قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

اعتبار ۱.۱ همت بهزیستی خراسان جنوبی با ۴۷ درصد افزایش

بیرجند- مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: مجموع اعتبارات بهزیستی با ۱.۱ همت بالغ بر ۴۷درصد رشد داشته است.
 اعتبار ۱.۱ همت بهزیستی خراسان جنوبی با ۴۷ درصد افزایش



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اعتبارات عمرانی شهرستان کرج 3.5 درصد افزایش یافت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عسگری، معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی گفت: این معاونت با توجه به شرح وظایف و مسئولیت‌هایی که در خصوص هماهنگی امور عمرانی بر عهده دارد، در سطح شهرستان کرج، در شهرهای ماهدشت، محمدشهر، گرمدره، کمالشهر، کرج، محور کرج ـ کندوان، بخش آسارا و بخشداری مرکزی کرج فعالیت می‌کند و مسئولیت‌های خطیری را بر عهده دارد.

وی افزود: ما در طول زمان خدمت خود شاهد شرایط خاص و بحرانی جنگ تحمیلی شدیم و شاید انتظاری که در خصوص اجرای پروژه‌های عمرانی و آنچه مطلوب و مدنظر فرماندار و حتی این معاونت بود، میسر نشد. این به این معنا نبود که بخواهیم تلاش‌ها و زحماتی را که همکاران ما در این حوزه می‌کشیدند، مغفول بگذاریم، بلکه با چند برابر انرژی و توان، درگیر موضوعات خساراتی بودیم که جنگ‌های 12 روزه و رمضان به شهرستان کرج وارد کردند و همه پای‌کار بودند.

عسگری مطرح کرد: به نوعی تمام دستگاه‌های شهرستان درگیر این موضوعات بودند؛ چه از نظر امداد و نجات که از ساعات اولیه اصابت‌ها و حملات دشمن اتفاق می‌افتاد تا مراحل ارزیابی خسارات و پس از آن نیز بازسازی قسمت قابل‌توجهی از مجموعه‌هایی که خسارت دیده بودند. اتفاقات اخیر و جنگ اقتصادی که رخ داد، پروژه‌های عمرانی در کشور، چه پروژه‌های عمرانی در مدیریت شهری و شهرداری‌ها و چه دستگاه‌های اجرایی را تحت تأثیر خود قرار داد.

وی اظهار کرد: می‌شود به جرأت گفت کل کشور برای اجرای پروژه‌های عمرانی، اعتباراتشان انقباضی بود؛ یعنی اولویت‌ها از احداث پروژه‌های عمرانی خارج شد و در تمام رده‌ها شاید بیشتر رو آوردیم به این سمت که پروژه‌هایی که نیاز به تکمیل دارند، یعنی اعتباری برای تکمیل پروژه نیاز است، در اولویت قرار بگیرند تا اینکه بخواهد به احداث پروژه جدید ختم شود. البرز هم از این موضوع مستثنی نبود و کل اعتباری که برای استان دیده شده، انقباضی بود.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج تصریح کرد: در سال 1405 با توجه به اینکه اعتبار استان البرز کاهشی بود، اما اعتبارات عمرانی شهرستان کرج سه و نیم درصد افزایش داشت و این بیانگر این است که تلاش فرمانداری در خصوص جذب این اعتبار برای شهرستان چقدر از میزان اهمیت بالایی برخوردار است. اعتبار سال 1405 شهرستان کرج 630 میلیارد تومان و تعداد کل پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی در سال جاری 68 پروژه دیده شده است.

عسگری با اشاره به اینکه بیشترین سهم از اعتبارات شهرستان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی، بهداشت و درمان، راه و شهرسازی و مدیریت منابع آب و فاضلاب است، خاطرنشان کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی 17 درصد از اعتبارات را به خود اختصاص داده و 110 میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه دیده شده و در حوزه بهداشت و درمان نیز 16 درصد از کل اعتبارات، معادل بیش از یکصد میلیارد تومان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور فنی و عمرانی فرمانداری کرج ادامه داد: در حوزه راه و شهرسازی 14 درصد از کل اعتبارات، معادل 90 میلیارد تومان، در نظر گرفته شده و در حوزه مدیریت منابع آب و فاضلاب نیز 13 درصد از کل اعتبارات، معادل 88 میلیارد تومان، تخصیص یافته است. سهم شهرستان کرج از اعتبارات بهینه‌سازی مصرف انرژی 98 میلیارد تومان است که امیدواریم با کمک تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان بتوانیم درصدد جذب آن بربیاییم.

انتهای پیام/  




 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۴ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.