قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

پایان ماجراجویی ۲۰ ساله کاپیتان محبوب تراکتور

کاپیتان سال‌های نه چندان دور تراکتور که طی سالیان متمادی همچون ستاره‌ای بر فراز بخشی از تاریخ سرخپوشان درخشیده به تازگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده است.
 پایان ماجراجویی ۲۰ ساله کاپیتان محبوب تراکتور
اگر در تبریز و بالاخص تراکتور بازیکن بومی نباشید یا رگ و ریشه‌ی آذربایجانی نداشته باشید؛ حتما باید امتحان کیفی پس دهید تا مردم در دل‌هاشان جایی برایتان باز کنند. مهدی کیانی از شاگرد اول‌های این مکتب بود. تمام ویژگی های یک هافبک دفاعی جنگنده در او یافت می‌شد و چاشنی تعصب، نامش را بعد از ۱۱ فصل حضور، در سیاهه‌ی بازیکنان فراموش‌نشدنی تاریخ سرخپوشان تبریزی سنجاق کرد.

او ۲۵۸ بازی در لیگ برتر برای تراکتور انجام داد و سال‌ها نقش یک رهبر در میانه میدان را ایفا کرد. ۸ گل و ۸ پاس‌گل، آماری نیست که نام او را در تاریخ ماندگار کند؛ آنچه که کیانی را کیانی کرد، آن تعصب بی‌بدیل و ایستادگی‌اش در روزهایی بود که تیم با طوفان‌های مختلف دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

کیانی از آن دسته هافبک‌هایی بود که با بازی‌خوانی و تکل‌های به‌موقعش، نظم آشفته‌ی میانه میدان را به ثبات می‌رساند. در روزهایی که در اصفهان و سپاهان پیراهن زرد را بر تن داشت، شاید بازوبند را هم بست، اما قلبش همواره در تبریز می‌تپید. آن دو نائب‌قهرمانی با سپاهان، هرچقدر هم که شیرین بود، اما هیچ‌کدام نمی‌توانست جای فریادهای سکوهای یادگار را برای او پر کند. همان سکوهایی که روزگاری با شعار "غیرتی‌ام غیرتی‌ام، من مهدی کیانی‌ام" او را به وجد می‌آوردند.

به گزارش ایسنا، ۳۵۳ بازی در لیگ برتر، از مس کرمان تا گسترش فولاد و روزهای درخشان در تبریز و اصفهان، پرونده‌ی یکی از معدود مردان کم‌حاشیه فوتبال باشگاهی ایران را بست. او که حالا هدایت بعثت کرمانشاه در لیگ دسته یک را بر عهده دارد، در قامت مربی به میدان بازگشته است، اما برای هواداران تراکتور، مهدی کیانی همیشه همان کاپیتان متعصب باقی خواهد ماند.

انتهای پیام



 ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

ادعای بزرگ پرویز مظلومی در ورزش سه لایو

سرمربی، سرپرست و عضو سابق هیئت مدیره استقلال امروز مهمان ورزش سه لایو بود و ادعایی جالب توجه و تا حدودی جنجالی در خصوص سیدحسین حسینی مطرح کرد؛ ادعایی که شنیدنش خالی از لطف نیست.

 شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی: ناراحتی پرسپولیس و استقلال برایم مهم نیست

شهاب زندی مدیرعامل باشگاه نساجی می‌گوید دانیال ایری مشتریان جدی داشته و همین باعث بروز یکسری حواشی شده است.

 نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!

نوکمپ با ورود رودری دیوانه شد!

پیش از آغاز دیدار بارسلونا و الاهلی مصر در چارچوب جام خوان گمپر، مراسم معارفه اعضای تیم بارسلونا برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ برگزار شد و هواداران استقبال باشکوهی از رودری داشتند.

 رقم قرارداد رامین رضائیان با فولاد مشخص شد

رقم قرارداد رامین رضائیان با فولاد مشخص شد

مدیرعامل فولاد می‌گوید قرارداد رامین رضاییان حتی از ۱۰۰ میلیارد تومان هم کمتر است.

 عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

عکس؛ پوستر ویژه استقلال خوزستان برای دیدار حساس با پرسپولیس

استقلال خوزستان در آستانه دیدار حساس برابر پرسپولیس، از پوستر ویژه این مسابقه رونمایی کرد.

 نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

نیاز به ورود سریع فدراسیون در پرونده آسانی

تعلل در تعیین تکلیف پرونده یاسر آسانی می‌تواند نتایج مسابقات و جدول لیگ برتر را تحت تأثیر قرار دهد.

 غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

غم‌انگیز اما امیدوارکننده: ماجرای بیهوشی‌های موسیالا

از دست رفتن هوشیاری جمال موسیالا، دنیای فوتبال را در شوک فرو برد، اما به نظر نمی‌رسد خطری جدی ستاره بایرن مونیخ را تهدید کند.

 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.