قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

تردد بیش از ۲.۹ میلیون زائر در مرزهای کشور / آرایش ۱۹۴۶ اتوبوس در مرزها و ۲ محور عراق

مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور با اعلام اینکه از ابتدای سفر زائران به کشور عراق تا ۸ مرداد، خدمت‌رسانی به زائران اربعین با آرایش ۱۹۴۶ دستگاه اتوبوس در مرزهای ۸ گانه خروجی به خاک عراق و همچنین دو محور زرباطیه و منذریه در داخل عراق در حال انجام است، گفت: تاکنون تردد بالغ بر ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر و ثبت ۸۱ هزار سرویس توسط ناوگان حمل‌ونقل گزارش شده است.
 تردد بیش از ۲.۹ میلیون زائر در مرزهای کشور / آرایش ۱۹۴۶ اتوبوس در مرزها و ۲ محور عراق

مسعود کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا، از هماهنگی مستمر با استانداران و مسئولان استانی، دستگاه‌های اجرایی و انتظامی، اجرای طرح سوخت‌رسانی اعتباری ویژه ناوگان، فعال‌سازی سامانه پاسخگویی و پایش تصویری و همچنین ضرورت تقویت زیرساخت‌های قرارگاهی در مرزهای هدف خبر داد و درباره روند خدمت‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در اربعین ۱۴۰۵ اظهار کرد: عملیات حمل‌ونقل اربعین به‌ صورت منسجم و مرحله‌ای در حال انجام است.

ثبت تردد ۲.۹ میلیون زائر از مرزهای کشور

به گفته وی، تا این لحظه، با تردد بالغ بر ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر زائر، ۸۱ هزار سرویس توسط ناوگان سازماندهی‌ شده برای جابه‌جایی زائران ثبت و عملیاتی شده است.

اختصاص ۱۹۴۶ دستگاه اتوبوس برای جابجایی زائران اربعین

مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور با اشاره به اینکه در مجموع ۱۹۴۶ دستگاه اتوبوس در قالب آرایش عملیاتی قرارگاه به‌کارگیری شده است، افزود: بخشی از این ظرفیت در مرزهای ۸ گانه خروجی به خاک عراق شامل مهران، خسروی، شلمچه، چذابه، باشماق، تمرچین، ریمدان و میرجاوه مستقر است و بخشی دیگر نیز برای پشتیبانی تردد زائران در دو محور زرباطیه و منذریه در داخل خاک عراق به کار گرفته شده تا جریان سفر، پیوسته و بدون وقفه مدیریت شود.

کاظمی درباره مدیریت میدانی و هماهنگی‌های استانی تصریح کرد: از ابتدای آماده‌سازی عملیات، جلسات هماهنگی و بازدیدهای میدانی با محوریت قرارگاه و با همراهی و حمایت استانداران، معاونین استانداری‌ها و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط در استان‌های مرزی برگزار شده و تقسیم کار عملیاتی، انتصاب مسئولان اجرایی و پشتیبانی و هم‌افزایی ظرفیت‌ها در سطح استان‌ها به‌ صورت منظم دنبال شده است.

وی ادامه داد: در کنار مدیریت استانی، هماهنگی نزدیک با دستگاه‌های ملی و اجرایی از جمله پلیس راهور، فرماندهی انتظامی، سپاه پاسداران، سفارت جمهوری اسلامی ایران در عراق، ستاد عتبات عالیات، گمرک و وزارت راه و شهرسازی برقرار است تا زنجیره خدمت‌رسانی از مبادی خروجی تا نقاط مقصد در داخل عراق با کمترین گلوگاه انجام شود.

اجرای طرح سوخت‌رسانی اعتباری ویژه ناوگان اربعین

مسئول قرارگاه حمل‌ونقل مرزی اربعین کشور درباره سوخت‌رسانی به ناوگان نیز گفت: برای کاهش …





 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دکتر ولی‌الله سیف| بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد. در اقتصادی که سیاست‌ها به طور مداوم تغییر می‌کنند، مقررات دائماً دستخوش بازنگری هستند و فعالان اقتصادی نمی‌توانند آینده ر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.