قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

هیچ پروژه زیرساختی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد نباید از برنامه زمان‌بندی عقب بماند

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی این منطقه گفت: تکمیل به‌موقع زیرساخت‌ها، نقش تعیین‌کننده‌ای در جلب اعتماد سرمایه‌گذاران و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی دارد و هیچ‌یک از پروژه‌های زیرساختی نباید از برنامه زمان‌بندی تعیین‌شده عقب بماند.
 هیچ پروژه زیرساختی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد نباید از برنامه زمان‌بندی عقب بماند

سید امیر برهانی نائینی امروز چهارشنبه هفتم مرداد در جریان بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر لزوم تسریع در تکمیل زیرساخت‌های این منطقه، گفت: توسعه زیرساخت‌ها مهم‌ترین بستر برای رونق سرمایه‌گذاری و تولید است و هرگونه تأخیر در اجرای پروژه‌های زیربنایی می‌تواند روند اجرای طرح‌های صنعتی و سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار دهد؛ از این‌رو تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار باید با سرعت و مطابق برنامه دنبال شود.

وی اظهار کرد: سرمایه‌گذاران زمانی با اطمینان بیشتری وارد اجرای طرح‌های اقتصادی می‌شوند که روند توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز را منظم، مستمر و منطبق با برنامه‌های اعلام‌شده مشاهده کنند. از همین رو، تکمیل زیرساخت‌های حیاتی علاوه بر تسهیل فعالیت واحدهای مستقر، بیانگر عزم مدیریت منطقه برای حمایت عملی از سرمایه‌گذاری، اشتغال و تولید است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در این بازدید، به همراه مشاوران، پیمانکاران و مدیران فنی، روند پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه‌های در حال اجرا را مورد ارزیابی قرار داد.

در این بازدید، وضعیت اجرای پروژه‌های آبرسانی، گازرسانی، روشنایی معابر، ساختمان‌های امور گمرکی، ساختمان حراست، دیوار حفاظتی، مخازن ذخیره آب، ایستگاه پمپاژ و همچنین زیرساخت‌های مورد نیاز نیروگاه سیکل ترکیبی ۱۸۰ مگاواتی در مجاورت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب بررسی و میزان پیشرفت هر یک از پروژه‌ها با برنامه زمان‌بندی …





 معنای صلح در قرآن
۱۴ دقیقه قبل / سایت الف

معنای صلح در قرآن

معنای صلح در قرآن

 جمعه تلخ پایتخت؛ مواد مخدر صنعتی پشت پرده جنایت‌ها!
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جمعه تلخ پایتخت؛ مواد مخدر صنعتی پشت پرده جنایت‌ها!

دو جنایت هولناک خانوادگی در تهران با ردپای مصرف مواد مخدر صنعتی، به بازداشت دو متهم در اداره آگاهی انجامید.

 می‌گویند کوبنده‌ترین و وحشتناکترین تحریم را بر ایران اعمال می‌کنیم/ در اجرای تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی رسیدیم
۲۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

می‌گویند کوبنده‌ترین و وحشتناکترین تحریم را بر ایران اعمال می‌کنیم/ در اجرای تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی رسیدیم

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه ما در مقابل سختی‌ها با تمام وجود در حال تلاش هستیم اما شرمنده‌ایم که مشکلاتی وجود دارد، تصریح کرد: ما در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی و امنیتی قرار گرفته‌ اما ایستاده‌ایم و تلاش می‌کنیم در این جنگ نابرابر خدمتگزار مردم باشیم.

 تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور
۴۸ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور

قیمت سهام شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر از اوایل اسفند ماه با ثبت رشد حدود ۱۶۰ درصدی، بازدهی بسیار قابل‌توجهی را برای سهامداران خود به ارمغان آورده و همچن...

 هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو

پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارت‌آپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 مجید آدینه اعدام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مجید آدینه اعدام شد

قوه قضائیه اعلام کرد: مجید آدینه که در جریان کودتای دی ماه سال گذشته دستگیر و از وی یک قبضه سلاح کلت کمری و سه خشاب؛ ۳۰ عدد فشنگ جنگی؛ ۲ عدد شوکر برقی؛ ۲ عدد افشانه اسپری اشک آور، یک دستگاه اره برقی شارژی و بطری بنزین کشف شده بود، اعدام شد.



منزوی‌تر از کره شمالی
روزنامه آرمان امروز

منزوی‌تر از کره شمالی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : وقتی صحبت از گزاره منزوی تر از کره شمالی می شود، ذهن گزینه های محدودی را در پیش می بیند. صحبت از انور خوجه، رهبر آلبانی است. او در سیاست خارجی با همه قدرت ها درافتاد: ابتدا با یوگسلاوی تیتو، سپس با شوروی خورشچف و سرانجام با چین دنگ [ ]
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و منتظر دوستش بود. اما آن شب دیگر به خانه نرسید.
کوچک‌شدن سفره کار
روزنامه شرق

کوچک‌شدن سفره کار

مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در گزارشی هشداردهنده از سه شوک سنگین بر بازار کار ایران روایت دارد؛ جنگ ۱۲روزه، اتفاقات دی‌ماه و قطع اینترنت و جنگ رمضان. این گزارش تأکید می‌کند بر اثر این سه شوک، شمار قابل ‌توجهی از مشاغل ایران از بین رفته‌اند و بخش زیادی از بنگاه‌های اقتصادی متوسط به بنگاه‌های کوچک و خرد تبدیل شده‌اند. همچنین بنگاه‌های کوچک به مشاغل تک‌نفره تبدیل شده‌اند که این روند حاکی از زوال تدریجی مشاغل در ایران و تشدید فشار بر معیشت ایرانیان است.
کابوس تازه ناتو
روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.
ایران و مسئله انرژی
روزنامه شرق

ایران و مسئله انرژی

هر زمستان با شروع محدودیت گاز صنایع و هر تابستان با بالا‌رفتن مصرف برق، بحث افزایش تولید دوباره مطرح می‌شود؛ در گاز، توسعه میدان و فشارافزایی و در برق، ساخت نیروگاه.