قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

رشد ۴۰ درصدی صنعت مرغداری در سراوان

مدیر جهاد کشاورزی سراوان از جهش خیره‌کننده صنعت طیور در این شهرستان خبر داد و گفت: با استقبال بی‌سابقه سرمایه‌گذاران و حمایت‌های دولت، صنعت پرورش مرغ گوشتی در این خطه مرزی طی یک سال اخیر ۴۰ درصد رشد یافته است.
 رشد ۴۰ درصدی صنعت مرغداری در سراوان

ایرج رستم‌زهی در گفت وگو با ایسنا، با تبیین آخرین وضعیت تولیدات دامی منطقه اظهار کرد: در حال حاضر ۲۵ واحد فعال با توان تولید سالانه ۵ هزار و ۸۰۰ تن گوشت سفید در شهرستان در حال فعالیت هستند که با ارتقای استانداردهای بهداشتی و مدیریتی، نقشی کلیدی در تنظیم بازار و تأمین امنیت غذایی ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به آمار مقایسه‌ای تولید تصریح کرد: میزان جوجه‌ریزی در واحدهای فعال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۲ درصد افزایش یافته است که این امر نشان‌دهنده انگیزه بالا و اعتماد فعالان این بخش به سیاست‌های حمایتی جهاد کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی سراوان از اجرای نهضت توسعه زیرساخت‌های تولید خبر داد و افزود: هم‌اکنون ۳۴ واحد جدید مرغداری در سطح شهرستان در دست ساخت است که از این تعداد، ۹ واحد به پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ تا ۷۰ درصد رسیده‌اند. طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، سه واحد از این پروژه‌ها تا دهه فجر امسال وارد چرخه تولید می‌شوند.

رستم‌زهی به افتتاحیه‌های اخیر و پیش‌رو نیز اشاره کرد و گفت: پس از بهره‌برداری از یک واحد ۲۰ هزار قطعه‌ای در هفته جهاد کشاورزی، در هفته دولت امسال نیز یک واحد ۴۰ هزار قطعه‌ای در بخش «مهرگان» افتتاح خواهد شد.

وی پیش‌بینی کرد با اضافه شدن سه واحد جدید (با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه) تا پایان سال ۱۴۰۵، مجموع تولید گوشت سفید شهرستان از مرز ۶ هزار و ۴۰۰ تن عبور کند.

وی تأکید کرد: با تکمیل واحدهای در دست احداث که ظرفیت جوجه‌ریزی ۸۰۰ هزار قطعه در هر دوره را دارند، تحولی ساختاری در ظرفیت‌های تولیدی منطقه رخ خواهد داد و سراوان عملاً به یکی از قطب‌های اصلی تأمین گوشت سفید در استان سیستان و بلوچستان تبدیل می‌شود.

رستم‌زهی ضمن برشمردن آثار اقتصادی این طرح‌ها شامل اشتغال‌زایی مستقیم برای صدها نفر و کاهش وابستگی به واردات، خاطرنشان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی با تمام توان در کنار تولیدکنندگان است. تأمین به‌موقع نهاده‌ها، تسهیل در صدور مجوزها، پیگیری تسهیلات بانکی و توسعه زیرساخت‌های جانبی نظیر سردخانه و ناوگان حمل‌ونقل، از اولویت‌های اصلی ما برای تقویت این صنعت است.

مدیر جهاد کشاورزی سراوان در پایان با تأکید بر لزوم مشارکت بخش خصوصی یادآور شد: تقویت بنیان‌های تولید در بخش دام و طیور، الگویی موفق از توسعه پایدار است که با تداوم آن، سراوان می‌تواند به جایگاهی ممتاز در سطح کشور دست یابد.

انتهای پیام





 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ
۵ ساعت قبل / سایت جماران

چشم امید نتانیاهو به دستان ترامپ

به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، که طولانی ترین دوران تصدی این سمت را در تاریخ تجربه کرده، در آستانه یکی از

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.