قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

«اندی برنهام» نخست وزیر جدید انگلیس شد

اندی برنهام رهبر جدید حزب حاکم کارگر انگلیس با حکم پادشاه این کشور به‌عنوان نخست‌وزیر جدید منصوب شد.
 «اندی برنهام» نخست وزیر جدید انگلیس شد



۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پولی که از جیب انگلیسی‌ها می‌رود؛ هزینه میلیونی حفاظت از شاهزاده هری و همسرش

نورنیوز- گروه بین الملل: شبکه اسکای نیوز روز جمعه به نقل از «دال بابو» رئیس پیشین پلیس لندن گزارش داد که تامین امنیت شاهزاده هری و خانواده‌اش می‌تواند میلیون‌ها پوند برای بودجه دولت انگلیس هزینه داشته باشد. 

به نوشته این شبکه، اگر تصمیم گرفته شود که امنیت دولتی برای شاهزاده هری و همسرش «مگان مارکل» فراهم شود، این اقدام می‌تواند میلیون‌ها پوند هزینه در پی داشته باشد.

با این حال، طبق این گزارش، اگر شاهزاده هری در انگلیس محافظان امنیتی خصوصی استخدام کند، آن‌ها بر اساس قوانین این کشور اجازه حمل سلاح نخواهند داشت. با این وجود، اسکای نیوز گزارش داد که سازمان‌های اطلاعاتی انگلیس می‌توانند در هر مورد، ارزیابی جداگانه‌ای درباره نیاز به تامین امنیت دولتی اضافی از جمله استفاده از پلیس مسلح انجام دهند.

در سال ۲۰۲۰، شاهزاده هری و همسرش پس از بروز اختلاف با خانواده سلطنتی، انگلیس را ترک کردند و از وظایف سلطنتی خود کناره گرفتند. در پی این اتفاق، کمیته اجرایی حفاظت از خاندان سلطنتی و شخصیت‌های عمومی انگلیسی تصمیم گرفت که هری دیگر به همان سطح بالای حفاظت امنیتی که برای سایر اعضای خانواده سلطنتی در نظر گرفته می‌شود، نیاز ندارد.

تأمین بودجه امنیتی مدت‌هاست یکی از منابع تنش میان هری و وزارت کشور انگلیس بوده است؛ این وزارتخانه مسئول تصمیم‌گیری درباره چنین تدابیر امنیتی است. روزنامه تایمز گزارش داده است که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تامین حفاظت مسلحانه با بودجه مالیات‌دهندگان برای این زوج و خانواده‌شان وجود ندارد.

سال گذشته، هری پس از یک نبرد حقوقی طولانی درباره سطح امنیتی که او و خانواده‌اش هنگام سفر به انگلیس از آن برخوردار خواهند بود، شکست خورد؛ این در حالی بود که پس از کناره‌گیری این زوج از نقش اعضای فعال خانواده سلطنتی، حفاظت امنیتی خودکار و تامین‌شده از سوی مالیات‌دهندگان در رابطه با آن‌ها لغو شده بود.

هری در جریان شکایت حقوقی خود علیه وزارت کشور در بیانیه شهادت خود گفته بود: «انگلیس خانه من است. انگلیس بخش مهمی از میراث فرزندانم و جایی است که می‌خواهم آن‌ها همان‌قدر که در حال حاضر در آمریکا زندگی می‌کنند، در آن احساس کنند در خانه هستند.»

وی در ادامه تاکید کرده بود: «اگر نتوان از امنیت آن‌ها هنگام حضور در خاک انگلیس اطمینان حاصل کرد، چنین چیزی ممکن نیست. من نمی‌توانم همسرم را این‌گونه در معرض خطر قرار دهم و با توجه به تجربیاتی که در زندگی داشته‌ام، تمایلی ندارم خودم را نیز بی‌دلیل در معرض خطر قرار دهم.»




 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.

 نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نیویورک تایمز: همسر وزیر جنگ آمریکا به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون تبدیل شده است

نیویورک تایمز نوشت: جنیفر هگست به چهره‌ای با نفوذی غیرمعمول در پنتاگون، در داخل مجموعه تحت مدیریت همسرش، پیت هگست، تبدیل شده است.

 کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز و باب المندب

داده‌های منتشر شده توسط کپلر نشان می‌دهد که روز پنجشنبه، هفت کشتی باری از تنگه هرمز عبور کردند که نصف تعداد ثبت شده در روز قبل است.

 پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین بر تقویت امنیت روسیه در قطب شمال تأکید کرد

رئیس‌جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، راهبرد توسعه قطب شمال و تدابیر لازم برای تأمین امنیت ملی در این منطقه را بررسی کرد.

 میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

میزان واقعی تردد در تنگه هرمز چه میزان است؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: از ۲۸ فوریه گذشته تاکنون، ۱۸ عبور به خارج از خلیج فارس و ۲۱ عبور به داخل خلیج فارس ثبت شده است؛ یعنی حدود ۴ درصد از سطح تردد پیش از آغاز درگیری. این سازمان افزود: میزان عبور و مرور از تنگه هرمز حدود ۹۰ [ ]

 ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترکیه پیگیر صدور اعلان قرمز برای نتانیاهو شد

وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد این کشور در پرونده مربوط به توقیف ناوگان کمک‌رسان عازم غزه، درخواست صدور اعلان قرمز اینترپل برای بنیامین نتانیاهو و یک تبعه اسرائیلی را ارائه کرده است.