قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

تیزپاز: آموزش مدیریت پسماند باید از کودکی و با زبان هنر آغاز شود

تبریز-عضو هیئت‌مدیره سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: نهادینه‌سازی فرهنگ تفکیک پسماند از مبدأ مستلزم آموزش از سنین کودکی است و هنر می‌تواند مؤثرترین ابزار برای انتقال این مفاهیم باشد.
 تیزپاز: آموزش مدیریت پسماند باید از کودکی و با زبان هنر آغاز شود



 امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت مخابرات ایران و شهرداری تبریز برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت مخابرات ایران و شهرداری تبریز برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  در این نشست، محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت توسعه شبکه فیبر نوری در کشور، بر شتاب گرفتن روند پوشش و اتصال مشترکان به این شبکه تأکید کرد.

جعفرپور با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری اظهار داشت: برنامه توسعه فیبر نوری در کشور با سرعت در حال پیشرفت است و شرکت مخابرات ایران برای کلانشهرها برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته است. تحقق این برنامه‌ها نیازمند همکاری و همراهی شهرداری‌ها برای تسهیل اجرای پروژه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های شهری است.

وی با قدردانی از حضور یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در این نشست، ابراز امیدواری کرد همکاری میان شهرداری تبریز و شرکت مخابرات ایران در حوزه توسعه فیبر نوری، به سایر حوزه‌های زیرساختی و خدمات ارتباطی نیز گسترش یابد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به ظرفیت‌های موجود در شهر تبریز افزود: همکاری میان دو مجموعه می‌تواند زمینه‌ساز تسریع در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و ارائه خدمات نوین دیجیتال به شهروندان تبریزی باشد.

در ادامه این نشست، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، گزارشی از وضعیت زیرساخت‌های شهری و ظرفیت‌های موجود در این کلانشهر ارائه کرد و گفت: شهرداری تبریز آمادگی کامل دارد در مسیر توسعه زیرساخت‌های ارتباطی با شرکت مخابرات ایران همکاری کند.

وی با اعلام آمادگی شهرداری تبریز برای در اختیار قرار دادن ظرفیت‌های موجود از جمله زیرساخت‌های شهری و مسیرهای مورد نیاز برای توسعه شبکه فیبر نوری، بر تداوم همکاری میان دو مجموعه تأکید کرد.

هوشیار همچنین توسعه همکاری در حوزه‌های دیگری همچون دیتاسنتر و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات را مورد توجه قرار داد و بر آمادگی شهرداری تبریز برای همکاری در این زمینه‌ها تأکید کرد.

بر اساس این تفاهم‌نامه، ظرفیت‌های دو مجموعه در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، تسهیل اجرای پروژه‌های فیبر نوری و گسترش همکاری‌های فناورانه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

این همکاری در شرایطی شکل می‌گیرد که شرکت مخابرات ایران توسعه فیبر نوری و مهاجرت از شبکه مسی به فیبر را از محورهای اصلی تحول شبکه ارتباطات ثابت کشور قرار داده است؛ …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!
سایت اعتماد آنلاین

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.
 شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان
سایت اعتماد آنلاین

شکست هر ۲ آزادکار ایران مقابل آمریکا در قهرمانی جوانان جهان

هر دو نماینده ایران در روز نخست کشتی آزاد قهرمانی جوانان جهان مقابل رقبای‌شان شکست خوردند.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

آرزوهایی که سران آمریکا یکی پس از دیگری به گور می‌برند | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دونالد ترامپ در تازه‌ترین نمایش مضحک خود، تصویری از لیندسی گراهام، سناتور تازه به گور رفته آمریکایی منتشر کرده که کلاهی با شعار محبوب تجزیه‌طلبان و براندازان، یعنی «ایران را دوباره با عظمت کنیم!» بر سر دارد. ترامپ با ذوق
 حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس
سایت رکنا

حسن بگلری در تبریز گمشده است / اگر او را مشاهده کردید به پلیس گزارش دهید + عکس

حسن بگلری، متولد ۱۵ اسفند ۱۳۵۶ و اهل اهر، که ساکن شهرک گلپارک تبریز است، از روز چهارشنبه ۲۱ مرداد از منزل خارج شده و تاکنون خبری از او در دست نیست.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سنتکام از ورود ناو «جورج واشنگتن» به منطقه خبر داد

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.