قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

زیدآبادی: پای توطئه در میان است!

روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر مسائل سیاسی نوشت: موساد ظاهراً استفادهٔ خود را از رضا پهلوی کرده و اینک در حال به خدمت گرفتن گروهی در داخل کشور است که از قضا خود را ضداسرائیلی‌ترین نیرو معرفی می‌کند! که لزوماً از سناریوهای پیچیدهٔ توطئه‌آمیز موساد آگاه نیستند و اغلب ناآگاهانه در آن نقش بازی می‌کنند!
 زیدآبادی: پای توطئه در میان است!



۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

فرمول جادویی دکتر راغفر! | احمد زیدآبادی | انصاف نیوز

احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تلگرامی نوشت:

اقتصاددانانی مثل دکتر حسین راغفر این روزها به طور مرتب نسبت به گسترش بی‌سابقهٔ فقر و فلاکت و احتمال شورش گرسنگان هشدار می‌دهند.

بسیار عالی! هشدار کاملاً به جایی است. هر کس زندگیش به درآمدی عادی وابسته باشد و یا با مردم گرفتار در تنگناهای فزایندهٔ اقتصادی در حشر و نشر باشد، می‌داند که اقشار وسیعی از جامعه رنج‌شان از حد گذشته و زخم نداری به حلقوم‌شان رسیده است.

با این حال، هنگامی که یک شهروند عادی یا تحصیل‌کرده هشدارهای توقف‌ناپذیر امثال آقای راغفر را می‌شنود، انتظار دارد که راه‌حلی هم برای مهار فقر از زبان آنها مطرح شود.

البته این افراد مدعی ارائهٔ راه‌حل هم هستند. راه‌حل‌شان اما چیست؟ کنترل نقدینگی و تورم، تقویت پول ملی از طریق کاهش ارزش دلار به ۲۰ هزار تومان، ادامهٔ توزیع منابع انرژی با حداکثر سوبسید و مسائلی از این دست!

لازمهٔ این کارها اما چیست؟ ظاهراً از نگاه این افراد، لازمهٔ خاصی ندارد! فقط کافی است دولت سیاست‌های اقتصادی “نئولیبرال” را کنار بگذارد تا این امور به خودی خود عملی شوند!

پناه بر خدا! من گمان می‌کردم که هر کس مدرکی در حوزهٔ علم اقتصاد داشته باشد، لابد باید به چیزی به نام منابع و کمبود یا وفور آن هم واقف باشد، اما گویا چنین ضرورتی وجود ندارد!

حالا اینها مربوط به خود اقتصاددانان است تا به حساب هم برسند!

آنچه اما مرا از دیدگاه‌های کسانی چون دکتر راغفر تا سرحد مرگ به وحشت می‌اندازد مخالفت آنها با هرگونه راه‌حل دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ است!

آقای راغفر با خیال راحت همهٔ دولتمردان سابقی را که خواهان توافق به منظور خاتمهٔ جنگ و لغو تحریم‌ها علیه کشور هستند به “فروش ایران به آمریکا” متهم می‌کند!

با این نگرش، قاعدتاً او باید به ادامهٔ جنگ تا آخرین نفس و آخرین گلوله معتقد باشد.

این هم برای خودش البته اعتقادی است! اما پرسشی که می‌توان در برابر او و همفکرانش گذاشت این است که کدام دولت در دنیا وجود داشته و یا می‌تواند وجود داشته باشد که هم با بزرگترین قدرت نظامی جهان در جنگ باشد، هم سنگین‌ترین تحریم‌های اقتصادی دنیا را تحمل کند و همزمان انواع کالاها را با بیشترین سوبسید ممکن در اختیار عموم شهروندان بگذارد، ریشهٔ تورم و گرانی را بخشکاند، دلار را به ۲۰ هزار تومان کاهش دهد و خلاصه فقر و فلاکت را چنان ریشه‌کن کند که اصلاً زمینه‌ای برای شورش فقیران قابل تصور نباشد؟

من که گمان نمی‌کنم چنین فرمول جادویی در جهان یافت شود! اما اگر آقای راغفر و دوستانش به آن فرمول دست یافته‌اند در عجبم که چرا دکتر پزشکیان مهار شتر سرکش اقتصاد را به دست آنان نمی‌‌سپارد که کشور را از این همه بلای اقتصادی برهانند تا مردم ما همگی شادکام و سعادتمند شوند و در عین حال، پوزهٔ آمریکا را هم برای همیشه به خاک بمالند که عالمی از دستش آسوده شود!

انتهای پیام




 قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است

رئیس مجلس شورای اسلامی فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق را حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه توصیف کرد و گفت: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 گاردین: ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی، فشار اقتصادی بر ایران و چین را تشدید می‌کند
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

گاردین: ترامپ پس از ناکامی حملات نظامی، فشار اقتصادی بر ایران و چین را تشدید می‌کند

روزنامه «گاردین» گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از آنکه حملات نظامی نتوانست تهران را به ارائه امتیازاتی در مذاکرات وادار کند، به سمت تشدید فشارهای اقتصادی بر ایران و شرکای تجاری آن حرکت کرده است.

 رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال ایران تأکید کرد که واشنگتن با زبان دیپلماسی حاضر به رفع تحریم‌ها و پایان اقدامات خود نیست و هشدار داد در نهایت «زبان قدرت» آمریکا را وادار به عقب‌نشینی و ترک منطقه خواهد کرد.

 پزشکیان حرف جریانات سیاسی ورشکسته را تکرار می‎کند
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پزشکیان حرف جریانات سیاسی ورشکسته را تکرار می‎کند

این روزها برخی از سیاسیون ورشکسته در فضای رسانه‌ای، از لزوم «پایان جنگ» سخن می‌گویند و حالا این ادبیات در اظهارات رئیس‌جمهور هم تکرار شده است. پرسش ساده اما...

 گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان تلفنی گفت‌وگو کردند.