قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

۹ فوتی در ۸ تصادف پایتخت در هفته ای که گذشت

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هفته اخیر شاهد وقوع ۸ فقره تصادف با ۹ نفر فوتی بودیم، حوادثی که اغلب به دلیل عدم توجه به جلو، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه، تغییر مسیر ناگهانی و عدم رعایت مقررات حمل بار و خستگی و خواب آلودگی در حین رانندگی رخ داده ‌است.
 ۹ فوتی در ۸ تصادف پایتخت در هفته ای که گذشت

به گزارش ایسنا، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور درباره حوادث رانندگی در هفته‌ گذشته که در سطح شهر تهران رخ داده توضیحاتی ارائه داد و گفت: اولین سانحه روز شنبه ۲۷‌ تیر ماه ساعت ۰۳:۲۳ بامداد در بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری به جنوب، نرسیده‌ به بزرگراه یادگار امام(ره)، پل ستارخان اتفاق افتاد، در این حادثه راننده یک دستگاه کامیون به علت عدم رعایت مقررات حمل بار (ریزش مصالح در سطح سواره‌رو) باعث واژگونی یک دستگاه موتورسیکلت می‌شود که در اثر این حادثه راننده موتورسیکلت(مردی‌۴۵ ساله) در اثر شدت صدمات‌ وارده در دم فوت‌ شد.

وی افزود: در روز یکشنبه ۲۸ تیر ماه ۳ حادثه‌ مرگبار در پایتخت ثبت شد. اولین حادثه روز یکشنبه در ساعت ۰۲:۵۵ بامداد در بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی، بعد از اشرفی اصفهانی، تقاطع سردار جنگل رخ داد، که در آن راننده یک دستگاه سواری لیفان به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با موانع حاشیه راه برخورد می‌کند. در اثر این اتفاق راننده (مردی ۲۸ساله) و سرنشین آن (مردی ۲۷ ساله) به علت شدت ضربات و جراحات وارده در دم جان خود را از دست دادند. دومین حادثه  روز یکشنبه حوالی ساعت ۰۴:۵۶ بامداد در جاده قوچ حصار، میدان ۳۱ شهریور، قبل از عظیم آباد اتفاق افتاد، که در آن راننده یک دستگاه سواری پژو به علت عدم توجه به جلو و اطراف در حین رانندگی با عابر پیاده‌ (مردی ۲۲ ساله) برخورد می‌کند، که در اثر این حادثه عابرپیاده در دم جان باخت.

رییس پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: سومین حادثه عصر یکشنبه حوالی ساعت ۱۸:۳۰ در خیابان خاوران به شرق، بعد از ترمینال خاوران و قبل از سه راه افسریه، راننده یک دستگاه سواری پراید به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه با موانع حاشیه راه برخورد می‌کند که در اثر این حادثه راننده‌ آن (خانم ‌۲۱ ساله) در اثر صدمات وارده در دم فوت شد.

موسوی‌پور با ابراز تأسف، از وقوع ۲ فقره تصادف فوتی در روز دوشنبه ۲۹ تیر ماه خبر داد و گفت: اولین سانحه روز دوشنبه در ساعت ۰۳:۳۰ بامداد، در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید بابایی، قبل از خیابان استخر  رخ داد که در آن راننده یک دستگاه وانت نیسان به علت عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی با عقب یک دستگاه کامیون برخورد می‌کند که در اثر این حادثه‌راننده وانت(مردی ۲۹ ساله) در اثر ضربات وارده در دم جان خود را از دست داد.

وی افزود: دومین سانحه روز دوشنبه در ساعت ۰۸:۱۹ در میدان آزادی، بزرگراه آیت الله سعیدی، نبش کوچه باقری بوقوع پیوست، که در آن راننده یک‌ دستگاه سواری پراید به علت عدم توجه به جلو و اطراف در حین رانندگی با عابرپیاده(خانم ۵۶ ساله) برخورد می‌کند که در اثر شدت جراحات وارده عابرپیاده در دم فوت شد.

سردار موسوی‌پور در ادامه از وقوع ۲ تصادف فوتی در روز سه‌شنبه‌ ۳۰ تیرماه در بزرگراه‌های تهران خبر داد و افزود: تصادف اول روز سه‌شنبه در ساعت ۰۳:۳۸ بامداد در بزرگراه شهید باقری به شمال، بعد از خیابان فرجام رخ داد که در آن راننده یک دستگاه موتورسیکلت به علت تغییر مسیر ناگهانی‌ با یک دستگاه وانت نیسان برخورد می‌کند که در اثر این اتفاق سرنشین موتورسیکلت(خانم ۴۷ ساله) در اثر شدت ضربه و جراحات وارده در دم جان باخت.

موسوی پور گفت که تصادف دوم روز سه‌شنبه در ساعت ۱۷:۱۹ در بزرگراه یادگار امام(ره) به جنوب، بعد از خیابان آزادی بوقوع پیوست که در آن راننده یک دستگاه سواری دنا به علت تغییر مسیر ناگهانی با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد می‌کند که در اثر این حادثه راننده موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه واژگون‌ می‌شود و راننده آن(مردی ۳۵ ساله) در دم فوت شد.

انتهای پیام





 رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی در آخرین روز مرداد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی در آخرین روز مرداد

تهران- ایرنا- سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای ۶ استان واقع در نوار شمالی کشور و همچنین چهار استان وارد منطقه جنوب و جنوب شرق کشور رگبار باران با رعد و برق پیش‌بینی کرد.

 شوک صبحگاهی به بازار؛ سکه ۲۰۰ میلیونی شد، طلا رکورد زد!
۳۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک صبحگاهی به بازار؛ سکه ۲۰۰ میلیونی شد، طلا رکورد زد!

در این گزارش جدیدترین قیمت انواع طلا، سکه و حباب سکه در بازار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس هشتاد و دو
۵۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس هشتاد و دو

ما در عصر ایران طرحی پیاده کرده ایم که به ساده ترین، آسان ترین و کم زمان بر ترین روش ممکن شما را در مسیر یادگیری زبان قرار می دهد. حتی اگر در حد الفبا، انگلی...

 سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر
۲۴ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر

همشهری/ «آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ترامپ از «تحریم‌های سخت و شکننده اقتصادی» علیه ایران گفته است. این یعنی چه؟ بازگشت از میدان به اقتصاد. شکست مطلق در میدان و دیپلماسی و حالا دوباره به همان ابزاری برگشته که پیش از ج

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۲ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت: دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.