قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

ترافیک سنگین محورهای اربعین تا ۴۸ ساعت آینده ادامه دارد / مرز مهران انتخاب ۶۰ درصد زائران

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به آغاز موج اصلی سفرهای اربعین، از تداوم ترافیک پرحجم در محورهای منتهی به مرزهای خروجی کشور طی ۴۸ ساعت آینده خبر داد و از زائران خواست تا حد امکان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند و در صورت سفر با خودروی شخصی، اصول ایمنی و استراحت کافی را در طول مسیر جدی بگیرند.
 ترافیک سنگین محورهای اربعین تا ۴۸ ساعت آینده ادامه دارد / مرز مهران انتخاب ۶۰ درصد زائران

به گزارش ایسنا، سردار احمد کرمی‌اسد با تشریح آخرین وضعیت تردد زائران اربعین حسینی اظهار کرد: با آغاز ماه صفر، سفرهای زیارتی به مقصد عتبات عالیات از سراسر کشور آغاز شده است، اما از ۳۱ تیرماه تاکنون، جاده‌های منتهی به مرزهای خروجی کشور شاهد حجم بسیار بالایی از تردد زائران بوده‌اند.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده، این وضعیت پرحجم ترافیکی دست‌کم تا ۴۸ ساعت آینده ادامه خواهد داشت. با وجود گرمای هوا، همچنان شمار بسیار زیادی از مشتاقان زیارت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در محورهای منتهی به مرزهای کشور در حال تردد هستند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت تردد در مرزهای کشور گفت: در حال حاضر، محورهای منتهی به استان ایلام و شهر مهران با بیشترین حجم تردد مواجه هستند و بر اساس آمار موجود، بیش از ۶۰ درصد زائران، مرز مهران را برای خروج از کشور انتخاب کرده‌اند.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: البته تمامی مرزهای کشور برای خروج زائران آماده هستند و از نظر زیرساخت‌ها، هیچ مشکلی برای پذیرش و عبور زائران وجود ندارد، اما مرز مهران به دلیل امکانات، زیرساخت‌های مناسب و شرایط مطلوب، همچنان بیشترین سهم تردد را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه ترافیک در محورهای منتهی به مرزها سنگین اما روان است، اظهار کرد: تاکنون نخستین پیک ترافیکی سفرهای اربعین را پشت سر گذاشته‌ایم و خوشبختانه با وجود حجم بالای تردد، هیچ‌گونه انسداد، راه‌بندان یا توقف طولانی‌مدت در محورهای مواصلاتی گزارش نشده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا تصریح کرد: پیش‌بینی همکاران ما این است که در ۴۸ ساعت آینده نیز همین شرایط ترافیکی ادامه داشته باشد، اما با استقرار کامل تیم‌های پلیس راه، پلیس راهور و سایر دستگاه‌ها و سازمان‌های مسئول در مدیریت سفرهای اربعین، مشکلی در تردد زائران ایجاد نخواهد شد.

سردار کرمی‌اسد با توصیه به زائران گفت: از هموطنان درخواست می‌کنیم حتی‌الامکان برای عزیمت به مرزها از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

وی افزود: چنانچه استفاده از خودروی شخصی اجتناب‌ناپذیر باشد، در مبادی ورودی شهرهای مرزی، ظرفیت گسترده‌ای از پارکینگ‌ها و توقفگاه‌ها برای استقرار خودروها پیش‌بینی شده و زائران باید از این امکانات استفاده کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین با اشاره به شرایط آب‌وهوایی کشور تأکید کرد: با توجه به گرمای هوا، رانندگان و زائران باید در طول مسیر از موکب‌ها و محل‌های استراحت استفاده کرده و با توقف‌های منظم، استراحت کافی داشته باشند تا از بروز حوادث ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی جلوگیری شود.

سردار کرمی‌اسد خاطرنشان کرد: پلیس به همراه سایر دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان، با حداکثر توان در آماده‌باش قرار دارند تا زائران بتوانند با آرامش، ایمنی و سهولت به زیارت عتبات عالیات مشرف شوند.

وی در پایان با اشاره به آخرین آمار حوادث سفرهای اربعین گفت: تاکنون تنها ۲۰ نفر از زائران در جغرافیای کشور دچار مصدومیت شده‌اند و خوشبختانه تا این لحظه هیچ تصادف فوتی در سفرهای اربعین گزارش نشده است.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین درباره جلسه مشترک با مسئولان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: این نشست با حضور مسئولان سازمان راهداری و نمایندگان استانی آن برگزار شد تا هماهنگی‌های لازم برای مدیریت هرچه بهتر سفرهای اربعین انجام شود.

وی افزود: با توجه به اینکه حدود ۶۰ درصد زائران از مرز مهران تردد می‌کنند، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای مدیریت ورود و خروج زائران در پایانه برکت (پایانه شهید رئیسی) انجام شده است؛ پایانه‌ای که بخش قابل توجهی از زائران از طریق آن وارد مرز شده و هنگام بازگشت نیز از همین مسیر جابه‌جا می‌شوند.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: در این جلسه، تمامی موضوعات مرتبط با مدیریت سفرهای اربعین، ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، اتخاذ ادبیات مشترک در اجرای مأموریت‌ها و استقرار تیم‌های پلیس در پایانه شهید رئیسی مورد بررسی قرار گرفت.

وی تأکید کرد: علاوه بر استقرار نیروهای پلیس، عوامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و نمایندگان استانی نیز در این پایانه حضور دارند تا مدیریت تردد، ساماندهی زائران و سایر امور مرتبط با سفرهای اربعین به بهترین شکل انجام شود.

سردار کرمی‌اسد در پایان خاطرنشان کرد: تصاویری که از این بازدید و نشست منتشر شده، مربوط به همین جلسه هماهنگی برای مدیریت هرچه بهتر تردد زائران اربعین در مرز مهران است.

انتهای پیام



۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

ترافیک سنگین در جاده چالوس

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در زمان حاضر در مسیر جنوب به شمال محور چالوس محدوده بیلقان تا وینه و پل زنگوله تا سیاه بیشه ترافیک سنگین است.

در محور هراز مسیر شمال به جنوب محدوده کلرد ترافیک سنگین گزارش شده است.

همچنین در آزادراه تهران-کرج-قزوین و بالعکس در برخی مقاطع ترافیک سنگین است.

برخی محور‌های استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی دارای بارش باران هستند.


۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی؛ چالوس یکطرفه می‌شود

جهان صنعت نیوز ، سردار احمد کرمی اسد درباره محدودیت‌های ترافیکی جمعه (۳۰ مرداد) اظهار کرد: به‌منظور مدیریت بار ترافیکی، روان‌سازی تردد و ارتقاء ایمنی سفرها، محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در برخی محورهای شمالی کشور اجرا خواهد شد. محدودیت‌های جاده چالوس

وی درباره محدودیت‌های جاده چالوس گفت:  تردد خودروها از ساعت ۱۴ جمعه (۳۰ مرداد) از ابتدای آزادراه تهران–شمال به مقصد چالوس(جنوب به شمال) ممنوع می‌شود.

رئیس پلیس‌راه راهور فراجا ادامه داد: ساعت ۱۵, محور از محدوده پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز، به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد و از ساعت ۱۶ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود.

کرمی‌ اسد درباره پایان محدودیت‌ها گفت: این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت و پس از آن، تردد در محور به حالت دوطرفه بازمی‌گردد البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر محدودیت وجود خواهد داشت. محدودیت‌های جاده هراز

وی درباره محدودیت‌های جاده هراز نیز اظهار کرد: تردد تمام تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، امروز (۳۰ مرداد)  از ساعت ۸ تا ۲۴ ممنوع خواهد بود.

کرمی اسد ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، روزهای جمعه و شنبه (۳۰ و ۳۱ مرداد) نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به‌صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌ راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد. اعمال محدودیت در محور فشم

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره اجرای محدودیت ترافیکی در محور فشم اظهار کرد: جمعه (۳۰ مردادماه) تردد خودروها از محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به سمت خروجی فشم از ساعت ۱۷ تا ۲۰ به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.

کرمی اسد از رانندگان درخواست کرد پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند و با رعایت قوانین، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و حفظ فاصله طولی، پلیس را در مدیریت ایمن ترددهای پایان هفته همراهی کنند.

ایسنا مسکن برچسب هاآزادراه تهران شمال جاده چالوس محدودیت ترافیکی

شناسه : 606868

لینک کوتاه : لینک کپی شد




 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۵۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 شوک به خریداران با شکایت دو خودروساز؛ پیش‌فروش‌ها از مصوبه ۴۷۳ خارج شدند
۵۳ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

شوک به خریداران با شکایت دو خودروساز؛ پیش‌فروش‌ها از مصوبه ۴۷۳ خارج شدند

پس از شکایت ایران‌خودرو و آرین پارس موتور، مصوبه ۴۷۳ از تاریخ تصویب باطل شد و پیش‌فروش‌های قبلی نیز حمایت پیش‌پرداخت در برابر قیمت روز را از دست دادند.

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۳۲ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.

 ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تاکید کرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۵۳ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.