قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

گربه‌ها در بجنورد موش نمی‌گیرند

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه معضل حضور موش‌ها در برخی از نقاط شهری برای ما نگران کننده است، تاکید کرد: موش‌ها منبع آلودگی و سبب انتقال بیماری های مختلف می‌شوند.
 گربه‌ها در بجنورد موش نمی‌گیرند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

شهاب عوض نیا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از علل افزایش زیست حیوانات موذی در داخل شهرها غذا دادن به حیوانات است، اظهار کرد: غذا دادن به گربه‌های سطح شهر سبب شده تا موش‌ها دیگر تمایلی به شکار موش‌ها نداشته باشند.

وی گفت: مواد غذایی در دسترس، اصلی‌ترین عامل ازدیاد جمعیت موش‌هاست. متأسفانه در بسیاری از محلات، سطل‌های زباله فاقد درپوش مناسب است و شیرابه‌های جاری شده در کف کوچه و خیابان، سفره‌ای رنگین را برای تغذیه و رشد این جوندگان فراهم کرده است.

عوض نیا افزود: عدم شستشوی مرتب مخازن زباله و وجود زباله از صبح تا اواخر شب در سطل‌های زباله چرخه‌ای معیوب را ایجاد کرده که خروجی آن فربه شدن موش‌ها و افزایش نرخ زاد و ولد آن‌هاست.

وی ادامه داد: از سوی دیگر غذا دادن به گربه‌های سطح شهر سبب شده تا موش‌ها دیگر تمایلی به شکار موش‌ها نداشته باشند. …




 اخبار جدید

 جهش قیمت گاز و نفت در سایه تنش‌های تنگه هرمز/ قیمت گاز در اروپا رکورد زد
۴۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

جهش قیمت گاز و نفت در سایه تنش‌های تنگه هرمز/ قیمت گاز در اروپا رکورد زد

بر اساس گزارش الجزیره، قیمت گاز در اروپا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۲ از مرز ۸۰ یورو به ازای هر مگاوات‌ساعت عبور کرد و قیمت نفت برنت نیز با افزایش بیش از ۳ درصد به ۱۰۱ دلار در هر بشکه رسید.

 صعود کم‌جان ارزهای دیجیتالی
۴۹ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

صعود کم‌جان ارزهای دیجیتالی

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۲۸۲۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۸۸ درصد بیشتر شده است.

 متن قطعنامه ضد ایرانی مصوب آژانس بین المللی انرژی اتمی؛ ۲۳ کشور رأی موافق دادند
۱۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

متن قطعنامه ضد ایرانی مصوب آژانس بین المللی انرژی اتمی؛ ۲۳ کشور رأی موافق دادند

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اکثریت آرا، قطعنامه‌ای را که توسط کشورهای غربی ارائه شده بود، به تصویب رساند.

 نظامی ایرانی که از کشیش‌های فرانسوی موسیقی آموخت!
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

نظامی ایرانی که از کشیش‌های فرانسوی موسیقی آموخت!

از کلنل وزیری به عنوان یکی از مهم‌ترین چهره‌های نواندیش موسیقی ایران یاد می‌شود تا حدی که او اعتقاد داشت «سنت نباید مانع نوگرایی شود و نمی‌توان انتظار داشت همه چیز همان گونه که بوده باقی بماند». او می‌گفت «برخی از افراد سنتی بسیار محافظه‌کار هستند، درصورتی که سنت از بین نمی‌رود و در نهایت موارد خوب آن باقی می‌ماند.»

 علیرضا مهران‎پور: لزوم نظارت بیشتر در تولید و توزیع لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

علیرضا مهران‎پور: لزوم نظارت بیشتر در تولید و توزیع لوازم آرایشی، بهداشتی و عطریات

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خرازی و وابسته تهران تصریح کرد: لوازم آرایشی و بهداشتی و عطریات به لحاظ سلامت محور بودن نیاز به نظارت بیشتر در عرصه تولید و توزیع دارد.

 گرانفروشی برخی ایرلاین‌ها ادامه دارد/ پروازهای داخلی به ایرلاین‌های خارجی واگذار می‌شود؟
۱۳ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

گرانفروشی برخی ایرلاین‌ها ادامه دارد/ پروازهای داخلی به ایرلاین‌های خارجی واگذار می‌شود؟

در حالی وزیر راه و شهرسازی در خصوص فروش بلیت پروازهای داخلی بالاتر از نرخ‌های مصوب هشدار داده که برخی ایرلاین‌ها همچنان به گرانفروشی خود ادامه می‌دهند.