قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

رمز پیروزی در جنگ هویتی

یک عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص رمز پیروزی در جنگ هویتی گفت: جنگ بر سر اراده، هویت و استقلال است و دشمن زمانی به هدف نهایی خود می‌رسد که ایرانی دین و قدرت ملی خود را واگذار کند.
 رمز پیروزی در جنگ هویتی



۱۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود

نورنیوز-گروه سیاسی:  امیر سرلشکر امیر حاتمی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با صدور پیامی روز صنعت دفاعی را به سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است؛

«بسم‌الله الرحمن الرحیم برادر ارجمند: سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا سرپرست محترم وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سلام علیکم فرارسیدن روز صنعت دفاعی، فرصت مغتنمی است برای پاسداشت مجاهدت‌های خالصانه و تلاش‌های شبانه‌روزی دانشمندان و متخصصان توانمند صنعت دفاعی کشور که با تکیه بر دانش بومی، اراده جهادی و خودباوری ملی، قله‌های پیشرفت و خودکفایی را یکی پس از دیگری فتح کرده‌اند.

وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طی سال‌های گذشته با طراحی، ساخت و ارتقای طیف گسترده‌ای از تجهیزات و سامانه‌های دفاعی مورد نیاز نیروهای مسلح، نقش مؤثری در تقویت قدرت بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران ایفا کرده است. بخش مهمی از این دستاوردها در میدان‌های واقعی نبرد و در جنگ‌های اخیر، کارآمدی و قابلیت‌های خود را به نمایش گذاشتند و در برابر نگاه جهانیان، به نمادی از توان و ظرفیت صنعت دفاعی بومی کشور تبدیل شدند.

آنچه امروز به برکت مجاهدت فرزندان ملت در صنعت دفاعی در اختیار نیروهای مسلح قرار گرفته است، تنها مجموعه‌ای از تجهیزات و سامانه‌ها نیست؛ بلکه تجلی اعتماد به توان ایرانی، خودکفایی، دانش بومی و اراده ملتی است که تصمیم گرفته، امنیت و اقتدار کشور خود را با تکیه بر توان بومی تامین کند. در عرصه‌های دشوار اخیر نیز پیوند میان توان رزمی نیروهای مسلح و ظرفیت‌های کم‌نظیر صنعت دفاعی کشور، جلوه‌ای روشن از قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت و موجب شد دشمنان در برابر استقامت و توان دفاعی ملت ایران، محاسبات خود را تغییر داده و در نهایت به پذیرش تفاهم و راهکار سیاسی تن دهند.

ارتش جمهوری اسلامی ایران، همکاری و هم‌افزایی با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را یکی از ارکان تقویت بنیه دفاعی کشور دانسته و بر استمرار این همکاری راهبردی در مسیر تأمین نیازمندی‌های خود، ارتقای تجهیزات، انتقال تجربه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و صنعتی کشور تأکید دارد.

در این روز پرافتخار یاد و خاطره چهار وزیر شهید دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، به‌ویژه وزیر شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده و دیگر شهدای والامقام عرصه صنعت دفاعی،تحقیقات و پشتیبانی نیروهای مسلح را گرامی داشته و اعلام می‌داریم؛ ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد و برای حفظ عزت و استقلال خود و با اتکال به فدرت لایزال الهی از آن استفاده می‌کند، نه تنها تسلیم نمی‌شود، بلکه بدون تردید پیروزخواهد شد.

اینجانب ضمن تبریک روز صنعت دفاعی را به جنابعالی و تمامی مدیران، متخصصان، دانشمندان و کارکنان خدوم وزارت دفاع و مجموعه صنایع دفاعی کشور، توفیق روزافزون این مجموعه را در مسیر تحقق فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) و تقویت هرچه بیشتر قدرت دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.»


۲ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

تعاملات اقتصادی، علمی و هنری با خارج مشمول ثبت و مجوز شد

صفحه اقتصاد -

بر اساس جزئیات منتشرشده از مصوبه مجلس برای مقابله با نفوذ، چارچوب جدیدی برای ثبت و نظارت بر ارتباطات و تعاملات اشخاص حقیقی و حقوقی با کشورهای خارجی در نظر گرفته شده است.

طبق این مصوبه، نقل‌وانتقال پول به خارج، ارائه کالا یا خدمات، دریافت تسهیلات مالی و سایر تعاملات اقتصادی، تجاری و مالی با طرف‌های خارجی مشمول ثبت در سامانه و در مواردی اخذ مجوز خواهد بود.

در عین حال، فعالیت‌های عادی و روزمره ایرانیان نیازمند ثبت در سامانه نیست و قرار است مصادیق این فعالیت‌ها توسط وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه تعیین شود.

در حوزه فرهنگی و هنری نیز تولید اثر هنری بدون مجوزهای قانونی می‌تواند مشمول محرومیت ۶ ماه تا ۵ سال و پرداخت دو تا چهار برابر هزینه تولید اثر شود. همچنین اجرای یا نمایش فیلم، مستند، تئاتر، موسیقی و آثار هنرهای تجسمی در خارج از کشور باید در سامانه ثبت و مجوزهای لازم برای آن دریافت شود.

شرکت در جشنواره‌های هنری خارجی، دریافت گواهینامه، مدرک یا نشان دولتی از کشورهای خارجی و همچنین برگزاری، اعزام یا شرکت در کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی حضوری یا مجازی نیز در فهرست فعالیت‌های مشمول ثبت و مجوز قرار گرفته است.

بر اساس این مصوبه، بورسیه‌ها، کمک‌هزینه‌های تحصیلی، فرصت‌های مطالعاتی و سایر همکاری‌های علمی و دانشگاهی با طرف‌های خارجی نیز باید در سامانه ثبت شود.

همچنین هرگونه تعامل و همکاری با رسانه‌های خارجی و شرکت در کنفرانس‌ها یا همایش‌های علمی، مشمول ثبت در سامانه «ثبت مدیریت ارتباطات خارجی» و در موارد مقرر، اخذ مجوز خواهد بود.

بر اساس ماده ۱۵، اشخاص حقیقی و حقوقی سه ماه فرصت دارند فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه ثبت و شفاف کنند.

  مطالعه بیشتر: سازمان اطلاعات سپاه: ۵۱ مزدور آمریکا و اسرائیل در ایلام بازداشت شدند منبع: ایسنا اخبار مرتبط circle پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت سید اسماعیل خطیب circle تحریم های جدید واشنگتن علیه ایران circle پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام رهبر شهید circle بیانیه مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران منتشر شد پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود


۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اجازه تجاوز به ایران را نمی‌دهیم

به گزارش ایلنا، سردار سید مجید ابن‌الرضا، امروز جمعه که به مناسبت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی در پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته تهران در مصلی امام خمینی (ره) سخن می‌گفت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان به ویژه قائد شهید امت و شهدای صنعت دفاعی و فرماندهان شهید کشور در ۲ جنگ اخیر، گفت: صنعت دفاعی، امروز در نظام اسلامی جلوه‌ای از علم و فناوری، خلاقیت، ایمان، استقلال و اراده یک ملت است و آنچه ما در صنعت دفاعی می‌بینیم، کوهی است که بخش بزرگی از توانمندی در زیر سطح آن قرار دارد. 

وی افزود: دانشگاه‌ها، آزمایشگاه‌های علوم و تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشمندان، مهندسان، کارگران، متخصصان و هزاران جوان ایرانی که امروز به طور شبانه روز برای حفظ امنیت اقتدار ایران تلاش می‌کنند، فقط بخشی از صنعت دفاعی کشور هستند. 

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به اهمیت امنیت در کشور، تصریح کرد: امروز امنیت برای مسائل مهم جامعه، اصل است و زمانی جامعه و خانواده با آرامش زندگی خواهند کرد، که امنیت لازم را داشته باشند. دانش آموزان زمانی به آرامش درس می‌خوانند که محیط امن را داشته باشند، دانشگاه زمانی می‌تواند پژوهش و تحقیق لازم را انجام دهد که کشور ثبات و امنیت لازم را در خود جای دهد. بر همین اساس امنیت مقدمه پیشرفت در هر کشوری است. 

سردار ابن‌الرضا یادآور شد: اگر امنیت نباشد، اقتصاد آسیب خواهد دید و در ادامه سرمایه‌گذاری‌ها کاهش خواهد یافت و علم و فناوری دچار مشکل می‌شود و آرامش مردم از بین می‌رود. برهمین اساس توان دفاعی و صنعت دفاعی، امروز یکی از ارکان مهم امنیت ملی و یکی از مولفه‌های بازدارندگی است. 

وی تاکید کرد: قدرت دفاعی امروز ایران برای جنگ طلبی نیست بلکه برای جلوگیری از جنگ و تجاوز است. هیچگاه آغازگر تجاوز به هیچ کشوری نبوده و نخواهیم بود. ما اهل تجاوز نظامی نیستیم، اما اجازه تجاوز نظامی به سرزمین، استقلال و امنیت کشور را هم نخواهیم داد. 

سردار ابن‌الرضا در ادامه با بیان اینکه تجربه جنگ اخیر درسی بزرگ بود، گفت: این جنگ برای ملت ایران با همه تلخی‌ها و هزینه‌ها و داغ‌هایی که بر دل ما گذاشت، یک میدان بزرگ آزمون بود. ما عزیزانی را از دست دادیم از جمله قاعد امت، فرماندهان، دانشمندان، زنان و کودکانی که مظلومانه در این جنگ به شهادت رسیدند و داغ شهیدان برای ما فراموش نشدنی است. اما در کنار این تلخی بزرگ، ملت ایران، یک حقیقت بزرگ را دید و آن قدرت خودباوری ملی بود. 

وی خاطرنشان کرد: این جنگ نشان داد که ملت ایران اگر روی پای خود بایستد، اگر به جوان خود اعتماد کند و اگر علم و فناوری را به میدان بیاورد و اگر در کنار یکدیگر متحد و منسجم باشد، می‌تواند در برابر همه تهدیدات ایستادگی کند. 

سرپرست وزارت دفاع گفت: دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، کارخانه‌ها، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه‌های دفاعی کشور در جنگ اخیر نشان دادند که می‌توانند در عرصه‌های پیچیده علم و فناوری نقش آفرین باشند. 

سردار ابن‌الرضا تصریح کرد: با اطمینان می‌گویم جوان ایرانی، دانشمند ایرانی، دانشگاه‌های ایرانی، صنعت ایرانی و در نهایت ملت ایران می‌توانند روی پای خود بایستدند و در راه استقلال و امنیت کشور تلاش کنند. 

وی درس دیگر جنگ اخیر را اتحاد و انسجام ملی برشمرد و عنوان کرد: هرجا ملت و قدرت دفاعی کشور در کنار هم قرار گرفتند، ایران با قدرت، همه ظرفیت‌های خود را در برابر دشمنان به کار گرفت. امروز کارگران، معلمان، کشاورزان، دانشجویان، نیروهای مسلح، دولت و مردم همه بخشی از این قدرت ملی هستند. 

سرپرست وزارت دفاع باتاکید بر اینکه قدرت ملی فقط در یک سازمان یا یک دستگاه خلاصه نمی‌شود بلکه قدرت ملی ایران، حاصل جمع توان ایرانیان است، گفت: این جنگ با همه سختی‌هایش امید ما را به آینده بیشتر کرد. چرا که دیدیم که یک ملت می‌تواند در سخت‌ترین شرایط روی پای خود بایستد و در برابر فشار، تحریم محاصره تاب‌آور شود و اگر چه این فشارها، دشواری ایجاد می‌کند اما نمی‌تواند اراده یک ملت را از بین ببرد. 

سردار ابن‌الرضا تاکید کرد: این جنگ برای ما یک پیام بزرگ داشت مبنی بر اینکه که اگر به خودمان، به جوانان، علم و فناوری و ظرفیت‌های ملی اعتماد کنیم، آینده ایران می‌تواند بسیار روشن‌تر از امروز باشد. 

وی در ادامه با مقایسه جنگ‌های ۱۲ روزه و ۴۰ روزه عنوان کرد: ما در جنگ رمضان به مراتب قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه و میدان شدیم و همچنین به مراتب شگفتانه‌های ما در حوزه تکنیک و تاکتیک در جنگ رمضان ارتقا یافته‌تر از جنگ قبلی بود. از طرفی میزان نفوذ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عمق پایگاه دشمن و تعداد سقوط‌های بالگردها و هواپیماهای عملیاتی و شناسایی دشمن و تسلط به اقدامات منطقه‌ای دشمن و ایجاد اقدامات دردآور علیه دشمن، بسیار بیشتر از جنگ تحمیلی دوم بود. 

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه در جنگ رمضان، پایگاه‌های دشمن دقیق‌تر نسبت به جنگ ۱۲ روزه مورد هدف قرار گرفت، گفت: این نشان دهنده قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی سوم است که در برابر دو ارتش تروریستی آمریکا و صهیونیستی آن را به رخ جهان کشید، به نحوی که دشمن را از ادامه شرارت‌های خود پشیمان کرد. 

سردار ابن‌الرضا با بیان اینکه امروز در قدرت دفاعی، فناوری نوین، هوش مصنوعی، میکرو الکترونیک، مواد پیشرفته، مخابرات، نرم‌افزار و علوم شناختی، سامانه‌های هوشمند و ده‌ها حوزه به برتری رسیدیم و همه این اقدامات با کمک نیروی انسانی در داخل کشور محقق شده است، اضافه کرد: به قول آقای شهید ایران، سرمایه اصلی کشور تجهیزات و امکانات نیست بلکه نیروی انسان مؤمن و متعهدی است که مانند جواهری علم را به زانو درآورده است و اگر بهترین تجهیزات را داشته باشیم اما نیروی انسانی خلاق، متخصص، متعهد و آینده نگر نداشته باشیم، نمی‌توانیم قدرت خود را پایدار کنیم. 

وی گفت: امروز بیش از ۹۰ درصد نیروهای وزارت دفاع را نیروهای متخصص و تحصیل کرده تشکیل می‌دهند و بدنه این مجموعه یکی از جوان‌ترین بدنه‌های تخصصی کشور است. 

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه برای ارتقاء ایران در زمینه‌های مختلف اقتصادی، دفاعی و نظامی و سایر حوزه‌ها باید به جوان ایرانی اعتماد کرد، افزود: باید به جوان ایرانی مسئولیت دهیم و اجازه دهیم ایده‌هایش را به محصول تبدیل کند و کاری کنیم که نخبه ایرانی احساس نکند که برای شکوفایی استعداد خود باید حتما به خارج از کشور برود. 

سردار ابن‌الرضا یکی از از جلوه‌های امیدبخش تجربه دو جنگ اخیر را مهاجرت معکوس و اعلام آمادگی متخصصان برای خدمت به کشور برشمرد و گفت: این فرهنگ ایرانی است که در روزهای سخت فرزندان خود را به میدان می‌آورد. همچنین تولید فناوری‌ها زمانی ارزشمند است که در کنار ایمان و اخلاق قرار بگیرد. چرا که قدرت بدون اخلاق خطرناک است و علم بدون اخلاق می‌تواند به تهدید تبدیل شود و فناوری بدون ایمان و تعهد ممکن است در مسیر نادرستی قرار بگیرد. 

وی با بیان اینکه قدرت دفاعی ایران باید قدرتی در جهت دفاع از مردم کشور باشد، تصریح کرد: همچنین این قدرت باید از استقلال و تمامیت ارضی کشور دفاع کند و در مسیر ارزش‌های انقلابی و اسلام و مسیر امام راحل و قاعد شهید امت و تدابیر فرمانده معظم کل قوا، که همه یک مسیر را طی می‌کنند، حرکت کند. انتهای پیام/




 پزشکیان: قدرتمندیم و اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد/ آنهایی که دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند، ایرانی نیستند
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: قدرتمندیم و اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد/ آنهایی که دشمن را به تهاجم به ایران دعوت می‌کنند، ایرانی نیستند

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.

 قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: برقراری امنیت بدون تداوم آن با اقتصاد، پایدار نخواهد بود

رئیس مجلس شورای اسلامی، امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشورهای اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر شهید انقلاب، مقاومت را به جریانی پویا و زنده تبدیل کرد | ملت ایران مرد و مردانه تا خونخواهی قائد شهید در اجتماعات خواهند ایستاد
۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آیت‌الله علم‌الهدی: رهبر شهید انقلاب، مقاومت را به جریانی پویا و زنده تبدیل کرد | ملت ایران مرد و مردانه تا خونخواهی قائد شهید در اجتماعات خواهند ایستاد

امام جمعه مشهد مقدس، با اشاره به نقش رهبر شهید انقلاب در بیداری، دشمن‌شناسی، فردسازی، جامعه‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت،گفت: شش ماه پس از شهادت ایشان، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مرد و مردانه ایستاده است تا انتقام مظلومیت و خونخواهی رهبر شهید را محقق کند.

 اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیع‌الاول
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

اطلاعیه شورای هماهنگی برای نهم ربیع‌الاول

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت نهم ربیع‌الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولی‌عصر (عج)، در خصوص اجتماعات مردمی شبانه اطلاعیه‌ای صادر کرد.

 حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

حمله مرگبار پهپادی در بلوچستان؛ ۴ کشته و ۳ زخمی

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.