قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

حمل‌ونقل رایگان به زائران از مرز باشماق تاسلیمانیه/جابه‌جایی از مریوان تا نقطه صفر مرزی

مسئول قرارگاه حمل‌ و نقل مرزی اربعین کشور در بازدید از مرز باشماق مسیر این مرز را مناسب و امن برای تردد زائران اربعین دانست و گفت: ۵۰ دستگاه ناوگان اتوبوس برای جابه‌جایی زائران از مریوان تا نقطه صفر مرزی پیش‌بینی شده است.
 حمل‌ونقل رایگان به زائران از مرز باشماق تاسلیمانیه/جابه‌جایی از مریوان تا نقطه صفر مرزی

مسعود کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نشست بررسی تمهیدات حمل‌ونقل زائران اربعین در مرز باشماق، این مرز را به دلیل امکانات فراهم‌ شده، آب‌وهوای خنک‌تر و مهمان‌نوازی مردم کردستان، یکی از مسیرهای مناسب برای تردد زائران دانست و با ارائه پیشنهاد به زائران برای سفر به عتبات عالیات از مرز باشماق، افزود: آخرین هماهنگی‌ها برای تسهیل تردد زائران و تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقلی و خدماتی مرز باشماق مورد بررسی قرار گرفته است.

وی همچنین با اشاره به خدمات حمل‌ونقلی در این مسیر گفت: ۵۰ دستگاه ناوگان اتوبوس برای جابه‌جایی زائران از مریوان تا نقطه صفر مرزی پیش‌بینی شده و در آن سوی مرز نیز ناوگان اقلیم کردستان خدمات حمل‌ونقل رایگان را از مرز باشماق تا سلیمانیه به زائران ارائه می‌دهد.

کاظمی روند خدمات‌دهی حمل‌ونقلی در مرز باشماق را مطلوب ارزیابی کرد و با قدردانی از رانندگان و مسئولان خدمات‌دهی این مرز، از تلاش نیروهای انتظامی و مرزبانی استان کردستان در برقراری امنیت و مدیریت مرزی قدردانی کرد و نقش آنان را در فراهم‌سازی شرایط مطلوب برای تردد زائران ارزشمند دانست.

انتهای پیام





 پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده‌های اسرائیل ؛ دور جدید حملات صهیونیست ها

 گزارش‌ها از جنوب لبنان از ادامه تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی حکایت دارند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۶ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۴۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.