قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در جنوب اصفهان

اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از انجام عملیات انفجار کنترل‌شدۀ مهمات عمل‌نکرده مربوط به جنگ رمضان در جنوب شهر، بهارستان و صفه تا بعدازظهر امروز خبر داد.
 احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در جنوب اصفهان



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نگاهی به مهم‌ترین اخبار اصفهان در‌ بیست‌ونهم مردادماه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهم‌ترین اخبار استان اصفهان در روز پنجشنبه بیست‌ونهم مردادماه عبارتند از:

در تسنیم:

در سایر رسانه‌ها:

 باید از نوجوانی بستر پرورش نیروهای متعهد را فراهم کنیم

مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان گفت: باید از همان دوران نوجوانی، بسترهای لازم برای پرورش نیروهای متعهد فراهم شود تا ضمن اثربخشی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی در آنان تقویت شود.

زیرگذر شهید رئیسی به‌زودی افتتاح رسمی می‌شود

اصغر کشاورز معاون عمران شهری شهردار اصفهان از افتتاح رسمی زیرگذر شهید رئیسی در آینده نزدیک خبر داد.

هم‌صدایی، راه عبور رسانه‌های اصفهان از مشکلات صنفی

محمدرضا شواخی؛مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان گفت: بهترین راه رفع مشکلات رسانه‌ای، هم‌صدایی اعضای خانه مطبوعات و پیگیری صنفی مطالبات است.

 

انتهای پیام/170  


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اعتبارات عمرانی شهرستان کرج 3.5 درصد افزایش یافت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عسگری، معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی گفت: این معاونت با توجه به شرح وظایف و مسئولیت‌هایی که در خصوص هماهنگی امور عمرانی بر عهده دارد، در سطح شهرستان کرج، در شهرهای ماهدشت، محمدشهر، گرمدره، کمالشهر، کرج، محور کرج ـ کندوان، بخش آسارا و بخشداری مرکزی کرج فعالیت می‌کند و مسئولیت‌های خطیری را بر عهده دارد.

وی افزود: ما در طول زمان خدمت خود شاهد شرایط خاص و بحرانی جنگ تحمیلی شدیم و شاید انتظاری که در خصوص اجرای پروژه‌های عمرانی و آنچه مطلوب و مدنظر فرماندار و حتی این معاونت بود، میسر نشد. این به این معنا نبود که بخواهیم تلاش‌ها و زحماتی را که همکاران ما در این حوزه می‌کشیدند، مغفول بگذاریم، بلکه با چند برابر انرژی و توان، درگیر موضوعات خساراتی بودیم که جنگ‌های 12 روزه و رمضان به شهرستان کرج وارد کردند و همه پای‌کار بودند.

عسگری مطرح کرد: به نوعی تمام دستگاه‌های شهرستان درگیر این موضوعات بودند؛ چه از نظر امداد و نجات که از ساعات اولیه اصابت‌ها و حملات دشمن اتفاق می‌افتاد تا مراحل ارزیابی خسارات و پس از آن نیز بازسازی قسمت قابل‌توجهی از مجموعه‌هایی که خسارت دیده بودند. اتفاقات اخیر و جنگ اقتصادی که رخ داد، پروژه‌های عمرانی در کشور، چه پروژه‌های عمرانی در مدیریت شهری و شهرداری‌ها و چه دستگاه‌های اجرایی را تحت تأثیر خود قرار داد.

وی اظهار کرد: می‌شود به جرأت گفت کل کشور برای اجرای پروژه‌های عمرانی، اعتباراتشان انقباضی بود؛ یعنی اولویت‌ها از احداث پروژه‌های عمرانی خارج شد و در تمام رده‌ها شاید بیشتر رو آوردیم به این سمت که پروژه‌هایی که نیاز به تکمیل دارند، یعنی اعتباری برای تکمیل پروژه نیاز است، در اولویت قرار بگیرند تا اینکه بخواهد به احداث پروژه جدید ختم شود. البرز هم از این موضوع مستثنی نبود و کل اعتباری که برای استان دیده شده، انقباضی بود.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج تصریح کرد: در سال 1405 با توجه به اینکه اعتبار استان البرز کاهشی بود، اما اعتبارات عمرانی شهرستان کرج سه و نیم درصد افزایش داشت و این بیانگر این است که تلاش فرمانداری در خصوص جذب این اعتبار برای شهرستان چقدر از میزان اهمیت بالایی برخوردار است. اعتبار سال 1405 شهرستان کرج 630 میلیارد تومان و تعداد کل پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی در سال جاری 68 پروژه دیده شده است.

عسگری با اشاره به اینکه بیشترین سهم از اعتبارات شهرستان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و مدیریت منابع آب و فاضلاب است، خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی 17 درصد از اعتبارات را به خود اختصاص داده و 110 میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه دیده شده و در حوزه بهداشت و درمان نیز 16 درصد از کل اعتبارات، معادل بیش از یکصد میلیارد تومان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج ادامه داد: در حوزه راه و شهرسازی 14 درصد از کل اعتبارات، معادل 90 میلیارد تومان، در نظر گرفته شده و در حوزه مدیریت منابع آب و فاضلاب نیز 13 درصد از کل اعتبارات، معادل 88 میلیارد تومان، تخصیص یافته است. سهم شهرستان کرج از اعتبارات بهینه‌سازی مصرف انرژی 98 میلیارد تومان است که امیدواریم با کمک تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان بتوانیم درصدد جذب آن بربیاییم.

انتهای پیام/  


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ثبت رکورد صفر قطعی برق صنایع اصفهان با مدیریت هوشمند بار - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، کوروش خسروی در قرارگاه جنگ اقتصادی با اشاره به مدیریت بار صنایع پس از شرایط بحرانی جنگ گفت: با وجود فشار سنگین واردشده به سامانه‌ها و زیرساخت‌های انرژی، با بازسازی سامانه‌ها، پیگیری‌های مستمر، همکاری شرکت‌های توزیع برق و همراهی صنایع استان، میزان قطعی برق بخش صنعت در طول تابستان به صفر درصد رسید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان افزود: این موفقیت حاصل یک کار جهادی و مجموعه‌ای از اقدامات هماهنگ میان مسئولان، مدیران فنی، شرکت‌های توزیع و فعالان بخش خصوصی بود و صنایع استان در شرایطی که مدیریت بار با دشواری‌های زیادی همراه بود، همکاری قابل توجهی داشتند.

وی ادامه داد: مسیر مدیریت بار از جلسات تعاملی با فعالان صنعتی آغاز شد؛ در ابتدای کار شرایط سختی داشتیم و ناچار بودیم محدودیت‌های 15 تا 16 درصدی را اعمال کنیم، اما از ابتدای زمستان مذاکرات جدی و فشرده با بخش صنعت را در دستور کار قرار دادیم تا بتوانیم مدیریت بار را به شکل دقیق‌تر و هوشمندانه‌تری انجام دهیم.

خسروی گفت: همزمان با این مذاکرات، نصب تجهیزات مورد نیاز در واحدهای صنعتی نیز دنبال شد و با همکاری مستقیم مدیران و تیم‌های فنی، تجهیزات پس از جلسات هدف‌گذاری و در واحدها مستقر شد؛ هدف‌گذاری ما این بود که تا پایان سال میزان پیشرفت مدیریت هوشمند بار به 40 درصد برسد.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به شرایط جنگی ایجادشده در کشور اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی فشار بسیار سنگینی به سامانه‌ها و زیرساخت‌های ما وارد شد و خسارت‌هایی نیز به وجود آمد، اما این شرایط پایان کار نبود و بلافاصله پس از فروکش کردن بحران و وصل مجدد سامانه‌ها از خردادماه، عملیات بازسازی و سامانه‌دهی دوباره آغاز شد.

وی افزود: با فعال‌سازی سامانه‌ها روی گوشی‌های هوشمند و همراهی دو شرکت توزیع برق، امکان مدیریت هوشمندانه‌تر بار فراهم شد و صنایع منطقه نیز در طول فصل تابستان همکاری بسیار خوبی داشتند که در نهایت این اقدامات به ثبت رکورد صفر درصد قطعی برق صنایع منجر شد.

خسروی با اشاره به نقش همکاری بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی گفت: آنچه در این مدت اتفاق افتاد، نمونه‌ای از همدلی و همکاری همه‌جانبه میان بخش صنعت و مسئولان حوزه انرژی بود و نشان داد با برنامه‌ریزی، استفاده از تجهیزات مناسب و همراهی صنایع می‌توان در شرایط دشوار نیز مدیریت بار را به شکل مطلوب انجام داد.

جرم‌انگاری عدم ثبت خروج کالا از انبارهای تولیدی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان همچنین در جلسه میز اقتصادی استان با هشدار نسبت به ثبت نشدن خروج کالا از انبارهای واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: عدم ثبت اطلاعات خروج کالا در سامانه‌های نظارتی می‌تواند زمینه سوءاستفاده و قاچاق را فراهم کند و در صورت رعایت نشدن الزامات قانونی، با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر کمترین میزان تخلف در استان مربوط به ثبت نشدن موجودی کالا و احتکار است و چالش اصلی در زمینه عدم ثبت خروج کالا از انبارهای واحدهای تولیدی و صنعتی وجود دارد؛ موضوعی که می‌تواند مورد سوءاستفاده قاچاقچیان قرار گیرد.

خسروی ادامه داد: برخی واحدهای تولیدی اطلاعات خود را در یک سامانه مانند سامانه جامع تجارت به‌روزرسانی می‌کنند، اما اطلاعات مربوط به کالا را در سایر سامانه‌ها از جمله سامانه جامع انبارها ثبت نمی‌کنند، در حالی که برای مقابله مؤثر با قاچاق، باید اطلاعات کالا در همه سامانه‌های مرتبط به شکل یکپارچه و دقیق ثبت شود.

معاون استاندار اصفهان با تأکید بر ضرورت رویت‌پذیری کالا در زنجیره تولید و توزیع اظهار کرد: اگر قرار است با پدیده قاچاق برخورد مؤثر داشته باشیم، همه بخش‌ها باید در ثبت اطلاعات و به‌روزرسانی داده‌ها همکاری کنند و نمی‌توان بخشی از اطلاعات کالا را در یک سامانه ثبت کرد و بخش دیگر را نادیده گرفت.

وی خاطرنشان کرد: قانون درباره ثبت مشخصات کمی و کیفی کالا، اطلاعات مالک، تحویل‌دهنده و تحویل‌گیرنده و همچنین اطلاعات مربوط به انبارها و مراکز نگهداری صراحت دارد و این اطلاعات باید در سامانه‌های مربوط ثبت شود.

خسروی گفت: هدف مدیریت استان حمایت از تولید است و قرار نیست اجرای مقررات موجب ایجاد مشکل برای واحدهای تولیدی شود، اما در عین حال روح قانون باید به‌طور کامل اجرا شود و فعالان اقتصادی نیز باید الزامات قانونی مربوط به ثبت اطلاعات کالا را رعایت کنند.

وی افزود: بر همین اساس مقرر شده است پیش از اعمال مقررات و ارجاع پرونده‌ها به تعزیرات، فرصت کافی برای اطلاع‌رسانی، برگزاری جلسات توجیهی و آماده‌سازی واحدهای تولیدی اختصاص پیدا کند تا همه فعالان اقتصادی نسبت به وظایف و الزامات قانونی خود آگاهی داشته باشند.

 

انتهای پیام/170

 

   




 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی
۳ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی

مهدی طارمی دیگر جایی در فوتبال اروپا ندارد و گویا تنها چاره اش حضور در لیگ امارات است!

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.