قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پیام فرمانده نیروی هوایی ارتش درپی شهادت امیر مجید کاظمی

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی، شهادت امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی را تبریک و تسلیت گفت.
 پیام فرمانده نیروی هوایی ارتش درپی شهادت امیر مجید کاظمی
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ خلبان بهمن بهمرد، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با صدور پیامی، شهادت سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی را که در جریان نبرد با دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی به فیض عظیم شهادت نائل آمد، تبریک و تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ، فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ»

امروز، از پرواز بی‌بازگشت یکی از عقابان بلندآشیان وطن و خط‌شکنان جبهه‌ جوانمردی در مبارزه با دشمن آمریکایی ـ صهیونی در جنگ رمضان، عطر شهادت در کوی و برزن میهن عزیزمان پیچید و سرو رشید دیگری در باغ شهادت قد کشید.

همرزم غیرتمندم، سرتیپ دوم خلبان شهید مجید کاظمی، که بی‌هراس از مهابت مرگ، به دل دشمن زده بود، پس از آخرین مأموریت پیروزمندانه‌ خویش، با ردای شهادت به دامن پاک ایران بازگشت تا خون گرمش، میثاق دوباره‌ مردان آسمانی این سرزمین مقدس برای جان‌نثاری در راه وطن باشد.

اینک در آسمان بختِ بلند شیراز، که قدمگاه گام‌های استوار او طی سال‌های متمادیِ پرواز بوده، در کنارِ نورِ نامیرایِ «شاه‌چراغ» و اسطوره‌ رشکِ دوران، «عباس دوران»، چراغِ نام و یاد سرتیپ دوم خلبان شهید مجید کاظمی نیز می‌درخشد و از این پس، روح ملکوتی آن شهید سعید، «لسان‌الغیب»، آمینِ دعاهایی‌ست که به ضریح «شاه‌چراغ» گره می‌خورد.

اینجانب که سال‌ها شانه به شانه‌ مردان مبارزه و معجزه در آسمان، توفیق سربازی وطن را داشته و دارم، با نثار درود به روح آسمان‌چشیده‌ این شهید عزیز، که همچون پیشکسوتان حماسه‌آفرینش، سال‌ها داغ ترس را بر دل مرگ گذاشته بود، ضمن عرض تبریک و تسلیت به والدین شریف او، که شیرازه‌بند شریعت فرزندی ولایت‌مدار بوده‌اند، همسر وفادار، همراه و زینبی، و فرزند صبور و غیرتمند ایشان، به ساحت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، فرماندهی معظم کل قوا دامت برکاته و ملت بزرگ ایران اطمینان می‌دهم راه آن شهید عزیز برای دفاع از ایران سربلند را با گام‌هایی مصمم‌تر ادامه خواهیم داد و عهد عاشورایی و سوگندنامه‌ سربازی خود را با پیروزی بر دشمن زبون و فرومایه ایفا خواهیم کرد. ان‌شاءالله

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

سرتیپ خلبان بهمن بهمرد

انتهای پیام



 طائب: جنگ امروز فقط در میدان نظامی نیست؛ میدان روایت را نباید واگذار کرد

طائب: جنگ امروز فقط در میدان نظامی نیست؛ میدان روایت را نباید واگذار کرد

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در یادداشتی نوشت: جنگ دیگر فقط در میدان‌های نظامی اتفاق نمی‌افتد. امروز میدان مواجهه، چندلایه و پیچیده است؛ میدان نظامی، دیپلماسی، اقتصاد، امنیت، اجتماع و البته رسانه. در چنین شرایطی، رسانه دیگر یک «پیوست جنگ» نیست؛ بلکه در متن جنگ قرار دارد.

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

 جزییات سفر ۲ روزه قالیباف به عراق

جزییات سفر ۲ روزه قالیباف به عراق

سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با اعلام سفر ۲ روزه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به بغداد در روز چهارشنبه گفت: قالیباف در این سفر با رئیس مجلس، نخست‌وزیر، رئیس‌جمهور، رئیس شورای عالی قضایی و مشاور امنیت ملی عراق دیدار و درباره مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی خواهد کرد.

 اطلاعیه روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره معرفی دو دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

اطلاعیه روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره معرفی دو دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب

روابط عمومی وزارت امور خارجه درباره معرفی دو دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب اطلاعیه‌ای منتشر کرد.

 غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ را اصلاح می‌کنیم

غریب‌آبادی با اشاره به مواضع ترامپ درباره تنگه هرمز گفت ایران به‌زودی توهمات رئیس‌جمهور آمریکا درباره این گذرگاه راهبردی را اصلاح خواهد کرد.

 ما حساب جامعه یهود را از حساب «صهیونیزم» جدا می‌دانیم

ما حساب جامعه یهود را از حساب «صهیونیزم» جدا می‌دانیم

امام خمینی در 24 اردیبهشت 1358 در سخنرانی در جمع اعضای جامعه کلیمیان ایران فرمودند: ما حساب جامعه یهود را از حساب

 الزام گذر از بازدارندگی کلاسیک به بازدارندگی الگوریتمی - دیپلماسی ایرانی

الزام گذر از بازدارندگی کلاسیک به بازدارندگی الگوریتمی - دیپلماسی ایرانی

سعید جمشیدی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: مجموعه درگیری‌های منطقه‌ای از شروع عملیات طوفان الاقصی و علی الخصوص جنگ دوازده روزه به بعد تاکنون...

 بحران داخلی اسرائیل بر سر چیست؟/ قدرت تا کی در دست نتانیاهو میماند؟

بحران داخلی اسرائیل بر سر چیست؟/ قدرت تا کی در دست نتانیاهو میماند؟

عملیات شمارش آرای انتخابات مقدماتی حزب «لیکود» در اسرائیل، صبح دیروز (سه‌شنبه) وارد مرحله سرنوشت‌ساز خود شد تا نقشه قدرت داخلی این حزب را در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی، بازترسیم کند.