قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

استخر دانش آموزی خلخال تا دو سال آینده به بهره‌برداری می رسد

اردبیل- وزیر آموزش و پرورش گفت : پروژه استخر دانش آموزی خلخال تا دو سال آینده بهره‌برداری می‌شود.
 استخر دانش آموزی خلخال تا دو سال آینده به بهره‌برداری می رسد



 آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آغاز نخستین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در این آیین گفت: مسابقات ورزشی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های مهم تحقق اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت است، زیرا علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی در ارتقای سلامت، تقویت روحیه امید و خودباوری، شناسایی استعداد‌های ورزشی و تحکیم هویت ملی دانش‌آموزان نقش مؤثری دارد و بستری برای تحقق تربیت تمام‌ساحتی آنان محسوب می‌شود.

 حمیدرضا صائبی افزود: فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور در راستای اجرای اسناد بالادستی به‌ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانون برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌های خود را با رویکرد توسعه عدالت ورزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در فرآیندی مرحله‌ای از سطح مدرسه آغاز شده و پس از مراحل بین‌مدرسه‌ای و بین‌منطقه‌ای به مرحله کشوری می‌رسد تا ضمن ایجاد فرصت برابر برای حضور دانش‌آموزان، زمینه شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی در سراسر کشور فراهم شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور با اشاره به برگزاری چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر و سی‌وپنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه سراسر کشور بیان کرد: این مسابقات با عنوان یادواره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و با شعار همه با هم برای ایران برای مدرسه برگزار می‌شود و بر سلامت و امنیت دانش‌آموزان از منزل تا منزل تأکید دارد.

 صائبی افزود: این دوره از مسابقات با مشارکت هفت هزار و ۳۴۶ نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، داوران و عوامل فنی و اجرایی در قالب ۵۳۴ تیم و در ۱۰ رشته ورزشی به میزبانی ۱۶ استان کشور از ۲۷ مرداد تا ۱۲ شهریورماه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ویژه دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری برای نخستین‌بار، ادامه داد: در راستای تحقق عدالت تربیتی در حوزه ورزش دانش‌آموزی، این مسابقات در دو رشته مینی‌فوتبال پسران و رشته ورزشی دختران دوره اول متوسطه برگزار می‌شود تا زمینه افزایش مشارکت دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری در فعالیت‌های ورزشی فراهم و فرهنگ ورزش در سبد خانوار‌های این مناطق نهادینه شود.

رییس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی کشور عنوان کرد: در این دوره، ۲۶ تیم مینی‌فوتبال پسران دوره اول متوسطه با حضور ۳۶۴ دانش‌آموز ورزشکار، مربی، سرپرست و عوامل فنی و اجرایی حضور دارند.

صائبی افزود: امید است با استمرار این برنامه‌ها و تداوم همراهی مدیران، معلمان، مربیان، خانواده‌ها و عوامل اجرایی، گام‌های مؤثرتری در مسیر توسعه ورزش دانش‌آموزی، تحقق عدالت تربیتی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی برداشته شود و زمینه تربیت نسلی سالم، بانشاط، توانمند و امیدآفرین فراهم آید.

پیشکسوت فوتبال ایران نیز در این مراسم گفت: بهترین و مهم‌ترین بستر برای کشف استعداد‌های ورزشی، آموزش و پرورش است و باید از ظرفیت این مجموعه برای شناسایی و معرفی استعداد‌های برتر به ورزش کشور استفاده کرد.

حمید استیلی با اشاره به حضور گسترده دانش‌آموزان در این مسابقات افزود: آموزش و پرورش نقش مهمی در کشف استعداد‌ها در عرصه‌های مختلف از جمله حوزه‌های علمی و ورزشی دارد و بسیاری از استعداد‌های ارزشمند کشور از همین مسیر شناسایی و پرورش پیدا می‌کنند.

وی بر ضرورت تقویت ارتباط میان آموزش و پرورش، وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌های ورزشی تأکید کرد و ادامه داد: باید این ارتباط و همکاری بیش از گذشته شکل بگیرد تا بتوانیم استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان را به‌درستی شناسایی و زمینه رشد و حضور آنان در سطوح ملی و حرفه‌ای را فراهم کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم گفت: مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور در خراسان رضوی، امسال حال‌وهوایی متفاوت دارد؛ رویدادی که در کنار رقابت و نشاط دانش‌آموزی، به نام و یاد شهدای والامقام مدرسه شجره طیبه میناب مزین شده است.

صفدر سلطانی افزود: این رویداد ملی با هدف توسعه و تعمیق فعالیت‌های ورزشی در مدارس عشایری و روستایی، شناسایی و پرورش استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان و فراهم‌سازی فرصت‌های برابر برای حضور دانش‌آموزان مناطق مختلف کشور در عرصه‌های ورزشی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات، دانش‌آموزان دوره اول متوسطه دختر و پسر از استان‌های مختلف کشور حضور دارند و در دو رشته مینی‌فوتبال ویژه پسران و داژبال (وسطی) ویژه دختران با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: برگزاری این مسابقات در کنار ایجاد شور و نشاط و تقویت روحیه رقابت سالم در میان دانش‌آموزان، زمینه‌ای برای ارتقای مهارت‌های اجتماعی، کارگروهی، مسوولیت‌پذیری و تقویت فرهنگ مشارکت در میان نسل آینده فراهم می‌کند.

وی افزود: میزبانی خراسان رضوی از این رویداد ملی، در راستای توجه به توسعه متوازن فعالیت‌های تربیت‌بدنی و ورزشی و تحقق عدالت تربیتی و آموزشی در مناطق روستایی و عشایری کشور انجام شده و فرصتی برای شناسایی ظرفیت‌ها و استعداد‌های ورزشی دانش‌آموزان این مناطق فراهم آورده است.

سلطانی عنوان کرد: حضور دانش‌آموزان دختر و پسر از مناطق روستایی و عشایری کشور در این رویداد، تنها به معنای رقابت برای کسب عنوان و افتخار نیست؛ بلکه گردهمایی نسلی است که آمده‌اند در میدان ورزش، ارزش‌هایی همچون جوانمردی، رفاقت، مسئولیت‌پذیری و ایثار را تمرین کنند؛ ارزش‌هایی که شهدا با عمل خود به بهترین شکل به یادگار گذاشتند.

به گفته وی، این مسابقات، فرصتی است تا دانش‌آموزان سراسر کشور در فضایی سرشار از نشاط و همدلی، نام و یاد شهدایی را گرامی بدارند که روزگاری خود در همین مسیر تعلیم، تربیت، تلاش و ایثار گام برداشتند و امروز، فرهنگ ایثار و فداکاری آنان به نسل جدید سپرده می‌شود.


 برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری مسابقات دانش‌آموزان عشایری و روستایی بخشی از تحقق عدالت آموزشی است

به گزارش خبرگزاری برنا از خراسان رضوی، علیرضا کاظمی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس عشایری و روستایی کشور در مشهد با تأکید بر نقش ورزش در تربیت همه‌جانبه دانش‌آموزان افزود: ورزش دانش‌آموزی تنها یک فعالیت فوق‌برنامه نیست بلکه یکی از مهم‌ترین بسترهای تربیت، استعدادیابی، ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در میان دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: همان‌گونه که برای شناسایی و پرورش استعدادهای علمی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌کنیم باید استعدادهای ورزشی، فرهنگی و هنری آنان را نیز شناسایی و حمایت کنیم. توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان بخشی از عدالت تربیتی است و نباید محل زندگی دانش‌آموز، مانعی برای دسترسی او به فرصت‌های ورزشی و کشف استعدادهایش باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار ورزش بر سلامت و نشاط دانش‌آموزان، گفت: مسابقات ورزشی به‌ویژه در ایام تابستان که دانش‌آموزان از فضای کلاس درس فاصله دارند، فرصت مناسبی برای ایجاد تحرک، پویایی، نشاط، امید و تقویت روحیه کار گروهی است.

وی افزود : ورزش می‌تواند جسم و روح دانش‌آموزان را همزمان تقویت کند و زمینه رشد اجتماعی و شخصیتی آنان را فراهم سازد.

کاظمی ادامه داد: در کنار برنامه‌های نرم‌افزاری، توسعه زیرساخت‌های ورزشی نیز با جدیت دنبال شده و طی دو سال گذشته حدود ۶ هزار فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده که شامل؛ زمین‌های چمن مصنوعی و سالن‌های ورزشی گرفته و فضاهای مورد نیاز دانش‌آموزان است.

وی بیان کرد: در کنار توسعه فضاهای ورزشی، طرح‌هایی مانند «میدان همدلی»، «میدان پویا»، مسابقات درون‌مدرسه‌ای و المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی با هدف گسترش مشارکت ورزشی، شناسایی استعدادها و ایجاد مسیر رشد برای دانش‌آموزان اجرا شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درخشش دانش‌آموزان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی افزود: در ۲ سال گذشته دانش‌آموزان جمهوری اسلامی ایران در رویدادهای مختلف جهانی خوش درخشیده‌اند و کسب ۸۶ مدال طلا در مسابقات ژیمناستیک صربستان و موفقیت در مسابقات فوتسال دانش‌آموزی در چین بخشی از این افتخارات است.

کاظمی تأکید کرد: این موفقیت‌ها نشان می‌دهد دانش‌آموزان ایرانی از استعداد و توانمندی بالایی برخوردارند و می‌توانند در عرصه‌های مختلف ورزشی، علمی، فرهنگی و هنری پرچم جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآورند.

وی ابراز امیدواری کرد: با توسعه ورزش دانش‌آموزی، کشف و پرورش استعدادهای ورزشی و ایجاد فرصت برابر برای همه دانش‌آموزان؛ نسلی بانشاط، توانمند، باانگیزه و برخوردار از روحیه همدلی و کار تیمی تربیت شود؛ نسلی که در میدان ورزش و مدرسه برای ساختن آینده ایران اسلامی آماده باشد.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری سی‌ونهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور، بیان کرد: این اجلاس با هدف هماهنگی، همدلی و برنامه‌ریزی برای آغاز سال تحصیلی برگزار شد و تلاش می‌کنیم سال تحصیلی جدید با آرامش، کیفیت و نشاط آغاز شود.




پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت
سایت ایران آنلاین

توضیحات دیوان عدالت اداری درباره مصوبات شورای رقابت

دیوان عدالت اداری در خصوص دادنامه صادره در ارتباط با مصوبات شورای رقابت درباره پیش‌فروش خودرو توضیحاتی ارائه کرد.
 مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟
سایت هم میهن

مانتو جین یا لی؛ کدام مدل برای استایل روزمره بهتر است؟

به دنبال یک استایل روزمره جذاب و بی‌دردسر هستید؟ در این راهنما بهترین مدل‌های مانتو جین را بررسی کرده و نکات خرید با قیمت مناسب و ارسال فوری را می‌خوانید.
 حمایت های وزیر برای حضور ایران در بازی‌های جهانی نومد گیمز بی‌سابقه بوده است
خبرگزاری ایسنا

حمایت های وزیر برای حضور ایران در بازی‌های جهانی نومد گیمز بی‌سابقه بوده است

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در بازدید از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان سنتی، حمایت‌های صورت‌گرفته برای حضور ایران در بازی‌های جهانی عشایر (نومد گیمز) را بی‌سابقه توصیف کرد و بر حضور قدرتمند کاروان ایران در این رویداد تأکید کرد.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.
 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
سایت هم میهن

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.
 ۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد
سایت اقتصاد ایرانی

۶۰۰ هزار تومان به حقوق این دسته از بازنشستگان اضافه شد

اقتصادایرانی: یک فعال صنفی گفت: به احتمال زیاد حقوق بازنشستگان لشکری پرداخت می‌شود.
 وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد
سایت اعتماد آنلاین

وال‌استریت ژورنال: آمریکا از امارات خواست فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه گزارش داد دولت آمریکا طی هفته‌های اخیر از امارات متحده عربی خواسته است فشار اقتصادی بر ایران را افزایش دهد.
 نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

نامیرا | آخرین تقریظ در شبستان مصلی - تسنیم

سال‌های سال همین راهروها میزبان مهمانی ویژه بودند، مهمانی کتاب خوان.