
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیات عمومی مورخ 1405/05/06 ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی اظهار داشت: در آستانه اربعین حسینی هستیم و عاشقان اباعبدالله (علیه السلام) حماسه پیاده روی به کربلا را با عظمت و شکوه آغاز کردهاند؛ حضور در پیاده روی اربعین سعادت و نعمت است که نصیب برخی می شود و باید قدر این نعمت را دانست، ان شاءالله این عده، ما را نیز از دعای خیر خود بهرهمند کنند.
رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه در سالهای اخیر یکی از مهمترین و بزرگترین جلوه های جهانی نهضت حسینی، حرکت تحسین برانگیز مردم در راهپیمایی اربعین است به روایت مشهوری از امام حسن عسگری (علیه السلام) اشاره کرد و گفت : «یکی از نشانه های ایمان مؤمن، زیارت اربعین است»؛ زیارت اربعین و پیاده رفتن به سمت کربلا ریشه در تاریخ دارد و از اولین اربعین پس از شهادت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) آغاز شد. بنده بعد از سقوط حاکمیت صدام و حزب بعث در روز اربعین در کربلا مشرف بودم و شاهد راهپیمایی گروه های اندکی برای زیارت کربلا بودم؛ اما در حال حاضر و بعد از فراهم شدن شرایط و زمینه حضور، شاهد هستیم که هر ساله عاشقان ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) این مراسم را با چنان عظمت و شکوهی به صورت میلیونی برگزار می کنند که قابل توصیف نیست.
وی تاکید کرد: حرکت حیرت انگیز امت اسلامی در تقابل با استکبار و کفر جهانی برگی از کتاب قطور هدایت آفرین نهضت عاشورای حسینی است و ما چون در درون این حرکت عظیم قرار گرفتهایم نمیتوانیم اهمیت و عظمت آن را به خوبی درک کنیم، همانطور که رهبر شهید انقلاب به درستی فرمودند: «اربعین جهانی شد و جهانی تر هم خواهد شد.»
منتظری ادامه داد: خون پاک و به ناحق ریخته رهبر عظیم الشان ما آن چنان مردم را مبعوث کرد و آنچنان اثرگذار بود که بسیاری از تحلیل گران سیاسی و اجتماعی جهان به پیروزی ایران اسلامی اذعان دارند، البته ما در راه تثبیت اقتدار و استقلالمان سرمایه های فراوان از جمله دانشمندان و بندگانی مخلص و پاک سرشت را تقدیم انقلاب کردیم و هنوز تا پیروزی نهایی فاصله داریم و نباید مغرور شویم.
رئیس دیوان عالی کشور در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم خدمت صادقانه و مخلصانه به مردم مبعوث …






