قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ارائه بیش از ۱۳ هزار خدمت درمانی جمعیت هلال‌احمر گیلان به زائران اربعین در نجف

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان با اشاره به عملکرد چهار روز نخست درمانگاه هلال‌احمر این استان در نجف اشرف گفت: در این مدت بیش از ۹ هزار و ۳۶۶ زائر از خدمات این مرکز بهره‌مند شده و بیش از ۱۳ هزار خدمت درمانی و مراقبتی دریافت کرده‌اند؛ این روند خدمات رسانی حاصل مدیریت یکپارچه، بهره‌گیری از سرمایه انسانی متخصص و برنامه‌ریزی مبتنی بر داده در شرایط تجمع انبوه زائران است.
 ارائه بیش از ۱۳ هزار خدمت درمانی جمعیت هلال‌احمر گیلان به زائران اربعین در نجف

هادی سلیمی امروز چهارشنبه، هفتم مرداد در جمع خبرنگاران در خصوص عملکرد چهار روز نخست درمانگاه هلال‌احمر این استان در نجف اشرف، اظهار کرد: آنچه امروز در درمانگاه جمعیت هلال‌احمر استان گیلان شاهد آن هستیم، نمونه‌ای عملی از مدیریت راهبردی بحران، فرماندهی یکپارچه عملیات سلامت و مدیریت هوشمند منابع در شرایط تجمع انبوه جمعیت است.

وی با اشاره به اینکه طی چهار روز نخست استقرار درمانگاه، بیش از ۹ هزار و ۳۶۶ زائر از خدمات این مرکز بهره‌مند شده و بیش از ۱۳ هزار خدمت درمانی و مراقبتی دریافت کرده‌اند، افزود: این آمار بیانگر ظرفیت بالای نظام برنامه‌ریزی، سازماندهی، هماهنگی بین‌بخشی و بهره‌وری منابع انسانی در یکی از پیچیده‌ترین مأموریت‌های سلامت خارج از کشور است.

سلیمی با تاکید بر اینکه مدیریت بحران تنها به واکنش در شرایط اضطراری محدود نمی‌شود، تصریح کرد: در ماموریت اربعین، پیش‌بینی، پیشگیری، آمادگی، پاسخ و تداوم خدمت به صورت هم‌زمان جریان دارد. درمانگاه هلال‌احمر گیلان در عتبه مقدسه حرم علوی شهر نجف اشرف توانسته با استقرار ساختار فرماندهی مشخص، مدیریت صحیح، جریان مراجعان و توزیع متوازن منابع، از ایجاد گلوگاه‌های عملیاتی جلوگیری و خدمات سلامت را با کیفیت مطلوب به عشاق الحسین(ع) ارائه کند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین شاخص‌های موفقیت این ماموریت، افزایش بهره‌وری خدمات است، گفت: زمانی که یک مرکز درمانی در مدت کوتاهی قادر است هزاران مراجعه‌کننده را مدیریت کرده و برای هر مراجعه‌کننده بیش از یک خدمت درمانی ارائه دهد، نشان‌دهنده طراحی صحیح فرآیندها، انسجام تیمی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گیلان، سرمایه انسانی متخصص را مهم‌ترین مزیت راهبردی این مأموریت دانست و گفت: پزشکان، پرستاران، داروسازان، امدادگران، نیروهای پشتیبانی و داوطلبان، با روحیه‌ای جهادی، در قالب هم‌پوشانی شیفت‌های کاری، جانشینی متقابل و همکاری بین‌رشته‌ای، الگویی موفق از مدیریت سرمایه انسانی در شرایط بحران را به نمایش گذاشته‌اند؛ الگویی که موجب افزایش تاب‌آوری عملیاتی درمانگاه شده است.

وی ادامه داد: در مدیریت بحران، موفقیت تنها به امکانات وابسته نیست، بلکه هماهنگی، اعتماد متقابل، رهبری میدانی و تصمیم‌گیری به‌هنگام تعیین‌کننده هستند. خوشبختانه مجموعه درمانگاه هلال‌احمر گیلان با تکیه بر این مؤلفه‌ها توانسته است ضمن حفظ کیفیت خدمات، پاسخگوی افزایش روزافزون مراجعات نیز باشد.

سلیمی با اشاره به همکاری موثر عتبه علویه مقدسه در فراهم‌سازی بستر خدمت‌رسانی تصریح کرد: تعامل سازنده میان جمعیت هلال‌احمر استان گیلان و مسئولان ساعی عتبه علویه، نمونه‌ای موفق از هم‌افزایی بین‌سازمانی است که نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات و تسهیل فرآیند درمان زائران ایفا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: نتایج تحلیل داده‌های آماری چهار روز نخست این ماموریت اثبات که با برنامه‌ریزی مبتنی بر داده، فرماندهی یکپارچه، انعطاف‌پذیری سازمانی و اتکاء به سرمایه انسانی متخصص، می‌توان حتی در شرایط افزایش مستمر تقاضا، خدمات درمانی را بدون افت کیفیت مدیریت کرد. این تجربه، ظرفیت آن را دارد که به عنوان یک الگوی بومی مدیریت سلامت در تجمعات انبوه مستندسازی و در آموزش‌ها و برنامه‌ریزی‌های آینده جمعیت هلال‌احمر مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان گیلان در پایان ضمن قدردانی از تمامی اعضای تیم درمان، امدادگران، داوطلبان و نیروهای پشتیبانی، تاکید کرد: خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و حضرت امیرالمومنین(ع)، جلوه‌ای از مسئولیت‌پذیری انسانی، همبستگی سازمانی و فرهنگ ایثار است و جمعیت هلال‌احمر استان گیلان با تمام توان این مسیر را تا پایان ماموریت ادامه خواهد داد.

انتهای پیام 



۴۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیس‌علی دلواری

ایران آنلاین:

  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به همراه هیأت پارلمانی ایران، در سومین روز از سفر به عراق، پیش از ظهر امروز با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، رهبر قیامِ مردم جنوب ایران علیه انگلیس در جنگ جهانی اول، به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.

به گزارش ایسنا، محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می کنند.

انتهای پیام/


۵۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

امدادرسانی به ۱۱ مصدوم در حوادث رانندگی گرمسار

به گزارش آفتاب نیوز،

حسین درخشان، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان با اشاره به حوادث جاده‌ای روز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ اظهار کرد: در پی واژگونی یک دستگاه خودروی ام‌وی‌ام X۳۳ در کیلومتر ۱۳ محور گرمسار به آرادان، ۵ نفر دچار مصدومیت شدند که پس از اقدامات اولیه توسط نجاتگران هلال‌احمر و عوامل اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی افزود: همچنین در حادثه‌ای دیگر که ساعت ۱۹:۰۰ همان روز در کیلومتر ۲ محور ایوانکی به گرمسار بر اثر برخورد دو خودروی سواری کوئیک و پراید رخ داد، ۶ نفر مصدوم شدند که با حضور تیم عملیاتی پایگاه شهید قاسمی ایوانکی، امدادرسانی لازم صورت گرفت و مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان در پایان خاطرنشان کرد: این عملیات امدادی در ساعت ۲۰:۳۵ به پایان رسید و از هموطنان درخواست کرد در صورت بروز هرگونه حادثه جاده‌ای، مراتب را با شماره اضطراری ۱۱۲ به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر اطلاع دهند.

 




 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۵۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پشت پرده «معجزه اروپایی» | چرا همه کشورهای جهان ثروتمند نشدند؟ | آیا گسترش سرمایه داری مدیون آنارشی سیاسی بود؟

اقتصادنیوز: تجارت فردا در گزارشی با بررسی نظریه‌های مختلف، ریشه ثروتمند شدن جهان و پیشرفت اقتصادی اروپا را در تعامل پیچیده عواملی چون نهادها، فرهنگ، جغرافیا، جمعیت، رقابت سیاسی و نوآوری جست‌وجو کرده است.

 قالیباف : وحدت ایران و عراق گسستنی نیست / قالیباف سز مزار ابومهدی مهندس رفت
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قالیباف : وحدت ایران و عراق گسستنی نیست / قالیباف سز مزار ابومهدی مهندس رفت

قالیباف اعلام کرد : مسیر مبارزه ایران و عراق با آمریکا و اسرائیل ادامه خواهد داشت

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۴۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/  هر اونس طلا ۴ هزار و ۵۶۲ دلار معامله شد
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ هر اونس طلا ۴ هزار و ۵۶۲ دلار معامله شد

قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۳۰ مرداد ماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
۵۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به عراق، بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» و دیگر شهدای مقاومت عراق حاضر شد.