قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

پایانه‌های مهران و خسروی دو مرز محبوب زوار سمنانی اربعین

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان از پایانه‌های مهران و خسروی به‌عنوان دو مرز مورد مورد استفاده زوار سمنانی اربعین نام برد.
 پایانه‌های مهران و خسروی دو مرز محبوب زوار سمنانی اربعین

قدرت‌الله چتری پنجشنبه ۸ مرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۲۶ هزار و ۶۲۳ نفر از هشت شهرستان استان سمنان تا روز هشتم مردادماه ۱۴۰۵ برای اعزام به اربعین نام‌نویسی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نام‌نویسی زائران همچنان در سامانه سماح ادامه دارد افزود: فرایند نام‌نویسی تا یک روز مانده به اربعین در سامانه مرتبط با حج و زیارت ادامه خواهد داشت.

مدیرکل حج و زیارت استان تصریح کرد: تا هشتم مردادماه، شاهرود با ۸ هزار و ۷۱۴ نفر، سمنان با ۷ هزار و ۹۴۷ نفر و دامغان با ۵ هزار و ۱۱۶ نفر بیشترین آمار ثبت‌نام را در استان داشته‌اند.

وی با بیان اینکه در این بازه زمانی، در آرادان نیز ۲۲۱ نفر برای سفر اربعین نام‌نویسی کرده‌اند خاطرنشان کرد: در گرمسار و ایوانکی نیز یک هزار و ۵۳۴ نفر برای اعزام به سفر معنوی اربعین ثبت‌نام کرده‌اند. همچنین در میامی ۸۷۰ نفر، در مهدیشهر یک هزار و ۳۳۸ نفر و  سرخه نیز ۴۳۷ نفر برای اعزام به سفر معنوی اربعین حسینی نام‌نویسی کرده‌اند.

چتری اظهار کرد: ۱۰ هزار و ۴۸۱ نفر معادل ۴۰ درصد از زائران ثبت‌نام‌شده را بانوان و ۱۵ هزار و ۵۲۱ نفر معادل ۶۰ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

وی از فراهم بودن زیرساخت‌های ریلی برای انتقال بخشی از زوار خبر داد و گفت: چهار درصد زائران، معادل یک هزار و ۴۸ نفر، قطار را به‌عنوان وسیله سفر خود به مرزهای کشور انتخاب کرده‌اند. همچنین ۱۲ هزار و ۳۱۵ نفر معادل ۴۷ درصد از زائران اربعین استان سمنان، اتوبوس و ۲۳۶ نفر معادل یک درصد، مینی‌بوس را برای سفر خود برگزیده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۱ هزار و ۵۵۶ نفر معادل ۴۴ درصد نیز با خودروی شخصی به سفر اربعین ۱۴۰۵ اعزام خواهند شد. ضمن اینکه یک هزار و ۴۸ نفر معادل چهار درصد نیز در سامانه سماح، تاکسی را به‌عنوان شیوه اعزام خود ثبت کرده‌اند.

مدیرکل حج و زیارت استان با بیان اینکه مهران با بیش از ۱۸ هزار متقاضی، بیشترین سهم خروج زائران اربعین استان سمنان را به خود اختصاص داده است اضافه کرد: مرز خسروی نیز با بیش از ۶ هزار نفر، دومین مرز پرتردد زائران اربعین استان سمنان محسوب می‌شود.

انتهای پیام 





 عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

عمق حفر چاه‌های آب درشهر قدس به ۳۵۰ متر رسید

رئیس اداره آب و فاضلاب شهرستان قدس با هشدار نسبت به تشدید بحران منابع آبی این شهرستان گفت: عمق حفر چاه‌های آب در شهرقدس در شرایط کنونی به حدود ۳۵۰ متر رسیده است؛ که حدود ۱۵ لیتر بر ثانیه آبدهی دارد.

 الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

الا ای آهوی وحشی / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا کرد.

 قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده داخلی/ جدول قیمت خودرو در بازار

قیمت خودروهای کارکرده در مردادماه را در این گزارش بخوانید.

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.

 روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

روایت‌سازی علیه هرمز زیر آتش بازار؛ نفت 94 دلاری چه می‌گوید؟

چند روز است رسانه‌های غربی با برجسته‌کردن عبور محدود نفتکش‌ها از مسیر جنوبی تنگه هرمز، از بازگشت جریان نفت سخن می‌گویند؛ اما ایجاد مسیر ویژه با حمایت نظامی آمریکا، افزایش هزینه حمل و نفت 94 دلاری نشان می‌دهد، هرمز هنوز به شرایط عادی بازنگشته است.

 ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

چهلم رهبر شهید انقلاب ‌هم‌زمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم امام رضا (ع) ‌آغاز شد