قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

مردم یونان خوشحال شدند!

پس از ۱۲ سال انتظار، یونسکو اعلام کرد که کوه المپ، خانه اساطیری خدایان یونان باستان را به فهرست میراث جهانی خود اضافه کرده است.
 مردم یونان خوشحال شدند!
به گزارش ایسنا، در ادامه چهل و هشتمین مجمع عمومی میراث جهانی یونسکو، بلندترین کوه یونان به همراه سواحل نُرماندی در شمال فرانسه و آسوکا و فوجیوارا پایتخت‌های باستانی ژاپن در فهرست میراث جهانی قرار گرفتند.

چشم‌انداز بوما-بادینگیلو در سودان جنوبی که میزبان یکی از بزرگ‌ترین مهاجرت‌های پستانداران در جهان است، نیز موفق به دریافت این عنوان شد تا نخستین میراث جهانی برای این کشور شرق آفریقایی باشد.

ثبت جهانی کوه المپ، که به دلیل اهمیت فرهنگی و طبیعی آن وارد فهرست میراث جهانی یونسکو شده است، نیز با شور و اشتیاق در یونان مواجه شد. المپ که به عنوان جایگاه زئوس، پادشاه ۱۲ خدای المپ‌نشین، جاودانه شده است، با ارتفاع ۲,۹۱۸ متری از سطح دریا، از سال ۲۰۱۴ در فهرست انتظار یونسکو برای ثبت جهانی قرار داشت.

جورجیوس کوماتساکوس، رئیس هیات یونانی یونسکو در بوسان، این تصمیم را به عنوان اقدامی که حفاظت از این مکان را تضمین می‌کند، تحسین کرد و گفت: «این تصمیم، تعهد ما را برای حفاظت از کوه المپ به نفع نسل‌های کنونی و آینده تأیید می‌کند. همانطور که اساطیر یونان به ما یادآوری می‌کنند، همیشه بهتر است با خدایان در روابط خوبی باشیم.»

اوانگلوس گرولولیوس، شهردار منطقه، پیش از اعلام این خبر گفته بود که ثبت این مکان «مسئولیت بیشتری را بر عهده ما برای حفاظت از محیط زیست محلی به ویژه تنوع زیستی فوق‌العاده آن، قرار خواهد داد.

نشست سالانه کمیته که تا چهارشنبه ادامه دارد، انتظار می‌رود حدود ۳۰ نامزد را بررسی کند. موارد موفق به ۱,۲۴۸ مکان در ۱۷۰ کشور که به دلیل «ارزش برجسته برای بشریت» در فهرست میراث جهانی پذیرفته شده‌اند، خواهند پیوست.

از ایران نیز امسال پرونده «دژ الموت و استحکامات دفاعی وابسته به آن» در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفت تا شمار میراث جهانی در ایران به عدد ۳۰ برسد.

انتهای پیام



 سفیر ترامپ شهرک‌نشینان را «تروریست» خواند!

سفیر ترامپ شهرک‌نشینان را «تروریست» خواند!

مایک هاکبی، سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی، در اظهاراتی کم‌سابقه ضمن محکوم کردن حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به فلسطینیان، اقدامات آنان را مصداق بارز تروریسم...

 پنتاگون در جستجوی معمای دقت مرگبار موشک های ایرانی | گاف تاریخی ارتش آمریکا و دستور سنتکام |‌ راز حملات نقطه‌زن فاش شد؟

پنتاگون در جستجوی معمای دقت مرگبار موشک های ایرانی | گاف تاریخی ارتش آمریکا و دستور سنتکام |‌ راز حملات نقطه‌زن فاش شد؟

در حالی که پنتاگون ماه‌هاست به دنبال راز دقت خیره‌کننده حملات اخیر ایران به پایگاه‌هایش در خاورمیانه می‌گردد، گزارش‌های جدید از یک رسوایی اطلاعاتی بزرگ پرده برمی‌دارند.

 دولت ۱۰۰ میلیون‌دلاری‌ها؛ ثروت مقام‌های ترامپ معادل چند هزار سال درآمد مردم آمریکاست؟

دولت ۱۰۰ میلیون‌دلاری‌ها؛ ثروت مقام‌های ترامپ معادل چند هزار سال درآمد مردم آمریکاست؟

دونالد ترامپ دولت خود را با تمرکز کم‌سابقه‌ای از ثروت در میان مقام‌های ارشد تشکیل داده است. ۵۷ مقام دولت او دست‌کم ۱۰۰ میلیون دلار دارایی دارند.

 انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

انتقاد آلمان و فرانسه از اظهارات وحشیانه بن‌گویر

وزیر امنیت داخلی اسرائیل پیش‌تر در گفت‌وگویی تأکید کرده بود که ارتش اسرائیل «باید ترور‌های هدفمند در غزه انجام دهد و هر شب ۳۰ تا ۴۰ نفر را از پا درآورد».

 علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

علت تهدید عمان توسط ترامپ مشخص شد

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد واشنگتن مدعی است عمان در مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازهای زیادی واگذار کرده است.

 پس از انهدام رادار اردن توسط ایران؛ آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد

پس از انهدام رادار اردن توسط ایران؛ آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 تغییر رویکرد آمریکا در قبال ایران؛ «خفگی اقتصادی» به جای حمله نظامی!

تغییر رویکرد آمریکا در قبال ایران؛ «خفگی اقتصادی» به جای حمله نظامی!

منابع غربی از تغییر رویکرد دولت ترامپ نسبت به ایران خبر داده و تمرکز او را فشار اقتصادی بر تهران دانسته‌اند.

 واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

کیم یو جونگ، خواهر رئیس کره شمالی در واکنش به ادعای ترامپ درباره تماس با کیم جونگ اون گفت: از تماس اخیر بین سران آمریکا و کره شمالی اطلاعی ندارم.