قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

تشکیل قرارگاه ویژه مدیریت انرژی در شهرداری تهران

شهردار تهران از تشکیل قرارگاه ویژه مدیریت انرژی در شهرداری تهران خبر داد و گفت: دشمن همواره تلاش کرده با فشار بر حوزه انرژی، کشور را دچار مشکل کند. ما باید با افزایش تاب‌آوری، این هدف را ناکام بگذاریم و اجازه ندهیم چنین فشارهایی اثرگذار باشد.
 تشکیل قرارگاه ویژه مدیریت انرژی در شهرداری تهران

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی امروز در جلسه طراحی مقدمات اجرای تفاهم‌نامه مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی شهر تهران با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در حل مسائل کلان پایتخت، اظهار کرد: در مجموعه مدیریت شهری، اداره شهر با نگاهی نوین در دستور کار قرار گرفته و مقابله با آلودگی به عنوان بزرگ‌ترین معضل شهر تهران، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ماست. در این مسیر، اقدامات توسعه‌ای مبتنی بر رویکردهای پیشرفته دنبال شده و گلوگاه‌های اصلی نیز به‌صورت مشخص شناسایی شده‌اند.

وی افزود: ظرفیت‌های فنی موجود در تمامی حوزه‌ها می‌تواند نقش ویژه‌ای در پیشبرد این برنامه ایفا کند. در کنار اقدامات اجرایی، موضوع فرهنگ‌سازی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و معتقدیم موفقیت این طرح نیازمند توجه همزمان به هر دو بخش اجرا و فرهنگ‌سازی است.

شهردار تهران با تأکید بر اینکه موضوع مدیریت و صرفه‌جویی انرژی از حیاتی‌ترین مسائل کشور به شمار می‌رود، گفت: این موضوع نه‌تنها در شرایط عادی بلکه در دوران جنگ، صلح، آتش‌بس و هر وضعیت دیگری می‌تواند بر آینده کشور اثرگذار باشد و به همین دلیل با نگاه افزایش تاب‌آوری ملی، تحقق عدالت و خدمت‌رسانی بهتر به مردم، ورود جدی به این حوزه را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی افزود: نگاه ما این است که از این نعمت الهی که امروز ارزش واقعی آن مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، در جایگاه صحیح و به بهترین شکل بهره ببریم و همزمان کیفیت خدمات را نیز ارتقا دهیم. گزینه‌ای که امروز روی میز قرار دارد، صرفاً یک طرح اجرایی نیست بلکه ظرفیتی است که می‌تواند زندگی مردم، سیمای شهر، خیابان‌ها و حتی چرخه اداره شهر را متحول کند.

شهردار تهران با اشاره به مطالعات انجام شده در این زمینه اظهار کرد: در کتاب «راه سوم» به صورت مفصل به این موضوع پرداخته‌ایم و اردیبهشت سال ۱۴۰۳ نیز این موضوع را خدمت مقام معظم رهبری مطرح کردم. همان زمان نیز تأکید داشتم که این بخش، بالاترین ظرفیت تحول را برای افزایش ارزش پول ملی در کوتاه‌مدت یعنی ظرف سه سال در اختیار دارد.

زاکانی ادامه داد: این حوزه تنها محدود به انرژی نیست و بر بخش‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی اثرگذار خواهد بود. البته ابعاد مختلف این موضوع توسط کارشناسان تشریح شده و ما نیز پیگیری‌های لازم را با همراهی دولت انجام خواهیم داد.

وی با بیان اینکه اهمیت این موضوع با آینده کشور گره خورده است، تصریح کرد: به اعتقاد من، انجام دادن یا انجام ندادن این طرح تفاوت بزرگی ایجاد می‌کند و البته این مسئولیت برای ما بسیار شیرین است زیرا با همه وجود به این نتیجه رسیده‌ایم که این موضوع یک نقطه کلیدی برای کشور محسوب می‌شود.

زاکانی تأکید کرد: این طرح نیازمند یک رقابت جدی و تلاش همگانی است. باید ایده‌های مختلف را جمع‌آوری کنیم، ظرفیت‌های مردمی را به میدان بیاوریم و از همه توان جامعه برای پیشبرد این مسیر استفاده کنیم. در کنار این موضوع، لازم است سقف و کف اقدامات نیز مشخص شود. این چارچوب باید با همکاری وزارت نفت و وزارت نیرو و بر اساس وضعیت موجود تعیین شود تا خط مبنا، سهمیه‌ها و ظرفیت‌های اجرایی کاملاً روشن باشد.

زاکانی از تشکیل قرارگاه ویژه مدیریت انرژی در شهرداری تهران خبر داد و گفت: برای این موضوع در شهرداری قرارگاه مستقلی ایجاد کرده‌ایم. ما پیش از این نیز تجربه تشکیل قرارگاه‌های مختلف از جمله قرارگاه معیشت، بازسازی و مدیریت بحران را داشته‌ایم و این تجربه‌ها امروز سرمایه ارزشمندی برای ما محسوب می‌شود.

وی افزود: امروز اگر هر حادثه‌ای در شهر رخ دهد، وظایف همه بخش‌های شهرداری از شهرسازی گرفته تا مناطق، خدمات شهری و بخش‌های مالی و اقتصادی از قبل مشخص است و عملیات بر اساس مسئولیت‌های تعیین‌شده انجام می‌شود.

شهردار تهران با اشاره به تجربه مدیریت بحران در جنگ اخیر گفت: در جریان جنگ ۴۰ روزه، حجم خرابی‌ها شش تا هفت برابر خسارت‌های جنگ ۱۲ روزه بود اما به دلیل تجربه ارزشمندی که در آن مقطع کسب کرده بودیم، عملکرد مجموعه مدیریت شهری کاملاً متفاوت بود. در جنگ ۱۲ روزه تجربه خلق شد و در بحران اخیر همان تجربه را به کار گرفتیم؛ به همین دلیل توانستیم آثار روانی و اجرایی بحران را به خوبی مدیریت کنیم.

مدیریت انرژی باید از خانواده آغاز شود و به همه سطوح جامعه گسترش پیدا کنید

زاکانی با تأکید بر ضرورت مشارکت اجتماعی در اجرای این طرح گفت: موضوع مدیریت انرژی باید از خانواده آغاز شود و سپس در مسجد، مدرسه و همه سطوح جامعه گسترش پیدا کند. این موضوع باید به یک رفتار روزمره تبدیل شود و در پایین‌ترین سطوح جامعه نیز برای آن کارگروه‌های تخصصی و مردمی شکل بگیرد.

شهردار تهران اظهار کرد: دستاوردهای این طرح به هیچ وجه با افزایش قیمت‌ها قابل مقایسه نیست و می‌تواند بدون تحمیل هزینه‌های اجتماعی، نتایج به مراتب بهتری برای کشور به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد: نخستین اقدام در اجرای طرح، فرهنگ‌سازی و حساس کردن مردم نسبت به اهمیت این موضوع خواهد بود تا جامعه بداند که این اقدام، یکی از مهم‌ترین عرصه‌های مجاهدت اقتصادی و افزایش تاب‌آوری کشور در برابر فشارهای دشمن است.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: دشمن همواره تلاش کرده با فشار بر حوزه انرژی، کشور را دچار مشکل کند. ما باید با افزایش تاب‌آوری، این هدف را ناکام بگذاریم و اجازه ندهیم چنین فشارهایی اثرگذار باشد.

به گفته زاکانی،  اکنون موضوع طرح های معیشت، سلامت و انرژی در شهرداری تهران تا حد زیادی آماده اجراست. در حوزه سلامت نیز برنامه طرح پزشک خانواده و نظام سلامت به صورت پایلوت آماده شده و تنها موضوع آب باقی مانده است که باید چارچوب آن تدوین شود.

وی اظهار کرد: همان‌گونه که در حوزه انرژی برنامه‌ریزی کرده‌ایم باید برای مدیریت آب و محیط زیست تهران نیز یک برنامه جامع تدوین کنیم و اقدامات جدی در این زمینه انجام دهیم.

شهردار تهران با بیان اینکه مهم‌ترین ویژگی این طرح، تغییر زمین بازی است، گفت: این مدل، مشارکت مردم را محور قرار می‌دهد و منافع آن برای همه طرف‌ها تأمین می‌شود. در این مسیر نه کسی متضرر خواهد شد و نه حقی از کسی ضایع می‌شود.

زاکانی با اشاره به برنامه‌های آینده شهرداری گفت: مدیریت انرژی آغاز راه است و پس از آن باید به حوزه آب نیز ورود کنیم. اگرچه ویژگی‌های این دو حوزه با یکدیگر متفاوت است اما مدیریت آب نیز نقش بسیار مهمی در ارتقای کیفیت زندگی، تاب‌آوری و پایداری شهر دارد، در برخی کشورها مانند آلمان هزاران شرکت در حوزه آب فعالیت می‌کنند زیرا این حوزه دارای ارزش اقتصادی بالاست اما در کشور ما به دلیل ارزان بودن انرژی، زمینه توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در این بخش محدود مانده است.

براساس گزارش شهر، شهردار تهران در پایان ضمن قدردانی از همه مدیران، کارشناسان و دست‌اندرکاران این طرح، ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه دستگاه‌ها، این برنامه به الگویی موفق برای کشور تبدیل شود.

انتهای پیام



۱۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

میزبانی پاکستان از وزیر خارجه سوریه پس از ۱۹ سال

به گزارش مشرق، «اسعد حسن الشیبانی»، وزیر خارجه دولت موقت سوریه، در رأس یک هیئت بلندپایه وارد اسلام‌آباد شد. این نخستین سفر وزیر خارجه سوریه به پاکستان در ۱۹ سال گذشته و همچنین نخستین سفر یک مقام ارشد دیپلماتیک سوریه به این کشور پس از سقوط حکومت بشار اسد است.

وزارت خارجه پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که الشیبانی هنگام ورود به اسلام‌آباد از سوی معاون دبیر وزارت خارجه پاکستان در امور غرب آسیا مورد استقبال قرار گرفته است.

وزیر خارجه دولت موقت سوریه به دعوت اسحاق دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، برای یک سفر دو روزه به اسلام‌آباد رفته است. قرار است مقام‌های دو کشور درباره روابط دوجانبه، راه‌های گسترش همکاری‌ها و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کنند.

دولت پاکستان این سفر را گامی مهم برای تقویت روابط و همکاری میان دو کشور دانسته است. این نخستین سفر یک وزیر خارجه سوریه به پاکستان از زمان سفر «ولید معلم»، وزیر خارجه پیشین سوریه، در ماه می ۲۰۰۷ محسوب می‌شود.

همچنین الشیبانی نخستین وزیر خارجه سوریه است که پس از سقوط حکومت بشار اسد در سال ۲۰۲۴ و روی کار آمدن دولت موقت در دمشق به پاکستان سفر می‌کند.

این سفر در حالی است که پاکستان روز چهارشنبه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی ابوالظهور در استان ادلب در شمال‌غرب سوریه را به‌شدت محکوم کرد.

اسلام‌آباد این حمله را اقدامی «تحریک‌آمیز» و نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانست و هشدار داد که چنین اقداماتی می‌تواند صلح و ثبات منطقه را بیش از پیش تضعیف کند.

دولت پاکستان همچنین بر حمایت کامل خود از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تأکید کرده و گفته بود در کنار مردم سوریه ایستاده و از صلح و رفاه این کشور حمایت می‌کند.


۳۲ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا شنبه ۳۱ مرداد

صفحه اقتصاد -

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به کاهش شدت گرما در استان گفت: روند کاهشی دما همراه با بارش‌های رگباری از امروز، ۳۰ مردادماه در مناطق مختلف خراسان رضوی آغاز می‌شود.

زهرا مبشری‌نسب افزود: طبق پیش‌بینی های انجام شده، دمای هوا در مناطق مختلف خراسان رضوی تا روزهای میانی هفته پیش‌رو به طرز محسوس کاهش می‌یابد.

وی اضافه کرد: همچنین بارش‌های رگباری طی امروز و فردا نواحی شمالی و غربی خراسان رضوی را فرا می‌گیرد که در نواحی شمالی با احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها همراه است.

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: برای امروز و فردا (شنبه) سرعت وزش باد نیز در مناطق شرقی و جنوبی استان افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته فریمان با کمینه دمای ۱۷ درجه سلسیوس خنک‌ترین و سرخس با دمای ۴۴ درجه خنک‌ترین نقاط استان خراسان رضوی بودند.

مبشری نسب گفت: دمای هوای مشهد نیز طی این مدت ۳۹ و ۲۷ درجه سلسیوس بود که برای امروز بیشینه دما در این کلانشهر به ۳۷ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد منبع: ایرنا اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا سه شنبه ۲۷ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا دوشنبه ۲۶ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا جمعه ۲۳ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا خراسان رضوی فردا پنجشنبه ۲۲ مرداد پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است


۵۱ دقیقه قبل / سایت برترینها

چه زمانی نوشیدن آب مرگبار می‌شود؟

عصر ایران: آب یکی از ضروری ترین نیازهای بدن انسان است و بدون آن، عملکرد طبیعی سلول ها و اندام ها مختل می شود. با این حال، این تصور که هرچه آب بیشتری بنوشیم، سالم تر خواهیم بود همیشه درست نیست. در شرایط خاص، مصرف مقدار زیادی آب در مدت کوتاه می تواند تعادل آب و املاح بدن را بر هم بزند و حتی به یک وضعیت خطرناک پزشکی منجر شود؛ شرایطی که به آن «مسمومیت با آب» یا هیپوناترمی ناشی از مصرف بیش از حد مایعات گفته می شود.

مسمومیت با آب زمانی اتفاق می افتد که میزان آبی که وارد بدن می شود از توانایی بدن برای دفع آن بیشتر باشد. در چنین شرایطی، آب اضافی می تواند غلظت سدیم خون را کاهش دهد. سدیم یکی از مهم ترین الکترولیت های بدن است و در تنظیم میزان آب موجود در داخل و خارج سلول ها، عملکرد اعصاب و فعالیت عضلات نقش دارد. وقتی غلظت سدیم خون به کمتر از 135 میلی مول در لیتر برسد، وضعیت هیپوناترمی ایجاد شده است.

مشکل اصلی زمانی آغاز می شود که کاهش سدیم به سرعت اتفاق بیفتد. با رقیق شدن سدیم خون، آب به سمت داخل سلول ها حرکت می کند و باعث تورم آن ها می شود. این اتفاق در مغز اهمیت بیشتری دارد، زیرا مغز داخل فضای بسته جمجمه قرار گرفته و افزایش حجم سلول های مغزی می تواند فشار داخل جمجمه را بالا ببرد. در موارد شدید، همین فرآیند ممکن است به اختلال عملکرد مغز، تشنج، کما و حتی مرگ منجر شود. چه زمانی نوشیدن آب خطرناک می شود؟

نکته مهم این است که نمی توان یک عدد مشخص را برای همه افراد به عنوان «مقدار کشنده آب» یا حتی «حد مجاز آب در روز» تعیین کرد. سرعت نوشیدن، وزن بدن، میزان فعالیت، مقدار تعریق، دمای محیط، عملکرد کلیه ها و برخی بیماری ها و داروها همگی در این موضوع نقش دارند.

برای مثال، نوشیدن چند لیتر آب در طول یک روز با نوشیدن همان مقدار آب طی چند ساعت تفاوت زیادی دارد. کلیه های یک فرد سالم توانایی دفع آب اضافی را دارند، اما این توانایی محدود است و اگر مقدار زیادی آب در مدت کوتاه وارد بدن شود، ممکن است کلیه ها نتوانند به اندازه کافی سریع آن را دفع کنند.

به همین دلیل، مسمومیت با آب در زندگی روزمره فرد سالم اتفاقی نسبتا نادر است و صرف اینکه کسی در یک روز آب زیادی نوشیده باشد، به معنی مسمومیت نیست. موارد جدی تر معمولا در شرایطی دیده می شوند که فرد در مدت کوتاهی مقدار زیادی مایع مصرف کرده یا به دلیل بیماری و مصرف برخی داروها توانایی تنظیم آب و سدیم بدن در او مختل شده است.

علائم اولیه مسمومیت با آب می تواند شامل سردرد، تهوع، استفراغ، احساس ضعف، گرفتگی عضلات، خواب آلودگی و تغییر وضعیت ذهنی باشد. اگر کاهش سدیم شدید شود، علائم عصبی مانند گیجی، اختلال هوشیاری و تشنج ممکن است ظاهر شود. در موارد بسیار شدید، تورم مغز می تواند به کما و مرگ منجر شود. چرا ورزشکاران در معرض خطر قرار می گیرند؟

یکی از موقعیت هایی که موارد هیپوناترمی در آن مورد توجه قرار گرفته، ورزش های استقامتی مانند ماراتن است. ورزشکار در طول فعالیت طولانی مدت مقدار زیادی آب و الکترولیت از طریق تعریق از دست می دهد و طبیعی است که برای جلوگیری از کم آبی بدن به سراغ نوشیدن مایعات برود. مشکل زمانی ایجاد می شود که ترس از کم آبی باعث شود فرد بیش از نیاز بدن و با سرعت زیاد آب بنوشد.

در چنین شرایطی، ممکن است مقدار آب موجود در بدن افزایش پیدا کند، در حالی که غلظت سدیم خون کاهش می یابد. به همین دلیل، متخصصان دیگر توصیه نمی کنند که ورزشکاران صرفا بر اساس یک عدد ثابت و بدون توجه به شرایط بدن، مقدار زیادی آب مصرف کنند.

البته این موضوع فقط به ورزشکاران محدود نمی شود. افرادی که به بیماری های کلیوی، قلبی یا کبدی مبتلا هستند نیز ممکن است در تنظیم آب و سدیم بدن مشکل بیشتری داشته باشند. برخی داروها نیز می توانند تعادل آب و سدیم را تغییر دهند. در این افراد، میزان مناسب مصرف مایعات باید متناسب با شرایط پزشکی آن ها تعیین شود. آیا 8 لیوان آب در روز واقعا ضروری است؟

توصیه معروف «8 لیوان آب در روز» را نمی توان یک قانون پزشکی قطعی دانست. نیاز بدن به مایعات در افراد مختلف متفاوت است و حتی برای یک فرد نیز ممکن است از روزی به روز دیگر تغییر کند. آب موجود در غذاها و سایر نوشیدنی ها نیز بخشی از نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

برای نمونه، National Academies میزان کل دریافت آب روزانه را حدود 3.7 لیتر برای مردان و 2.7 لیتر برای زنان در شرایط معمول به عنوان مقدار کافی گزارش کرده است، اما این اعداد شامل آب موجود در مواد غذایی و سایر نوشیدنی ها نیز می شوند و به این معنی نیستند که همه افراد باید دقیقا همین مقدار آب خالص بنوشند.

در بیشتر افراد سالم، تشنگی یکی از راهنماهای طبیعی بدن برای دریافت مایعات است. رنگ ادرار نیز می تواند اطلاعاتی کلی درباره وضعیت آب بدن بدهد، هرچند نباید آن را به تنهایی معیار تشخیص کم آبی یا پرآبی قرار داد. آیا نوشیدن 3 یا 4 لیتر آب خطرناک است؟

پاسخ به این سوال به شرایط بستگی دارد. نوشیدن 3 یا 4 لیتر آب در طول یک روز لزوما به معنی مسمومیت با آب نیست و برای برخی افراد، به ویژه در شرایط گرما و فعالیت بدنی، دریافت مایعات می تواند بیشتر از حالت معمول باشد.

اما اگر همین مقدار در مدت بسیار کوتاهی نوشیده شود، شرایط کاملا متفاوت است. به همین دلیل نمی توان یک عدد ثابت را به عنوان مرز قطعی خطر برای همه انسان ها تعیین کرد.

در واقع، آنچه اهمیت دارد فقط «چقدر آب نوشیده شده» نیست؛ بلکه باید پرسید «این مقدار آب در چه مدتی و توسط چه فردی نوشیده شده است؟» چه زمانی باید نگران شد؟

اگر فردی پس از نوشیدن مقدار زیادی آب در مدت کوتاه دچار سردرد شدید، تهوع و استفراغ، گیجی، خواب آلودگی غیرعادی، تغییر رفتار، اختلال هوشیاری یا تشنج شود، نباید این علائم را ساده تلقی کرد. کاهش شدید و سریع سدیم خون می تواند یک وضعیت اورژانسی باشد و تشخیص آن با آزمایش خون انجام می شود.

در چنین شرایطی، نوشیدن آب بیشتر برای «جبران کم آبی» می تواند وضعیت را بدتر کند. همچنین نباید فرد به صورت خودسرانه برای جبران کاهش سدیم مقدار زیادی نمک مصرف کند. درمان هیپوناترمی به علت و شدت آن بستگی دارد و در موارد شدید نیازمند درمان پزشکی و پایش دقیق سطح سدیم است.

در نهایت، پیام این ماجرا این نیست که باید از نوشیدن آب ترسید. بدن انسان برای ادامه حیات به آب نیاز دارد و کم آبی نیز می تواند خطرناک باشد. نکته اصلی این است که نوشیدن آب بیشتر همیشه به معنای سلامت بیشتر نیست. برای بیشتر افراد سالم، دریافت مایعات در طول روز و بر اساس نیاز بدن، همراه با پرهیز از نوشیدن اجباری حجم بسیار زیادی آب در مدت کوتاه، رویکرد منطقی تری است.

آب زمانی می تواند خطرناک شود که تعادل آن با توانایی بدن برای دفع آب و تنظیم الکترولیت ها به هم بخورد؛ اتفاقی نادر، اما واقعی که در شرایط خاص حتی می تواند جان انسان را تهدید کند.




 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روسیه: در انتظار توضیح آمریکا و ترکیه درباره ارسال سلاح به کی‌یف هستیم - تسنیم

ماریا زاخارووا گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ به دنبال نام‌گذاری ناو هواپیمابر آمریکا به نام خودش؟

در دولت ترامپ بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام ناو کلاس «فورد» و احتمال نام‌گذاری آن به نام ترامپ مطرح شده است.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ترامپ دوباره مدعی پیروزی شد

ترامپ مدعی شد اگر برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف 25 امتیاز پیروز خواهد شد.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۶ دقیقه قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.