قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

افتتاح مجتمع خدماتی انجمن حمایت از زندانیان قوچان

مجتمع تجاری انجمن حمایت از زندانیان شهرستان قوچان با حضور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی و مشارکت خیران افتتاح و درآمد حاصل از آن برای حمایت از خانواده‌های زندانیان و آزادی زندانیان جرایم غیرعمد اختصاص خواهد یافت.
 افتتاح مجتمع خدماتی انجمن حمایت از زندانیان قوچان

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی سوم تیر در آیین افتتاح مجتمع خدماتی انجمن حمایت از زندانیان و سالن ملاقات زندانیان شهرستان قوچان با قدردانی از فعالیت‌های انجمن حمایت از زندانیان و خیران، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات در حمایت از زندانیان، رسیدگی به وضعیت معیشتی، تحصیلی، آموزشی و درمانی خانواده‌های آنان است که با تلاش انجمن حمایت از زندانیان و تأمین منابع مالی مناسب محقق می‌شود.

حجت‌الاسلام رضا زرندی افزود: دستگاه قضایی همواره پشتیبان انجمن حمایت از زندانیان است و از اقدامات انجام‌شده برای تأمین منابع مالی پایدار به منظور حمایت از زندانیان و خانواده‌های آنان حمایت می‌کند.

 مدیرکل زندان‌های خراسان رضوی نیز با بیان اینکه این پروژه با هدف تکریم خانواده زندانیان به بهره‌برداری رسیده است، اظهار کرد: بر اساس آموزه‌های دینی و رویکرد نظام جمهوری اسلامی، مجازات باید شخصی باشد و خانواده زندانی نباید آثار آن را تحمل کند.

غلامرضا روشان افزود: این پروژه که حدود یک سال پیش با مشارکت خیران آغاز شد، شامل هشت باب مغازه است و درآمد حاصل از آن به حساب انجمن حمایت از زندانیان واریز می‌شود تا برای توانمندسازی خانواده‌های زندانیان، کمک به معیشت، درمان، آموزش فرزندان، ایجاد اشتغال است تا گرفتار آسیب‌های اجتماعی نشوند. 

وی ادامه داد: ایجاد اشتغال برای زندانیان و خانواده‌های آنان از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان زندان‌ها است تا زندانیان در دوران تحمل حبس مهارت بیاموزند و پس از آزادی بتوانند از آن برای کسب درآمد استفاده کنند.

روشان خاطرنشان کرد: خراسان رضوی از استان‌های موفق در حوزه اشتغال زندانیان است و در حال حاضر نزدیک به ۵ هزار مددجو در برنامه‌های اشتغال و حرفه‌آموزی فعالیت دارند و شمار زیادی از خانواده‌های زندانیان نیز در مشاغل خانگی و واحدهای صنعتی مشغول به کار هستند.

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان شهرستان قوچان نیز با قدردانی از خیران و مسئولان قضایی اظهار کرد: پس از تخریب زندان قدیم شهرستان، با مشارکت خیران هشت باب مغازه احداث شد؛ پروژه‌ای که با ۲ میلیارد تومان آغاز و با ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به پایان رسید و تمامی هزینه‌های آن از محل کمک‌های مردمی تأمین شد.

علیرضا خلیلی …





 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

خبر جدید درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان و نیروهای شرکتی/ در دیدار معاون حقوقی رئیس جمهور با مجلسی ها چه گذشت؟

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در دیدار مشترک با علی جعفری آذر، نایب رییس کمیسیون اجتماعی و نماینده تبریز و فضل‌الله رنجبر، سخنگوی کمیسیون اجتماعی، نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، درباره مسائل روز کشور، مطالبات مردم و موضوعات مرتبط با حوزه‌های انتخابیه آنان گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

 نورویدئو| پشت پرواز شاهین سنتکام؛ جبران ضعف یا تداوم سلطه

نورویدئو| پشت پرواز شاهین سنتکام؛ جبران ضعف یا تداوم سلطه

اخبار روز ایران و خاورمیانه در نورنیوز

 غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!

غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!

چندین رسانه یونانی مدعی شده‌اند که مهدی طارمی با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرده تا پس از هفت سال به فوتبال آسیا بازگشته و لباس الوصل را بر تن کند.

 اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی «قلب سارایوو» را گرفت

اصغر فرهادی، کارگردان برجسته ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در مراسمی در تئاتر ملی سارایوو، جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را به پاس «سهم برجسته‌اش در هنر سینما» دریافت کرد.