهد.

معتمدیان با بیان اینکه بهره‌برداری از این مرز می‌تواند دسترسی مردم مناطق جنوبی استان ایلام را تسهیل کند، گفت: برخی استان‌های مرکزی کشور نیز به دلیل فاصله کمتر با مرز چیلات، می‌توانند از ظرفیت این مسیر برای تردد زائران استفاده کنند. …




 اخبار جدید

 فروش ویژه سیمکارت‌های دائمی نوجوان و زمردی همراه اول تا پایان تابستان
۱۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

فروش ویژه سیمکارت‌های دائمی نوجوان و زمردی همراه اول تا پایان تابستان

فروش سیمکارت ‌های دائمی نوجوانان و دائمی زمردی همراه اول تا پایان تابستان با شرایط ویژه و قرعه‌کشی 1000 بسته اینترنت نامحدود یک ساله ادامه دارد.

 تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند

معاون اول رئیس‌جمهور، قطعنامه شورای حکام علیه ایران را نماد استانداردهای دوگانه جهان امروز دانست و تأکید کرد ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است.

 گدایی ترامپ برای جمع‌آوری آرا: به شما پول می‌دهم!
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گدایی ترامپ برای جمع‌آوری آرا: به شما پول می‌دهم!

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه در سخنرانی مدعی شد که اگر جمهوری‌خواهان در انتخابات ماه نوامبر کنترل کنگره را حفظ کنند، به هر فرد بزرگسال در آمریکا مبلغ ۵۰۰۰ دلار به‌عنوان سود سهام پرداخت خواهد کرد.

 مقام روس شرط مهم ازسرگیری راستی‌آزمایی‌ها در ایران را اعلام کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مقام روس شرط مهم ازسرگیری راستی‌آزمایی‌ها در ایران را اعلام کرد

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین روز پنج‌شنبه گفت که ازسرگیری فعالیت‌های کامل راستی‌آزمایی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تاسیسات هسته‌ای ایران، مستلزم دریافت تضمین‌های معتبر از سوی آمریکا و اسرائیل درباره عدم استفاده از زور خواهد بود.

 لزوم کاهش سهم کالاهای لوازم خانگی از مصرف انرژی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

لزوم کاهش سهم کالاهای لوازم خانگی از مصرف انرژی

تعیین رتبه انرژی بر اساس یکسری فاکتورها و الزامات در آزمایشگاه‌ها تعیین و مشخص می‌شوند، از همین رو کالاهایی که انرژی‌بر هستند به ویژه با توجه به محدودیت تامین انرژی و رقابت‌پذیری حتما بایستی این الزامات رعایت شود.

 ترامپ شروع به رای خریدن کرد! ؛  ۵ هزار دلار ...؟
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ شروع به رای خریدن کرد! ؛ ۵ هزار دلار ...؟

ترامپ به آمریکایی‌ها برای جمع کردن رأی  وعده پوپولیستی داد و گفت: اگر پیرزو بشویم به مردم سود سهام پرداخت می‌کنم.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026