قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

هوش مصنوعی جایگزین قاضی نمی‌شود؛ هشدار نسبت به اطلاعات محرمانه

رئیس شعبه ارزهای دیجیتال محاکم تهران با تشریح ظرفیت‌های هوش مصنوعی در دادرسی هوشمند، گفت: این فناوری تنها نقش مشورتی دارد و نمی‌تواند جایگزین قاضی شود.
 هوش مصنوعی جایگزین قاضی نمی‌شود؛ هشدار نسبت به اطلاعات محرمانه



 افزایش باد و ابر در تهران پیش‌بینی شد
۳۱ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

افزایش باد و ابر در تهران پیش‌بینی شد

صفحه سیاست-

بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و الگوهای همدیدی نشان می‌دهد آسمان استان تهران در پنج روز آینده عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعت‌ها بر میزان ابر و سرعت وزش باد افزوده می‌شود.

امروز، مناطق جنوبی و غربی استان، ارتفاعات و تا حدی نواحی مرکزی با افزایش باد روبه‌رو خواهند شد. در بخش‌های جنوبی، به‌ویژه در مرز جنوبی استان، وزش باد گاهی شدید و در برخی نقاط بسیار شدید همراه با گردوخاک پیش‌بینی شده است.

از روز جمعه تا دوشنبه نیز با عبور یک موج ناپایدار از منطقه، افزایش ابر در برخی ساعت‌ها دور از انتظار نیست. در بخش‌هایی از نیمه شمالی و ارتفاعات استان، بارش‌های رگباری همراه با احتمال رعدوبرق و تشکیل مه در بعضی مناطق پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران در روز جمعه ۳۰ مرداد صاف خواهد بود و از بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد رخ می‌دهد. حداقل و حداکثر دمای این روز به‌ترتیب ۲۴ و ۳۸ درجه سانتی‌گراد اعلام شده است.

برای شنبه ۳۱ مرداد نیز آسمان پایتخت صاف تا قسمتی ابری پیش‌بینی شده و افزایش باد، وزش باد شدید در برخی ساعت‌ها و احتمال بارش پراکنده همراه با رگبار و رعدوبرق وجود دارد. دمای تهران در این روز بین ۲۵ تا ۳۷ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

 



 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است
۴۷ دقیقه قبل / سایت هم میهن

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، در دیدار العبودی و قالیباف آخرین تحولات منطقه و راه‌های تقویت روابط بین عراق و ایران در راستای تامین منافع دو کشور و دو ملت دوست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

العبودی در جریان دیدار امروز پنجشنبه با قالیباف در محل اقامت وی گفت: روابط بین دو کشورِ دوست، تاریخی و نزدیک است و پیوندهای محکمی دو ملت را به یکدیگر گره زده است.

وی افزود: ثبات عراق به نفع ثبات منطقه است و دولت علی فالح الزیدی نخست وزیر عراق بر تقویت روابط با کشورهای همسایه به طور خاص و جهان به طور عام تأکید دارد.

العبودی گفت: قانون اساسی عراق اجازه وجود گروه‌های مسلح تهدید کننده امنیت سایر کشورها را نمی‌دهد.

وی افزود: دولت عراق در زمینه ایجاد انحصار سلاح در دست حاکمیت گام برمی دارد.

العبودی گفت: عراق به توافقامه امنیتی مشترک بین بغداد و تهران پایبند است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است
۴۸ دقیقه قبل / سایت جماران

وزیر خارجه قطر: تلاش‌های دوحه بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است

به گزارش جماران، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفتگو تأکید کرد.

وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.

 



 تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا

جوان آنلاین: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، در اظهارات تازه‌ای ضمن تشریح اولویت‌های دیپلماتیک دوحه، بر ضرورت حل‌وفصل تنش‌ها از طریق گفت‌و‌گو تأکید کرد.

به گزارش تسنیم، وی گفت: تلاش‌های فعلی دوحه در حال حاضر بر میانجیگری میان ایالات متحده و ایران متمرکز شده است.



 دادستان تهران: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

دادستان تهران: بازرسی بدون دستور قضایی ممنوع

 

دادستان تهران در جلسه نظارت بر ضابطان قضایی بر رعایت حقوق شهروندی در بازرسی منازل و اماکن و تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه تأکید کرد.

به گزارش روز نو، جلسه نظارت بر عملکرد ضابطان قضایی با حضور علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهاد‌های امنیتی و انتظامی برگزار شد.

این جلسه در چارچوب برنامه‌های دوره‌ای نظارت بر عملکرد ضابطان و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی برگزار شد و در جریان آن، موضوعات مرتبط با نحوه اجرای دستورات قضایی، کیفیت کشف و تعقیب جرایم، رعایت حقوق شهروندی، حفظ کرامت افراد، تسریع در تعیین‌تکلیف پرونده‌های رسوبی و تقویت اقدامات پیشگیرانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صالحی در ابتدای این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و ایام فرخنده ولادت نبی مکرم اسلام (ص)، از زحمات شبانه‌روزی نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی در تأمین امنیت مراسم‌های اخیر و ایام جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد و گفت: علی‌رغم مشکلات عدیده از جمله اصابت موشک به برخی اماکن نظامی و انتظامی، با تلاش این عزیزان، امنیت شهر و شهروندان به هیچ وجه مختل نشد که جای تقدیر و سپاس دارد.

داستان تهران در این جلسه بر ضرورت رعایت کامل موازین قانونی و حفظ کرامت شهروندان، اجرای دقیق مقررات در بازرسی از منازل و اماکن، خودداری از توقیف اقلام غیرمرتبط با پرونده، تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه، و برخورد قاطع و بدون اغماض با جرایم سازمان‌یافته علیه عفت عمومی تأکید کرد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت! | انصاف نیوز

محمدهادی جعفرپور، حقوقدان و وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی با عنوان «نفوذ را نباید با رسانه اشتباه گرفت!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:
 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟
سایت اکوایران

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است
 آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان
خبرگزاری ایرنا

آتش‌بازی مهاجمان پرسپولیس؛ خط و نشان خط حمله سرخ‌پوشان برای حریفان

تهران- ایرنا- مهاجمین پرسپولیس در هفته دوم عملکرد جالبی را از خود به ثبت رساندند.
 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
سایت هم میهن

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در تارنمای اکس خبر داد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن دیروز وارد منطقه خاورمیانه شدند.
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

تنش‌آفرینی به وقت ابوظبی | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تعلیق روابط تجاری ابوظبی با تهران در حالی صورت می‌گیرد که امارات متحده عربی مدعی حمله موشکی از سوی ایران به خاک خود شده است. این در حالی است که تهران تمامی ادعاها در این رابطه را تکذیب کرده است. همزمان با ا