قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

مستندسازی اظهارات ترامپ، پشتوانه‌ای برای پیگیری حقوقی در مجامع بین‌المللی

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با بیان اینکه کتاب «وقتی کلمه بوی باروت می‌دهد» مجموعه‌ای مستند از اظهارات رسمی دونالد ترامپ را گردآوری کرده است، گفت: این اثر می‌تواند به‌عنوان پشتوانه‌ای برای پیگیری مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا در مجامع حقوقی و قضایی مورد استناد قرار گیرد.
 مستندسازی اظهارات ترامپ، پشتوانه‌ای برای پیگیری حقوقی در مجامع بین‌المللی

حسن عبدلیان‌پور امروز چهارشنبه هفتم مرداد در جمع خبرنگاران در شیراز گفت: کتاب «وقتی کلمه بوی باروت می‌دهد؛ دانشنامه حقوقی گفتار نفرت‌آمیز و جنگ رسانه‌ای دونالد ترامپ علیه ایران» با گردآوری و مستندسازی اظهارات رسمی رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، مجموعه‌ای از اقاریر، تهدیدها و مواضع رسمی را در اختیار پژوهشگران و مراجع حقوقی قرار داده که می‌تواند در پیگیری مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا در مجامع داخلی و بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرد.

وی اظهار کرد: این کتاب صرفاً روایت یک مقطع تاریخی نیست، بلکه بانکی جامع از مستندات حقوقی برای امروز و آینده است. هر زمان که موضوع پیگیری مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا در دیوان بین‌المللی دادگستری، سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل، مراجع داوری یا حتی محاکم داخلی مطرح باشد، وجود مجموعه‌ای منسجم از اقاریر، تهدیدها و مواضع رسمی مقامات آمریکایی می‌تواند ارزش اثباتی قابل‌توجهی در تبیین رفتار متخلفانه آن دولت داشته باشد.

عبدلیان‌پور افزود: هدف از تألیف این اثر، ثبت و حفظ حافظه حقوقی ملت ایران بر پایه اسناد رسمی و غیرقابل انکار و فراهم کردن منبعی معتبر برای پژوهش، استناد و پیگیری‌های حقوقی در مجامع داخلی و بین‌المللی بوده است.

اظهارات رسمی مقامات، مستند مهم در حقوق بین‌الملل

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه با تأکید بر جایگاه اظهارات رسمی مقامات عالی‌رتبه در حقوق بین‌الملل گفت: هرگاه مقام رسمی یک دولت درباره تهدید، استفاده از زور، تحریم، عملیات نظامی یا اهداف یک اقدام اظهارنظر می‌کند، این اظهارات صرفاً موضع‌گیری سیاسی نیست، بلکه در کنار سایر ادله می‌تواند برای اثبات قصد، سیاست، آگاهی و مسئولیت بین‌المللی آن دولت مورد استناد قرار گیرد.

عبدلیان‌پور ادامه داد: در بسیاری از پرونده‌های بین‌المللی، اثبات قصد، آگاهی و وجود یک سیاست مستمر برای ارتکاب اعمال متخلفانه، بخش مهمی از فرآیند رسیدگی است. هنگامی که رئیس‌جمهور یک کشور به‌صورت علنی از تحریم، تهدید به استفاده از زور، ترور یا حمله به مراکز حساس سخن می‌گوید، این اظهارات در کنار اقدامات عملی همان دولت، به مستندات حقوقی مهمی برای تحلیل مسئولیت بین‌المللی تبدیل می‌شود.

تحلیل حقوقی گفتارهای ترامپ در هفت فصل

وی با اشاره به ساختار کتاب گفت: این اثر در هفت …



 جابه‌جائی در میدان - همدلی
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]

 ترامپ دوباره سراغ کیم جونگ اون رفت؛ پیونگ‌یانگ سرد برخورد کرد
۴ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

ترامپ دوباره سراغ کیم جونگ اون رفت؛ پیونگ‌یانگ سرد برخورد کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، خبر داده و مدعی شده است که این دیدار ممکن است طی ماه‌های آینده انجام شود؛ با این حال، واکنش پیونگ‌یانگ نشان می‌دهد تمایل چندانی برای ازسرگیری مذاکرات با واشنگتن وجود ندارد.

 نتانیاهو و ترامپ را امشب در میدان انقلاب اعدام کردند
۴ ساعت قبل / سایت برترینها

نتانیاهو و ترامپ را امشب در میدان انقلاب اعدام کردند

در تجمع امشب در میدان انقلاب تهران، عروسک‌هایی با شمایل دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو به‌صورت نمادین اعدام شدند.

 رابرت دنیرو: قوه مجریه توسط یک خودشیفته رهبری می‌شود + فیلم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رابرت دنیرو: قوه مجریه توسط یک خودشیفته رهبری می‌شود + فیلم

بازیگر سرشناس آمریکایی، در پیامی ویدیویی با انتقاد شدید از ساختار سیاسی آمریکا، دولت این کشور را متهم کرد که تحت رهبری فردی «خودشیفته بدخیم» درگیر فساد، بی‌ر...

 روایتی از پیشنهاد ادعایی نتانیاهو به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایتی از پیشنهاد ادعایی نتانیاهو به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا

محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، در اظهاراتی به تشریح جزئیات پیشنهادی پرداخت که گفته می‌شود از سوی نخست‌وزیر اسرائیل به دونالد ترامپ برای اعمال فشار اقتصادی حداکثری بر ایران مطرح شده است.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]