قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

الوند جای آفرودسواری نیست/ آمادگی برای جانمایی پیست‌های اختصاصی داریم

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه هیچ توجیهی برای آفرودسواری در کوهستان الوند وجود ندارد، از آمادگی این اداره‌کل برای جانمایی پیست‌های اختصاصی آفرود خبر داد و گفت: ورود خودروهای آفرود به عرصه‌های طبیعی موجب تخریب پوشش گیاهی، فرسایش خاک و آسیب به منابع ملی می‌شود.
 الوند جای آفرودسواری نیست/ آمادگی برای جانمایی پیست‌های اختصاصی داریم

اسفندیار خزائی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استان همدان حدود ۷۳۵ هزار هکتار اراضی ملی دارد که از این میزان، ۶۵۵ هزار هکتار مرتع، ۱۹ هزار هکتار بیابان و ۴۵ هزار هکتار جنگل، اراضی جنگلی، جنگل‌کاری‌های سنواتی، ذخیره‌گاه‌های جنگلی و پارک‌های جنگلی است.

وی با اشاره به ارزش بالای مراتع استان، افزود: با وجود اینکه تنها حدود یک درصد از مراتع کشور در همدان قرار دارد، این استان نزدیک به سه درصد علوفه کشور را تولید می‌کند که نشان‌دهنده اهمیت حفاظت از این عرصه‌های طبیعی است.

خزائی با اشاره به خسارت‌های ناشی از تردد خودروهای آفرود در طبیعت، گفت: کوهستان‌های همدان دارای پوشش گیاهی ارزشمند هستند و تردد خودروهای آفرود و موتورسیکلت‌ها موجب تخریب پوشش گیاهی و برهم خوردن تعادل اکولوژیک این مناطق می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه کوهستان الوند به هیچ وجه جایگاه مناسبی برای آفرودسواری نیست، تصریح کرد: منابع طبیعی آمادگی دارد با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان و اتحادیه آفرودسواران، مکان‌هایی فاقد پوشش گیاهی را برای ایجاد پیست‌های اختصاصی جانمایی کند تا ضمن پاسخگویی به نیاز علاقه‌مندان، از تخریب عرصه‌های طبیعی جلوگیری شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان ادامه داد: در برخی نقاط کشور مناطقی وجود دارد که فاقد پوشش گیاهی هستند و می‌توان با انجام مطالعات لازم، این مناطق را برای آفرودسواری در نظر گرفت. اختصاص چنین فضاهایی به‌مراتب بهتر از تخریب منابع طبیعی و پوشش گیاهی ارزشمند است.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته ورود آفرودسواران به عرصه‌های طبیعی بیشتر بود، گفت: با برگزاری جلسات آموزشی، همکاری بهره‌برداران و مشارکت روستاییان در مسدود کردن برخی مسیرهای دسترسی، میزان ورود خودروهای آفرود به اراضی ملی استان به شکل قابل توجهی کاهش یافته و امسال نیز گزارش‌های محدودی در این زمینه دریافت شده است.

خزائی خاطرنشان کرد: با وجود دشواری شناسایی برخی متخلفان به دلیل نداشتن پلاک، گشت‌های یگان حفاظت منابع طبیعی …





 آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است
۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تقدیر از عملکرد دولت در مدیریت کشور طی ۴۰ روز نخست جنگ، بر ضرورت تداوم این اقتدار در عرصه خدمت‌رسانی و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید کرد و گفت: مردم پس از گذشت ۶ ماه همچنان با قدرت در میدان ایستاده‌اند و اجتماعات آنان از روز نخست قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است؛ از این رو مسئولان نیز باید با ولایت‌فقیه‌مداری، اعتقاد به خدا و همت بیشتر، همگام با مردم برای حل مشکلات اقدام کنند.

 ایران ممکن است «غافلگیری اکتبری» برای ترامپ رقم بزند
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران ممکن است «غافلگیری اکتبری» برای ترامپ رقم بزند

واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت ایران همچنان توان و انگیزه لازم برای انجام حمله‌ای پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا را دارد و ممکن است در هفته‌های منتهی به انتخابات، اقدام غافلگیرکننده‌ای انجام دهد.

 تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور

وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز پزشک، با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی کادر سلامت، ضمن انتقاد از تأثیر تحریم‌ها بر تأمین تجهیزات دارویی، بر اهمیت حفظ اعتماد عمومی به جامعه پزشکی به‌عنوان پشتوانه‌ای برای تحقق یک جامعه سالم تأکید کرد.

 توجه به پیامدهای اجتماعی تصمیمات اقتصادی حساس در وضعیت «نه جنگ، نه صلح»
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

توجه به پیامدهای اجتماعی تصمیمات اقتصادی حساس در وضعیت «نه جنگ، نه صلح»

آرمان امروز حسین راغفر- عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا و تحلیل‌گر اقتصادی، با اشاره به شرایط جنگی کشور اظهار کرد که در هیچ جای جهان در زمان جنگ، سیاست‌هایی از جنس افزایش شدید قیمت حامل‌های انرژی به این شکل اجرا نمی‌شود. به اعتقاد او، سیاست‌گذار در شرایط جنگی باید بیش از هر زمان دیگری [ ]

 هکرها یک نیروگاه برق در انگلیس را برای چند روز از کار انداختند
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

هکرها یک نیروگاه برق در انگلیس را برای چند روز از کار انداختند

روزنامه تلگراف به نقل از منابع خود گزارش داد که هکرها یک نیروگاه برق در انگلیس را حدود چهار روز از کار انداختند.

 «تو تنها کسی هستی که برایم مهمی!» | افشای نامه‌های محرمانه و احساسی دستیار ۳۵ ساله ترامپ  + عکس |  رازهای مگوی کاخ سفید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

«تو تنها کسی هستی که برایم مهمی!» | افشای نامه‌های محرمانه و احساسی دستیار ۳۵ ساله ترامپ + عکس | رازهای مگوی کاخ سفید

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]