قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

هدایت ظرفیت‌های علمی جهاد دانشگاهی به سمت پروژه‌هایی اثرگذار سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: هدایت ظرفیت‌های علمی جهاد دانشگاهی به سمت پروژه‌هایی اثرگذار استان باشد.
 هدایت ظرفیت‌های علمی جهاد دانشگاهی به سمت پروژه‌هایی اثرگذار سیستان و بلوچستان

مهرداد عرب اول ۶ مرداد در بازدید از جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: امروز استان بیش از هر زمان دیگری نیازمند استفاده از توان علمی جوانان و تبدیل ایده‌های نوآورانه به محصولات و خدمات کاربردی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: جهاد دانشگاهی می‌تواند با تقویت ارتباط میان دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، بخش تولید و دستگاه‌های اجرایی، زمینه را برای شکوفایی استعدادهای جوانان و توسعه فناوری‌های مورد نیاز استان فراهم کند.

عرب اول اظهار کرد: تفاوت جهاد دانشگاهی با مراکز صرفا آکادمیک در این است که فعالیت‌های آن ناظر به حل مسائل و پاسخگویی به اولویت‌هایی است که از سوی دستگاه‌های اجرایی، حاکمیتی و عمومی به این نهاد ارجاع می‌شود که این رویکرد طی دهه‌های گذشته در استان سیستان و بلوچستان، دستاوردهای ارزشمندی در حوزه‌های پزشکی، اجتماعی، صنعتی و پژوهشی به همراه داشته است.

وی با بیان اینکه تیم مدیریت جهاد دانشگاهی استان دارای افرادی توانمند است گفت: جهاددانشگاهی امکانات و ظرفیت‌های فراوانی در استان دارد که باید از این ظرفیت‌ها به بهترین شکل استفاده کرده و آنها را به حرکت درآورند.

عرب اول در پایان با اشاره به ظرفیت‌های گسترده جهاد دانشگاهی در استان اظهار کرد: تنوع و گستردگی فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگ، رسانه، تبیین ارزش‌ها و تولید محتوای فاخر، بسیار مطلوب و قابل‌تحسین است.

انتهای پیام



۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

کد خبر: 787401 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۶:۳۳:۰۰ اعتمادآنلاین |

سخنگوی پلیس خبر داد

به گزارش ایسنا سردار سعید منتظر المهدی افزود: مرزبانان هنگ مرزی سراوان با اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح که قصد ورود غیرقانونی به کشور و انجام اقدامات خرابکارانه داشتند را شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این عملیات ، مسیر ورود عناصر مسلح را مسدود کردند و در جریان درگیری، ضمن مقابله با آنان، یکی از عناصر این گروهک را به هلاکت رساندند.

بنا به اعلام خبرگزاری پلیس، منتظرالمهدی در پایان گفت: اعضای باقی‌مانده گروهک پس از مواجهه با واکنش مرزبانان، از محل متواری شدند و به سمت خاک کشور مقابل گریختند. در پاکسازی محل درگیری، مقادیری سلاح و تجهیزات ارتباطی کشف و ضبط شد.

  اخبار مرتبط ببینید | محسن رضایی: نیروهای مسلح برای حفظ ایران از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند سردار جوانی: اقدامات ما تاکنون تدافعی بوده؛ ممکن است تهاجمی هم بشود




 سوریه عضویت در «پیمان مکه» را بررسی می‌کند/ الشیبانی: هنوز تصمیم نهایی نگرفته‌ایم
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه عضویت در «پیمان مکه» را بررسی می‌کند/ الشیبانی: هنوز تصمیم نهایی نگرفته‌ایم

تسنیم : وزیر خارجه دولت موقت سوریه گفت: دمشق در حال بررسی پیوستن به «پیمان مکه» است.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد

رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد
۳۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس می‌ تواند مصرف سوخت را کاهش دهد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به تجربه رایگان شدن مترو و اتوبوس در پایتخت، بر تأثیر افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا تأکید کرد.

 امروز در جنوب لبنان چه گذشت؟
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

امروز در جنوب لبنان چه گذشت؟

ارتش اشغالگر با گلوله‌باران توپخانه، عملیات جستجو، بمباران و تخریب، به روستاها و شهرهای متعددی در جنوب لبنان حمله کرد.