کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرد توافق هستهای غیرنظامی که پیشتر با عربستان سعودی امضا شده بود، در صورتی که ریاض روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل عادیسازی نکند، منتفی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نوشته سیانان، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید به اظهارات پیشین «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا اشاره کرد که بارها از کشورها از جمله عربستان سعودی خواسته بود به توافقهای ابراهیم بپیوندند.
با این حال، او توضیح نداد که چرا این شرط جدید ترامپ پیش از امضای توافق در روز چهارشنبه بهطور رسمی اعلام نشده بود.
لویت گفت: «همانطور که میدانید، رئیسجمهور همیشه تصمیمگیرنده نهایی در هر توافقی است. این موضوعی است که او بارها در مناسبتهای مختلف مطرح کرده است.»
وی افزود ترامپ به گفتوگو با رهبران عربستان درباره عادیسازی روابط ادامه خواهد داد اما از زمان اعلام این شرط جدید تاکنون، هیچ گفتوگویی با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان نداشته است.
محمد بن سلمان پیشتر …











