قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

شرکت بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه اول کرمانی در طرح «ایران دیجیتال»

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه اول در طرح ایران دیجیتال شرکت کرده‌اند، از کسب عنوان «یادگیرنده در حوزه برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی» در این طرح توسط آموزش و پرورش استان خبر داد.
 شرکت بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه اول کرمانی در طرح «ایران دیجیتال»



۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اصفهان در مسیر تبدیل‌شدن به برند جدید زیبایی ایران

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، اصفهان با برخورداری از ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاهی، علمی و پزشکی، این روزها در حال تجربه مسیر تازه‌ای در حوزه خدمات زیبایی است؛ مسیری که در آن فناوری‌های نوین، تجهیزات پیشرفته و دانش پزشکی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا خدماتی متناسب با ویژگی‌های هر مراجعه‌کننده ارائه شود.

در حالی که بخش قابل توجهی از شهروندان اصفهانی برای دریافت برخی خدمات پیشرفته زیبایی به تهران یا دیگر شهرهای شناخته‌شده این حوزه مراجعه می‌کنند، راه‌اندازی مراکز مجهز و تخصصی می‌تواند زمینه تغییر این روند و تبدیل اصفهان به یکی از قطب‌های جدید پزشکی و زیبایی کشور را فراهم کند.

یکی از این مراکز که حدود یک ماه از آغاز فعالیت آن می‌گذرد، در سه طبقه طراحی شده و مجموعه‌ای از خدمات حوزه پوست و مو، جوان‌سازی، لیفت، لیزر، لیزر موهای زائد، تناسب اندام و برخی جراحی‌های سرپایی را ارائه می‌کند. بر اساس اعلام مسئولان این مجموعه، جراحی‌های بزرگ‌تر نیز در بیمارستان انجام خواهد شد.

هوش مصنوعی؛ دستیار پزشک برای تصمیم‌گیری دقیق‌تر

آنچه در معرفی این مرکز مورد توجه قرار گرفته، استفاده از هوش مصنوعی در مرحله ارزیابی مراجعان است؛ فناوری‌ای که قرار نیست جایگزین پزشک شود، بلکه به عنوان یک ابزار تحلیلی در اختیار پزشک قرار می‌گیرد.

محمد علیزاده، متخصص پوست و مو و از فعالان حوزه پزشکی زیبایی، با اشاره به حدود ۲۵ سال سابقه فعالیت خود در این حوزه، تجربه فعالیت در تهران را یکی از عوامل شکل‌گیری ایده راه‌اندازی چنین مرکزی در اصفهان عنوان می‌کند.

وی با بیان اینکه تهران از نظر برخورداری از کلینیک‌های بزرگ و تجهیزات پیشرفته پزشکی جایگاه ویژه‌ای دارد، معتقد است اصفهان نیز از ظرفیت‌های علمی، دانشگاهی و پزشکی قابل توجهی برخوردار است و می‌تواند بخشی از خدمات پیشرفته زیبایی را در داخل استان ارائه کند.

علیزاده استفاده از تجهیزات روز و فناوری‌های نوین را یکی از محورهای فعالیت این مرکز دانست و افزود: در کنار تجهیزات پیشرفته، دانش روز و تجربه پزشک نیز اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل تلاش شده است با همکاری تعدادی از متخصصان دانشگاهی، فناوری هوش مصنوعی نیز وارد فرآیند ارزیابی مراجعان شود.

به گفته این متخصص پوست و مو، در فرآیند ارزیابی، چهره مراجعه‌کننده می‌تواند توسط سامانه هوش مصنوعی تحلیل شود و اطلاعاتی درباره زوایا، نسبت‌ها و شاخص‌های مختلف چهره در اختیار پزشک قرار گیرد تا تصمیم‌گیری نهایی با دقت بیشتری انجام شود.

وی تأکید کرد: تصمیم نهایی همچنان بر عهده پزشک است و هوش مصنوعی صرفاً نقش یک دستیار تحلیلی را ایفا می‌کند؛ رویکردی که می‌تواند به پرهیز از ارائه یک نسخه یکسان برای افراد مختلف کمک کند.

حرکت از خدمات عمومی به سمت زیبایی شخصی‌سازی‌شده

شخصی‌سازی خدمات در حوزه لیزر نیز اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چراکه دو مراجعه‌کننده با شرایط ظاهری مشابه ممکن است به تعداد جلسات، طول موج، تنظیمات دستگاه یا حتی نوع متفاوتی از خدمات نیاز داشته باشند.

این رویکرد در حوزه تناسب اندام نیز دنبال می‌شود و بر اساس توضیحات مسئولان مرکز، شرایط بدنی هر فرد پیش از ارائه خدمات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

علیزاده در این زمینه با اشاره به تفاوت شرایط افراد مختلف، گفت وضعیت یک ورزشکار با فردی که فعالیت ورزشی ندارد متفاوت است و شرایط کودکان نیز باید به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گیرد؛ بنابراین هدف، طراحی برنامه متناسب با ویژگی‌ها و شرایط هر فرد پس از ارزیابی اولیه است.

وی تحلیل چهره توسط هوش مصنوعی را به نوعی مشابه استفاده از داده‌های آزمایشگاهی برای تصمیم‌گیری پزشکی دانست و توضیح داد که همان‌طور که پزشک با بررسی مجموعه‌ای از شاخص‌ها و اطلاعات آزمایشگاهی به جمع‌بندی می‌رسد، اطلاعات حاصل از تحلیل چهره نیز می‌تواند داده‌های بیشتری برای تصمیم‌گیری در اختیار پزشک قرار دهد.

اصفهان در رقابت با مقصدهای شناخته‌شده زیبایی

تهران طی سال‌های گذشته به دلیل تمرکز پزشکان متخصص، کلینیک‌های بزرگ، تجهیزات پیشرفته و تنوع خدمات، به یکی از مقصدهای اصلی متقاضیان خدمات زیبایی در کشور تبدیل شده است. شیراز نیز در برخی حوزه‌ها از جمله کاشت مو توانسته جایگاه شناخته‌شده‌ای در این بازار به دست آورد.

تجربه این شهرها نشان می‌دهد تبدیل‌شدن یک شهر به مقصد تخصصی خدمات زیبایی صرفاً به پایتخت‌بودن وابسته نیست، بلکه مجموعه‌ای از عوامل همچون حضور پزشکان توانمند، تجهیزات مناسب، اعتبار علمی، کیفیت خدمات و مهم‌تر از همه اعتماد مراجعه‌کنندگان در شکل‌گیری این برند نقش دارد.

اصفهان نیز از این منظر ظرفیت‌های قابل توجهی دارد؛ وجود دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پزشکان متخصص، زیرساخت‌های درمانی و جایگاه این شهر در حوزه گردشگری، در کنار ورود فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی به خدمات زیبایی، می‌تواند زمینه ایجاد یک مزیت رقابتی جدید را فراهم کند.

اگر استفاده از فناوری‌های نوین در مراکز تخصصی اصفهان بتواند در عمل به ارزیابی دقیق‌تر، شخصی‌سازی خدمات و افزایش رضایت مراجعان منجر شود، این شهر می‌تواند به تدریج از یک مصرف‌کننده خدمات زیبایی سایر شهرها به یکی از مقصدهای این حوزه در کشور تبدیل شود.

ورود هوش مصنوعی به صنعت زیبایی را می‌توان بخشی از روند حرکت این حوزه از خدمات عمومی به سمت تحلیل داده و ارائه خدمات متناسب با ویژگی‌های هر فرد دانست؛ روندی که در آن فناوری در کنار دانش و تجربه پزشک قرار می‌گیرد.

البته استفاده از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی و زیبایی نیازمند نظارت تخصصی، رعایت اصول حرفه‌ای و صیانت از اطلاعات مراجعان است و هیچ الگوریتمی نمی‌تواند جایگزین تشخیص و تصمیم‌گیری پزشک شود.

با این حال، پیوند میان فناوری، دانش پزشکی و ظرفیت‌های علمی اصفهان می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این شهر ایجاد کند؛ فرصتی که در صورت تداوم و توسعه، اصفهان را در کنار شهرهایی مانند تهران و شیراز، به نامی پررنگ‌تر در نقشه پزشکی و زیبایی ایران تبدیل خواهد کرد.

انتهای پیام


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناوگان فرسوده؛ چالش پست کرمان برای خدمت‌رسانی در استانی پهناور - تسنیم

استانها

ساسان سالاری، سرپرست اداره‌کل پست استان کرمان در گفت‌وگو با تسنیم، با تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در پویایی و رشد جامعه گفت: خبرنگاران و روزنامه‌نگاران چشم بینا و گوش شنوای مردم هستند و با شناختی که از مسائل، فرهنگ، آداب و مشکلات جامعه دارند، می‌توانند در بیان مطالبات مردم و ارائه پیشنهادهای مؤثر نقش‌آفرینی کنند.

وی اظهار داشت: هرچه خبرنگاران در سطح جامعه حضور فعال‌تر و مستمرتری داشته باشند، آن جامعه پویاتر و صاحب فکرتر خواهد بود و بلوغ سیاسی، فرهنگی و اجتماعی جامعه بدون حضور خبرنگاران و روزنامه‌نگاران آگاه و توانمند محقق نمی‌شود.

وی افزود: خبرنگاران باید در جامعه حضور داشته باشند، انتقاد کنند، پیشنهاد بدهند و نظر خود را مطرح کنند؛ چراکه آنها از نزدیک با مردم و مسائل آنها در ارتباط هستند و با فرهنگ، آداب و رسوم و عرف جامعه بیش از بسیاری از مسئولان آشنایی دارند.

سرپرست اداره‌کل پست استان کرمان با اشاره به سابقه تاریخی پست در کشور گفت: مجموعه پست ریشه در اعماق تاریخ دارد و یکی از قدیمی‌ترین نهادها و دستگاه‌های کشور محسوب می‌شود؛ نهادی که همواره نقش مؤثری در ایجاد و تسهیل ارتباط میان مردم با یکدیگر و میان مردم و دستگاه‌ها داشته است.

سرپرست اداره‌کل پست استان کرمان با تشریح گستردگی شبکه پستی کشور گفت: شبکه پستی یک شبکه یکپارچه و متصل است که از شمال کشور و ماکو تا جنوب ایران، خلیج فارس و چابهار امتداد دارد و حمل‌ونقل و خطوط پستی در قالب یک زنجیره به یکدیگر متصل هستند.

وی ادامه داد: این شبکه شامل خطوط پستی درون‌استانی و برون‌استانی است و استان کرمان نیز با توجه به وسعت و موقعیت جغرافیایی خود، از هر دو نوع شبکه برخوردار است.

سالاری با اشاره به وسعت استان کرمان اظهار داشت: استان کرمان حدود 11 درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده و از پهناورترین استان‌های کشور محسوب می‌شود، اما امکانات و منابع مادی، مالی و بودجه‌ای متناسب با این وسعت در اختیار استان قرار ندارد و بخشی از مشکلات موجود نیز ناشی از همین محدودیت‌هاست.

وی یکی از مهم‌ترین چالش‌های کنونی پست استان کرمان را حوزه لجستیک زمینی عنوان کرد و گفت: مدیران گذشته هرکدام متناسب با شرایط، سیاست‌ها و اهدافی که در دوره مسئولیت آنها بر شبکه پستی حاکم بوده، برای استان تلاش کرده‌اند و بنده خود را مدیون زحمات تمام مدیران قبلی می‌دانم.

سرپرست جدید اداره‌کل پست استان کرمان افزود: در بررسی‌هایی که طی مدت اخیر انجام داده‌ام، یکی از بخش‌های دارای عقب‌ماندگی در پست استان را حوزه لجستیک زمینی و ناوگان خودرویی مشاهده کردم؛ ناوگان خودرویی استان فرسوده و قدیمی است و نیاز جدی به نوسازی و بازسازی دارد.

سالاری تصریح کرد: تلاش می‌کنیم بخشی از این نوسازی از طریق مرکز و تهران انجام شود و در کنار آن از ظرفیت و منابع استانی نیز برای رفع این مشکل استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه فرسودگی ناوگان بر کیفیت و سرعت ارائه خدمات تأثیر می‌گذارد، گفت: این عقب‌ماندگی موجب شده است برخی مأموریت‌ها و وظایفی که به پست استان محول می‌شود با چالش مواجه شود و لازم است برای رفع این مشکل اقدامات جدی انجام شود.

سرپرست اداره‌کل پست استان کرمان به شرایط اخیر حوزه سوخت نیز اشاره کرد و گفت: در موضوع افزایش قیمت بنزین و اجرای طرح ساماندهی سوخت، پست استان با مشکلات و چالش‌هایی مواجه شد، اما با همکاری شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و استانداری کرمان، بخشی از این مسائل مدیریت و برطرف شد.

وی با اشاره به گستردگی مسیرهای پستی استان اظهار داشت: با توجه به امتداد مسیرهای پستی از شمال تا جنوب استان و فاصله قابل توجه بین نقاط مختلف، تقویت ناوگان سبک و سنگین باید در دستور جدی و فوری کار قرار گیرد.

سالاری افزود: استان کرمان از شمال تا جنوب فاصله‌ای حدود هزار کیلومتری دارد و همین وسعت جغرافیایی ضرورت تقویت ناوگان و تجهیزات پستی را دوچندان می‌کند.

وی تأکید کرد: هدف ما این است که ناوگان خودرویی پست استان را تقویت و به‌روز کنیم تا این وسعت جغرافیایی به عاملی برای ایجاد اختلال در خدمت‌رسانی به مردم تبدیل نشود.

سرپرست اداره‌کل پست استان کرمان خاطرنشان کرد: هرچه امکانات و تجهیزات پست متناسب با نیازهای استان به‌روزتر و مناسب‌تر باشد، امکان ارائه خدمات بهتر، سریع‌تر و باکیفیت‌تر به مردم نیز بیشتر فراهم می‌شود.

انتهای پیام/511/

   


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقاد امام جمعه کرمان از گرانی و گران‌فروشی/ دولت ورود جدی‌تر کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان و امام جمعه کرمان، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، اظهار داشت: رضایت خداوند متعال در زندگی فردی و اجتماعی انسان در گرو رعایت تقوا و توجه مؤمنانه، برادرانه و دلسوزانه به جامعه دینی و اسلامی است.

وی با تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، به تبیین جایگاه امامت و رهبری در منطق اسلام و قرآن پرداخت و گفت: امامت و رهبری جامعه یکی از ارکان مهم اسلام است و بر اساس روایات، جایگاه ویژه‌ای در میان ارکان دین دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان بیان کرد: اسلام بر پنج اصل نماز، زکات، روزه، حج و ولایت استوار شده است؛ نماز مسیر ارتباط انسان با خداوند است و زکات نماد ارتباط انسان با جامعه و بندگان خداست.

وی افزود: یک مسلمان نمی‌تواند تنها به زندگی شخصی خود توجه داشته باشد، بلکه باید تا جایی که در توان دارد نسبت به مشکلات و گره‌های زندگی دیگران نیز احساس مسئولیت کند و در رفع نیازهای آنان مشارکت داشته باشد.

علیدادی‌سلیمانی روزه را نماد مبارزه انسان با هواهای نفسانی و خواسته‌های نامشروع دانست و گفت: روزه به انسان می‌آموزد که در برابر شهوات و خواسته‌های نادرست ایستادگی کند و خود را در مسیر بندگی خداوند قرار دهد.

وی درباره فلسفه اجتماعی حج نیز اظهار داشت: مسلمانان از نقاط مختلف جهان اسلام در زمان و مکان مشخصی گرد هم می‌آیند و یکی از فلسفه‌های این اجتماع بزرگ آن است که مسلمانان از جغرافیای مختلف جهان اسلام در کنار یکدیگر قرار گیرند و از وضعیت یکدیگر آگاه شوند.

ولایت؛ رکن تحقق واقعی احکام اسلامی

امام جمعه کرمان با تأکید بر اهمیت ولایت و رهبری جامعه اسلامی گفت: جایگاه ولایت و رهبری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ چراکه در سایه رهبری صحیح، سایر ارکان و احکام اسلامی می‌توانند معنا و مفهوم واقعی خود را پیدا کنند.

وی ادامه داد: نماز، روزه، زکات و حج اگر در چارچوب یک نظام رهبری الهی قرار نگیرند، ممکن است صرفاً به ابعاد فردی محدود شوند، اما رهبری دینی و الهی زمینه تحقق اجتماعی و واقعی احکام اسلام را فراهم می‌کند.

علیدادی‌سلیمانی با اشاره به آیات قرآن کریم بیان کرد: در منطق قرآن دو جریان رهبری وجود دارد؛ یک جریان، رهبری الهی و مورد تأیید دین است که مردم را به اجرای احکام خدا، اقامه نماز، پرداخت زکات، تقوا و انجام کارهای خیر دعوت می‌کند و جریان دیگر در مقابل آن قرار دارد و مردم را به سوی غیرخدا و خواسته‌های نفسانی دعوت می‌کند.

وی افزود: در طول تاریخ، این دو جریان همواره در برابر یکدیگر صف‌آرایی کرده‌اند؛ یک جریان اهل نور، بصیرت و تقواست و پشت سر امام و رهبر الهی قرار می‌گیرد و جریان دیگر دنیاپرست و هواپرست است و در برابر جریان الهی صف‌آرایی می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به نقش رهبران الهی در تحول جوامع گفت: در طول تاریخ مشاهده کرده‌ایم که رهبران الهی توانسته‌اند جوامع عقب‌مانده را به جوامعی پیشرفته و نمونه تبدیل کنند و پیامبر اکرم(ص) نمونه برجسته این تحول در جامعه بشری است.

وی خاطرنشان کرد: هنگامی که رهبران الهی و ائمه‌ای که خداوند برای هدایت مردم تعیین کرده است در جایگاه خود قرار می‌گیرند، جامعه می‌تواند در مسیر پیشرفت، تعالی اخلاقی و حاکمیت ارزش‌های انسانی و الهی حرکت کند.

جمهوری اسلامی در برابر جریان استکبار ایستاده است

علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه جریان الهی و جریان مقابل آن در طول تاریخ وجود داشته‌اند، اظهار داشت: امروز نیز این صف‌آرایی ادامه دارد و جمهوری اسلامی ایران از ابتدای شکل‌گیری تاکنون در برابر نظام سلطه و استکبار ایستاده است.

وی افزود: رزمندگان و مجاهدان جبهه مقاومت با همراهی و همدلی در مسیر تحقق احکام الهی و دفاع از ارزش‌های دینی حرکت می‌کنند و امید است پیروزی جبهه الهی بر جبهه کفر و استکبار محقق شود که تحقق نهایی آن با ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) خواهد بود.

مسجد باید کانون واقعی تربیت و حرکت اجتماعی باشد

امام جمعه کرمان در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو، ضمن تسلیت شهادت امام حسن عسکری(ع) و تبریک آغاز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، یاد و خاطره شهیدان لاجوردی و دستغیب را گرامی داشت و از خدمات آنان به انقلاب اسلامی تجلیل کرد.

وی همچنین با گرامیداشت مقام علامه مجلسی و ابن‌سینا و تبریک روز پزشک و روز داروساز، از پیشرفت جامعه پزشکی و داروسازی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف منطقه‌ای و جهانی سخن گفت.

علیدادی‌سلیمانی با تبریک هفته مسجد، از ائمه جماعات، اعضای هیئت امنا، خادمان و نمازگزاران مساجد قدردانی کرد و گفت: مسجد باید کارکرد واقعی خود را پیدا کند؛ همان‌گونه که در صدر اسلام و مقاطع حساس تاریخ اسلام، مسجد کانون حرکت‌های مهم اجتماعی و دینی بوده است.

وی افزود: مسجد در پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی داشت و کانون تربیت انسان‌های خداترس، مبارز و مجاهد بود و در دوران دفاع مقدس نیز توانست نیروهای رزمنده را برای حضور در جبهه‌ها تربیت و پشتیبانی کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان تصریح کرد: مسجد در حرکت‌های اجتماعی نیز باید در کنار مردم باشد و در مواقعی که کوچک‌ترین تهدیدی متوجه مردم می‌شود، بتواند به عنوان پناهگاه امن و کانون همدلی و خدمت‌رسانی ایفای نقش کند.

وحدت شیعه و سنی؛ محور قدرت جهان اسلام

امام جمعه کرمان با اشاره به مناسبت میلاد پیامبر اکرم(ص) و آغاز هفته وحدت، بر ضرورت تقویت وحدت میان مسلمانان تأکید کرد و گفت: وحدت شیعه و سنی یک ضرورت جدی برای جهان اسلام است.

وی اظهار داشت: مسلمانان در عین حفظ اعتقادات و مبانی مذهبی خود، محورهای مشترک و مستحکمی دارند که می‌تواند آنان را در کنار یکدیگر قرار دهد؛ قرآن کریم، پیامبر اکرم(ص)، قبله، اصول و ارزش‌های اسلامی از جمله محورهای وحدت مسلمانان هستند.

علیدادی‌سلیمانی افزود: اگر مسلمانان با وحدت و همدلی در کنار یکدیگر قرار گیرند، جهان اسلام قدرت بزرگی در برابر دشمنان خواهد داشت و هیچ دشمنی به‌سادگی نمی‌تواند بر این مجموعه غلبه کند.

وی با بیان اینکه دشمنان در پی ایجاد شکاف میان مسلمانان هستند، گفت: دشمن تلاش می‌کند اختلافات مذهبی را به عاملی برای جدایی مسلمانان تبدیل کند و ضروری است مسلمانان با هوشیاری اجازه ندهند این نقشه عملی شود.

دولت برای مقابله با گران‌فروشی جدی‌تر وارد میدان شود

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان همچنین با تبریک هفته دولت و روز کارمند، از خدمات دولتمردان در دوره‌های مختلف جمهوری اسلامی قدردانی کرد و با اشاره به خدمات دولت در یک سال و چند ماه گذشته و شرایط جنگ و دفاع، اظهار داشت: لازم است خدمات دولت‌ها برای مردم تبیین و بازگو شود و مردم در جریان اقدامات و تلاش‌های انجام‌شده قرار گیرند.

علیدادی‌سلیمانی در عین حال بر ضرورت توجه بیشتر دولت به مشکلات معیشتی مردم تأکید کرد و گفت: در زمینه گران‌فروشی‌هایی که اتفاق می‌افتد، دولت باید ورود جدی‌تری داشته باشد و بیش از گذشته به کمک مردم بشتابد.

امام جمعه کرمان با اشاره به روز صنعت دفاعی کشور، پیشرفت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران را یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی دانست و گفت: در سال‌های ابتدایی انقلاب، چالش جمهوری اسلامی با قدرت‌های استکباری بر سر دستیابی ایران به ابتدایی‌ترین تجهیزات و سلاح‌ها بود، اما امروز شرایط کاملاً متفاوت شده است.

وی افزود: امروز چالش آمریکا و غرب با جمهوری اسلامی بر سر قدرت دفاعی و دستیابی ایران به تجهیزات پیشرفته است و این تغییر شرایط، نتیجه تلاش دانشمندان، نیروهای مسلح و مجاهدت‌های شهداست.

علیدادی‌سلیمانی ادامه داد: در ابتدای انقلاب، مسئله این بود که ایران بتواند در کشور خود مستقل و آزاد باشد و برای سرنوشت خود تصمیم بگیرد، اما امروز یکی از چالش‌های اصلی غرب با جمهوری اسلامی، گسترش گفتمان آزادی‌خواهی و مقاومت در منطقه است.

جمهوری اسلامی برای مأموریت‌های سخت آماده است

وی با اشاره به پیام و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا، اظهار داشت: جمهوری اسلامی با تکیه بر سه عنصر معنویت، بصیرت و جهاد الهی خود را برای انجام سخت‌ترین مأموریت‌ها در این مقطع تاریخی آماده کرده است.

امام جمعه کرمان با اشاره به تحولات منطقه گفت: یکی از نتایج و برکات خون شهدا، شکل‌گیری تقابل جدی در عرصه هوافضا و موشکی میان جمهوری اسلامی ایران و قدرت‌های پیشرفته غربی و آمریکا بوده است.

وی ورود هماهنگ جبهه مقاومت به عرصه مقابله با استکبار و همچنین حضور گسترده مردم در صحنه را از دیگر تحولات مهم دانست و افزود: مردم با حضور خود در صحنه، راه را بر جریان‌های خودفروخته بسته‌اند.

علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه یکی دیگر از نتایج این تحولات، به چالش کشیده شدن گفتمان سلطه غرب است، تصریح کرد: ملت ایران با وحدت، همدلی و هماهنگی و با پشتیبانی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، رسالت تاریخی خود را دنبال می‌کند.

وی در پایان با اشاره به توصیه امام خمینی(ره) درباره جایگاه ولایت فقیه، ابراز امیدواری کرد: ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و رهبری، در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی حرکت کرده و در آینده شاهد پیروزی جبهه مقاومت و تحقق تحولات مورد انتظار در منطقه باشیم.

انتهای پیام/511/  




 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تشریح دستاوردهای حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس در هند، از ارائه پیشنهادهای مشخص ایران برای تعمیق همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو خبر داد و گفت: اراده کشورهای عضو بریکس، افزایش سطح همکاری‌هاست و این مسیر می‌تواند به شکل‌گیری مناسباتی راهبردی و پایدار در حوزه گردشگری منجر شود.

 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مقامات عمانی: تهدیدات ترامپ را جدی نمی‌گیریم

تهدیدهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، مبنی بر حمله به عمان به دلیل مذاکراتش با ایران در مورد تنگه هرمز، باعث تعجب و نارضایتی مسقط شده است، تا حدی که این تهدیدها را جدی نمی‌گیرد.

 دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دریادار ایرانی: قطره‌های گریه ما طوفان به پا می‌کند | اجازه نمی‌دهیم دشمن قدم از قدم بردارد

دریادار ایرانی در واکنش به ادعای نابودی نیروی دریایی ایران گفت: آمریکا ‌پس چرا دشمن جرأت نزدیک شدن ندارد؟‌

 علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم
۴۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

علم‌الهدی: رهبر شهید در علوم غریبه وارد بودند؛ گاهی معجزه و غیب‌گویی می‌کردند / پوتین گفت مسیح را در رهبر ایران دیدم

امام جمعه مشهد با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت، گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران...