قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

عقب‌نشینی ریسک‌های غیراقتصادی از بازارهای مالی

یک کارشناس بازارهای مالی با اشاره به بازگشت شاخص کل بورس به کانال پنج میلیون واحد، گفت: فروکش کردن تنش‌های سیاسی و توقف درگیری‌های نظامی، مهم‌ترین عامل بازگشت اعتماد به بازار سرمایه بود و هم‌زمان کاهش قیمت دلار نیز نشان داد ریسک‌های غیراقتصادی در حال عقب‌نشینی هستند.
 عقب‌نشینی ریسک‌های غیراقتصادی از بازارهای مالی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

حبیب آرین در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به معاملات امروز سرمایه در روز یکشنبه اظهار کرد: بازار سرمایه تهران که طی هفته‌های گذشته روزهای دشوار و پرالتهابی را پشت سر گذاشته بود، با فروکش کردن تنش‌های سیاسی و توقف درگیری‌های نظامی، شاهد بازگشت قدرتمند تقاضا بود؛ به‌ گونه‌ای که شاخص کل بورس با رشد ۱۰۷ هزار واحدی، معادل ۲.۲ درصد، بار دیگر قله پنج میلیون و دو هزار واحدی را فتح کرد.

وی گفت: این رشد تنها محدود به بازار سرمایه نبود و سیگنال مثبت آن به سایر بازارهای مالی نیز مخابره شد. همزمان با سبزپوش شدن تابلوی بورس، بازار ارز نیز از التهاب فاصله گرفت و قیمت دلار از محدوده ۱۹۵ هزار تومان به ۱۸۸ هزار تومان عقب‌نشینی کرد؛ موضوعی که نشان می‌دهد ریسک‌های غیراقتصادی در حال کاهش هستند.

این کارشناس بازارهای مالی افزود: افت قیمت ارز و به تعبیری توقف جنگ، به سوخت موتور رشد بازار سرمایه تبدیل شد؛ چراکه کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی، حتی اگر موقتی باشد، فضای تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران را بهبود می‌بخشد و زمینه بازگشت نقدینگی به بورس را فراهم می‌کند. …




 اخبار جدید

 انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است

معاون پزشکیان به خبرآنلاین گفت: تجویز تشدید درگیری و نفی مذاکره به همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی جامعه در شرایط جنگی یک تناقض بنیادین است. در کجای تاریخ وقتی کشوری در خاک و در مرزهای خود می‌جنگیده همزمان به پویایی اقتصادی هم رسیده؟ یک بخش مهم جنگ یعنی هزینه اقتصادی؛ چه از نظر مخارج خود جنگ و خسارات و چه عدم النفع فعالیت‌هایی که متوقف شده‌اند. 

 شاید از ترس پرسپولیس‌ها جام را به استقلال نمی‌دهند! | السد تمام ۹۰ دقیقه در حمله خواهد بود
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شاید از ترس پرسپولیس‌ها جام را به استقلال نمی‌دهند! | السد تمام ۹۰ دقیقه در حمله خواهد بود

حسن روشن، پیشکسوت تیم استقلال معتقد است یا قانون است که جام را به استقلال نمی دهند یا فدراسیون و سازمان لیگ از پرسپولیسی و داد و بیداد آنها می ترسند.

 اعتراف هولناک شغال کثیف به قتل کودک ۱۱ ساله در مشهد
۲۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

اعتراف هولناک شغال کثیف به قتل کودک ۱۱ ساله در مشهد

حوادث رکنا: جوان۲۳ ساله معروف به «شغال کثیف»که کودک ۱۱ساله ای را درمشهد به طرزدلخراشی با ضربات سنگ به قتل رساند و گوشی تلفن او راسرقت کرد،درحالی هفته گذشته پای میزعدالت ایستاد که مدعی بود ازچهارسال قبل داروهای اعصاب و روانش را نخورده و به همین دلیل هنگام ارتکاب جنایت متوجه رفتارخود نشده است ،به طوری که ناگهان سنگ به طوراتفاقی درمیان دستانش قرارگرفته و او هم آن را برسرکودک بی گناه فرودآورده است.

 قتل فجیع شوهر خائن با ۳ روش همزمان
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قتل فجیع شوهر خائن با ۳ روش همزمان

زنی که گزارش خودکشی شوهرش را را به پلیس داده بود، در بازجویی‌ها به قتل فجیع او اعتراف کرد.

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵/ دلار آزاد چند؟ + جدول
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه شرق

قیمت دلار، یورو و پوند امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵/ دلار آزاد چند؟ + جدول

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 درب های بسته باغ تاریخی ۴۰۰ ساله؛ کرمانیها داخل بیرم آباد را ندیده اند
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

درب های بسته باغ تاریخی ۴۰۰ ساله؛ کرمانیها داخل بیرم آباد را ندیده اند

کرمان- باغ بیرم آباد در دامنه کوه شیوشگان کرمان یکی از باغ های تاریخی این شهر محسوب می شود، اما مردم کرمان به جز برج و بارو و دیوارهای آن را تا کنون ندیده اند.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026