قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

گارناچو به استون ویلا پیوست

استون ویلا به طور رسمی انتقال آلخاندرو گارناچو از چلسی را نهایی کرد.
 گارناچو به استون ویلا پیوست
به گزارش ایسنا، باشگاه استون ویلا به طور رسمی از جذب آلخاندرو گارناچو خبر داد. این بازیکن ۲۲ ساله با قراردادی قرضی تا پایان فصل به جمع شاگردان اونای امری اضافه شده و در صورت فعال شدن بند خرید اجباری مشروط، همکاری دو طرف با قراردادی چهار ساله ادامه خواهد یافت.

پیش از این، اتلتیک گزارش داده بود که دو باشگاه بر سر انتقال گارناچو به توافق رسیده‌اند و این ملی‌پوش آرژانتینی نیز پس از پشت سر گذاشتن تست‌های پزشکی، آماده امضای قرارداد شده است.

اونای امری، سرمربی استون ویلا، پس از رسمی شدن این انتقال گفت: «از جذب آلخاندرو بسیار خوشحال هستیم. او بازیکن جوان و بااستعدادی است و از همان ابتدا اشتیاق زیادی برای حضور در پروژه ما نشان داد. واقعاً از پیوستن او به تیم خوشحالیم.»

گارناچو تابستان گذشته منچستریونایتد را ترک کرد و با انتقالی ۴۰ میلیون پوندی راهی چلسی شد اما در تنها فصل حضورش در استمفوردبریج نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی به دست بیاورد. او در مجموع ۲۲ بار از ابتدا برای چلسی به میدان رفت که ۱۴ مسابقه آن در لیگ برتر انگلیس بود و در این مدت هشت گل نیز به ثمر رساند.

در همین راستا، چلسی به این بازیکن اجازه داده بود در تمرینات پیش‌فصل شرکت نکند تا روند انتقالش به باشگاهی جدید بدون مشکل دنبال شود.

استون ویلا پس از جذب یوهان مانزامبی از فرایبورگ، به دنبال تقویت جناحین خط حمله بود. در کنار گارناچو، نام‌هایی مانند ابراهیم امبایه از پاری‌سن‌ژرمن و کریسنسیو سامرویل، وینگر وستهام نیز در فهرست گزینه‌های این باشگاه قرار داشتند.

گارناچو که فوتبال خود را از آکادمی اتلتیکو مادرید آغاز کرد، پس از پنج سال حضور در منچستریونایتد تابستان گذشته این تیم را ترک کرد. او در دوران حضورش در اولدترافورد طی ۱۴۴ مسابقه، ۲۶ گل به ثمر رساند اما در مقطعی از برنامه‌های روبن آموریم خارج شد و بعدها نیز اعتراف کرد که پیش از جدایی، «اشتباهاتی» مرتکب شده است.

این وینگر آرژانتینی همچنین در فهرست اولیه ۵۵ نفره لیونل اسکالونی برای جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشت اما در نهایت جایی در فهرست نهایی تیم ملی آرژانتین پیدا نکرد.

انتهای پیام



 پاتریوت‌های یونان در حالت جابه‌جایی؛ نگرانی از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا؟

پاتریوت‌های یونان در حالت جابه‌جایی؛ نگرانی از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا؟

همزمان با افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال گسترش درگیری‌های غرب آسیا به اهداف و پایگاه‌های آمریکایی در اروپا، وزارت دفاع یونان در حال بررسی انتقال یک سامانه پاتریوت به پایگاه دریایی سودا در جزیره کرت است.

 اسکندر مقدونی؛ نابغه‌ای نظامی یا فاتحی بی‌رحم؟

اسکندر مقدونی؛ نابغه‌ای نظامی یا فاتحی بی‌رحم؟

نام اسکندر مقدونی بیش از دو هزار سال است که با عنوان «اسکندر کبیر» در تاریخ مانده، اما آیا این لقب واقعاً شایسته اوست؟ این ویدیو با نگاهی انتقادی، دو روایت م...

 قانون جدید پیش‌فروش خودرو / مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد

قانون جدید پیش‌فروش خودرو / مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد

به گزارش فارس، در حالی که براساس مصوبه ۴۷۳، پیش پرداخت خودرو‌های فروخته شده از شمول تورم معاف بود، خودروسازان این مصوبه را ابطال کردند. سخنگوی شورای رقابت، س...

 پلتفرم‌های طلا از جنگ عبور کردند؛ بازار سنتی همچنان در رکود - پیوست

پلتفرم‌های طلا از جنگ عبور کردند؛ بازار سنتی همچنان در رکود - پیوست

محمدرضا مانی‌یکتا، مدیر نظام‌های پرداخت بانک مرکزی می‌گوید معاملات سکوهای آنلاین در دوره جنگ حداقل ۶۰ درصد کاهش یافت، اما پس از آتش‌بس مبلغ تراکنش‌های این سکوها تا ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرد، در حالی که بازار سنتی طلا همچنان در رکود باقی مانده و به سطح اطمینان پیش از جنگ بازنگشته است. به گزارش

 هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند

فایننشال تایمز نوشت: ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.

 ایران چند درصد چای جهان را تولید می کند؟  + اینفوگرافیک

ایران چند درصد چای جهان را تولید می کند؟ + اینفوگرافیک

۷/۱ میلیون تن چای در جهان هر سال تولید می‌شود که سهم ایران ما ۳۰ هزار تن است. بزرگترین تولید کننده چای جهان، اول چین و سپس شبه قاره هند است.

 امکان ساخت پنج میلیون مسکن در بافت‌های فرسوده

امکان ساخت پنج میلیون مسکن در بافت‌های فرسوده

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه آینده مسکن فقط در افزایش عرضه خلاصه نمی‌شود گفت: طبق آمار دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی ناپایدار در بافت‌های فرسوده داریم که ظرفیت تولید پنج میلیون واحد مسکونی در این بافت‌ها وجود دارد.

 آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

پیشتازی یاشار بر لیکود در نظرسنجی «کان» را نمی‌توان صرفاً جابه‌جایی یک کرسی دانست؛ این عدد می‌تواند بازتاب هزینه سیاسی جنگ غزه، رویارویی با ایران و پیامدهای سنگین بحران هرمز برای اسرائیل باشد.