قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

قرارداد کارگران پتروشیمی مهر از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود

قوه قضاییه اعلام کرد: پس از اجرای حکم یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های حقوقی کشور و حل اختلافات نزدیک به یک دهه‌ای میان پتروشیمی مهر و پتروشیمی جم با دستور رئیس قوه قضاییه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تداوم فعالیت تولیدی پتروشیمی مهر و حفظ امنیت شغلی کارگران این مجموعه خبر داد.
 قرارداد کارگران پتروشیمی مهر از هفته آینده با پتروشیمی جم منعقد می‌شود



به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه- در پی اجرای حکم قطعی یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های حقوقی کشور و بازگشت ۸۶ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های متعلق به بازنشستگان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تداوم فعالیت تولیدی پتروشیمی مهر و حفظ امنیت شغلی کارگران این مجموعه خبر داد.

احمد میدری با اشاره به حل اختلاف دیرینه میان پتروشیمی جم و پتروشیمی مهر، اظهار کرد: حل این اختلاف نتیجه همدلی و همکاری مسئولان در بخش‌های مختلف و هماهنگی میان دستگاه‌های ملی و محلی بوده است.

وی با تأکید بر اینکه تولید در پتروشیمی مهر بدون وقفه ادامه خواهد یافت، گفت: با اجرای توافق انجام‌شده، قرارداد کارگران پتروشیمی مهر که اکنون بخشی از پتروشیمی جم محسوب می‌شود، از هفته آینده با شرکت پتروشیمی جم منعقد خواهد شد و روند پرداخت حقوق و فعالیت تولیدی نیز بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای ادامه می‌یابد.

پیش از این، با دستور رئیس قوه قضاییه، حکم قطعی یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های حقوقی کشور که سال‌ها اجرای آن متوقف مانده بود، به اجرا درآمد و در نتیجه آن ۸۶ هزار میلیارد تومان از دارایی‌های متعلق به بازنشستگان از محل اجرای مطالبات شرکت پتروشیمی جم احیا و به صندوق‌های بازنشستگی بازگردانده شد.

در اجرای این حکم، شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان عسلویه با برگزاری مزایده اموال شرکت پتروشیمی مهر، بخشی از مطالبات شرکت پتروشیمی جم را وصول کرد و با توجه به فروش نرفتن اموال در مزایده، این دارایی‌ها مطابق مقررات اجرای احکام و به درخواست محکوم‌له، در ازای بخشی از مطالبات به شرکت پتروشیمی جم واگذار شد.

اظهارات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص ادامه فعالیت تولیدی، استمرار پرداخت حقوق و انعقاد قرارداد جدید با کارگران، نشان می‌دهد اجرای این حکم علاوه بر استیفای حقوق بازنشستگان، موجب تداوم فعالیت صنعتی و حفظ اشتغال در این مجموعه نیز شده است.

انتهای پیام





 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 شبکه پروازی بندرعباس گسترده‌تر شد؛ دو مقصد جدید در برنامه پروازها

شبکه پروازی بندرعباس گسترده‌تر شد؛ دو مقصد جدید در برنامه پروازها

پروازهای مستقیم بندرعباس به رشت و گرگان از هفته آینده برقرار می‌شود و دسترسی هوایی هرمزگان به استان‌های شمالی افزایش می‌یابد.

 گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

گریه‌های قالیباف در زیارت حرم حضرت عباس (ع) + عکس

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به کربلا با استقبال تولیت عتبه عباسیه به زیارت حرم حضرت اباالفضل عباس(ع) مشرف شد.

 سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

سود تلیسه ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود و چقدر است؟

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت دامداری تلیسه نمونه با نماد تلیسه براساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ 1405/04/30 برگزار گردید. سود مجمع تلیسه ۱۴۰۵ را چگو...

 جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

معاون وزیر نیرو گفت: اکنون حدود ۳ میلیارد و ۲۱۰ میلیون متر مکعب گازوئیل ذخیره شده و نزدیک ۸۵ درصد مخازن پر شده، اما امسال سال سختی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها است.

 «طرح ضدنفوذ» مجلس، مردم را جاسوس فرض می کند | آخرین خبر

«طرح ضدنفوذ» مجلس، مردم را جاسوس فرض می کند | آخرین خبر

فرارو/متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست یک تحلیلگر سیاسی معتقد است که با انتقاد از کلیات طرح مقابله با نفوذ بیگانگان می‌گوید: نمی‌توان برای شناسایی چند جاسوس، میلیون‌ها نفر را تحت فشار گذاشت و ارتباطات علمی، رسانه‌ای و اجتماعی مردم با جهان را محدود کرد. این طر