قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

هواداران مادورو در ونزوئلا پرچم آمریکا را به آتش کشیدند

حامیان نیکولاس مادورو در ونزوئلا با برپایی تظاهرات ضد آمریکایی، پرچم این کشور و رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند. 
 هواداران مادورو در ونزوئلا پرچم آمریکا را به آتش کشیدند



استرالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار می‌کند / خشم کانبرا از مختومه‌شدن پرونده قتل امدادگر استرالیایی در غزه

 استرالیا سفیر رژیم صهیونیستی را احضار می‌کند / خشم کانبرا از مختومه‌شدن پرونده قتل امدادگر استرالیایی در غزه
 خبرگزاری دانشجو / ۴۱ دقیقه قبل
وزیر امور خارجه استرالیا اعلام کرد کانبرا در اعتراض به خودداری رژیم صهیونیستی از پیگرد کیفری عوامل دخیل در کشته‌شدن یک امدادگر استرالیایی در غزه، سفیر این رژ...

به گزارش خبرگزاری دانشجو، دولت استرالیا در واکنش به تصمیم رژیم صهیونیستی برای خودداری از اقدام کیفری علیه عوامل دخیل در کشته‌شدن امدادگران سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه، از احضار سفیر این رژیم خبر داد.

وزیر امور خارجه استرالیا اعلام کرد کانبرا از نحوه رسیدگی به این پرونده ناراضی است و سفیر رژیم صهیونیستی برای ارائه توضیحات احضار خواهد شد.

وزارت امور خارجه استرالیا نیز با انتقاد صریح از این تصمیم اعلام کرد: «از اینکه اسرائیل علیه افراد دخیل در قتل این امدادگر اقدام کیفری انجام نداده است، خشمگین و ناراضی هستیم.»

این واکنش پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در پی بررسی پرونده کشته‌شدن ۷ امدادگر سازمان «آشپزخانه مرکزی جهانی» در غزه، علیه نظامیان و فرماندهان دخیل پرونده کیفری تشکیل نخواهد داد.

«زومی فرانکوم»، امدادگر استرالیایی این سازمان، یکی از ۷ امدادگری بود که در اول آوریل ۲۰۲۴ هنگام انتقال غذا در غزه هدف حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفتند و جان باختند.

تصمیم رژیم صهیونیستی برای خودداری از پیگرد کیفری عوامل دخیل در این حمله، بار دیگر اعتراض دولت استرالیا را برانگیخته و اکنون این پرونده به سطح تنش دیپلماتیک میان کانبرا و رژیم صهیونیستی رسیده است.




انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد
 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل
وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، وزارت امور خارجه انگلیس اعلام کرد که کاردار رژیم صهیونیستی را در اعتراض به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ احضار کرده است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که از کاردار اسرائیل خواسته تا دولت بنیامین نتانیاهو فوراً از پروژه شهرک‌سازی E۱ عقب‌نشینی کند.

وزارت امور خارجه انگلیس برگزاری مناقصه از سوی دولت اسرائیل برای پروژه شهرک‌سازی E۱ را اقدامی «غیرقابل قبول و مخرب» خواند. کد مطلب 6921945




غیبت وزیر امورخارجه آمریکا در سه پرونده بحرانی

 غیبت وزیر امورخارجه آمریکا در سه پرونده بحرانی
 سایت افکارنیوز / ۱ ساعت قبل
مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا، در حالی از بحران‌های ایران، غزه و اوکراین فاصله گرفته که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، رسیدگی به این پرونده‌ها را به فرستادگان ویژه و نزدیکان خود سپرده است؛ رویکردی که انتقاد دیپلمات‌های پیشین آمریکایی را برانگیخته است.

 مارکو روبیو به‌عنوان ارشدترین دیپلمات آمریکا، می‌توانست مسوول رسیدگی به چالش‌های سیاست خارجی این کشور در سراسر جهان باشد. اما با طولانی شدن جنگ علیه ایران، بروز بن‌بست جدی در درگیری میان رژیم اسرائیل و حماس و ادامه جنگ اوکراین، به نظر می‌رسد او از نقش و مسوولیت خود در قبال مهم‌ترین بحران‌هایی که آمریکا با آنها روبه‌روست، عقب نشسته است.

در عوض، روبیو نفوذ خود را در نیمکره غربی به کار گرفته و هدایت دیپلماسی آمریکا در قبال ونزوئلا و کوبا را بر عهده داشته است. موضوع کوبا برای او اهمیت شخصی عمیقی دارد زیرا فرزند مهاجران کوبایی است.

روبیو طی یک سال گذشته کارزار «فشار حداکثری» علیه این جزیره کمونیستی به راه انداخته، اقتصاد آن را با تحریم‌ها تحت فشار شدید قرار داده و گزارشی ۱۰۰ صفحه‌ای از وزارت امور خارجه آمریکا درباره تلاش‌های جاسوسی و نفوذی که امنیت ملی آمریکا را تهدید می‌کند، منتشر کرده است.

ام‌اس‌ان‌بی‌سی نوشت: برخلاف بیانیه‌های مربوط به تحریم‌ها و اقدامات علیه ایران که بیشتر آنها به سخنگوی وزارت امور خارجه نسبت داده می‌شود، روبیو تقریبا نام خود را پای تمامی اقدامات وزارت امور خارجه در ارتباط با کوبا گذاشته است. همچنین روبیو پس از عملیات نظامی برای ربایش نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری پیشین ونزوئلا، با افتخار در کنار دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، در نشست خبری حاضر شد، اما بلافاصله پس از حمله مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران، در هیچ‌یک از حضورهای مهم و علنی دیده نشد.

بر اساس برنامه‌های علنی روبیو که همزمان مشاور امنیت ملی نیز هست، او در بیشتر روزها در نشست‌ها و جلسات توجیهی کاخ سفید شرکت می‌کند و به ترامپ دسترسی مستقیم دارد. اما او همیشه برای انجام حضوری دیپلماسی آمریکا در مهم‌ترین بحران‌های این کشور اعزام نمی‌شود.

در عوض، ترامپ اغلب برای این کار به افراد دیگری روی می‌آورد.

جرد کوشنر داماد ترامپ، این هفته به مصر و اراضی اشغالی سفر کرد و با رهبران حماس و رژیم اسرائیل دیدار داشت تا طرح خلع سلاح و بازسازی غزه، موسوم به «هیات صلح» ترامپ، را نجات دهد.

کوشنر که شهروند عادی و فاقد هرگونه سمت در دولت آمریکا است، به همراه استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا، هدایت پرونده غزه و همچنین مذاکرات صلح با ایران را بر عهده داشته‌اند؛ مذاکراتی که از جمله به میانجیگری برای توافق تفاهم ۱۴ بندی با ایران در ماه ژوئن(خردادماه) منجر شد، اما این توافق از آن زمان فروپاشیده است.

مقام‌های پیشین وزارت امور خارجه آمریکا گفتند این کشور در موقعیت بهتری قرار می‌گرفت اگر وزیر امور خارجه، با استفاده از تخصص دیپلمات‌های حرفه‌ای وزارتخانه و دفاتر منطقه‌ای آن، مسوولیت هدایت تمامی چالش‌های سیاست خارجی آمریکا را بر عهده می‌داشت، نه اینکه ظاهرا فقط پرونده‌هایی را دنبال کند که شخصا یا از نظر سیاسی به آنها علاقه‌مند است.

آرون دیوید میلر مذاکره‌کننده پیشین وزارت امور خارجه آمریکا گفت: من برای ۶ وزیر امور خارجه کار کرده‌ام. هیچ‌کدام از آنها در مواجهه با شدیدترین و بزرگ‌ترین بحران دولت ترامپ در حوزه سیاست خارجی، هرگز نمی‌پذیرفتند که به طور عملی کنار بنشینند یا چنین تصور شود که در صحنه حضور ندارند.

میلر که عضو ارشد بنیاد کارنگی برای صلح بین‌المللی است و با دولت‌های جمهوری‌خواه و دموکرات همکاری و از هر دو حمایت کرده است، سپردن مسوولیت چنین درگیری‌های مهمی به فرستادگان ویژه‌ای که به طور مستقیم به رئیس‌جمهوری گزارش می‌دهند، به جای مدیریت آنها توسط وزیر امور خارجه را «غیرعادی» توصیف کرد.

با این حال، میلر گفت حتی برای بهترین مذاکره‌کنندگان نیز حل بحران‌های ایران، غزه و جنگ روسیه و اوکراین «کار بسیار دشواری» خواهد بود، اما مشکل فراتر از روبیو است؛ فردی که به گفته او «مسائلی را که می‌خواهد در آنها دخالت داشته باشد، گزینش می‌کند.»

میلر گفت: «مشکل به هسته و ساختار ناکارآمد تصمیم‌گیری در حوزه امنیت ملی بازمی‌گردد که این دولت ایجاد کرده است.» او همچنین به اعزام مقطعی جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، برای رسیدگی به موضوع ایران اشاره کرد و افزود: «به نظر من، اینکه ترامپ صلاح دیده بهترین دوست و دامادش را برای هدایت و مذاکره درباره سه مورد از دشوارترین مناقشات نظام بین‌المللی اعزام کند، خود گواهی بر میزان ناکارآمدی این ساختار است و نتایج آن نیز، به نظر من، کاملا قابل پیش‌بینی است.»

دیوید شنکر معاون پیشین وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک در نخستین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، گفت اتکای ترامپ به فرستادگان منتخب خود به جای دیپلمات‌های آمریکایی در بلندمدت روابط آمریکا با بسیاری از کشورها را تضعیف خواهد کرد.

شنکر گفت: دولت‌های خارجی دیگر به کانال‌های ارتباطی خود با وزارت امور خارجه متکی نیستند، زیرا وزارتخانه از روند تصمیم‌گیری کنار گذاشته شده است. فکر می‌کنم این مساله در مجموع روابط دوجانبه را تضعیف می‌کند. این روابط عمق کمتری پیدا می‌کند و در سطح یک دولت خاص بسیار قدرتمند است، اما از نظر نهادی تضعیف می‌شود.

 




سالن رقص کاخ سفید یا سالن جنگ؟!

 سالن رقص کاخ سفید یا سالن جنگ؟!
 سایت خبرآنلاین / ۲ ساعت قبل
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به سالن رقص رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید پرداخته؛ سالنی که بیشتر از آنکه بخواهد به آنچه تعریف‌شده شباهت داشته باشد، به یک محوطه جنگی مجهز بدل می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، نیویورک تایمز نوشت: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا تیمی متشکل از ۲۵۰ کارگر را برای پیشبرد ساخت‌وساز، ۲۰ ساعت در روز و هفت روز هفته، به کار گرفته است تا هر چه سریعتر کار را به پایان برساند. دولت ایالات متحده همچنین در پرونده‌ای به دادگاه اعلام کرد که این هفته، برنامه‌هایی برای نصب یک میلیون پوند میلگرد و ریختن ۳۰۰۰ یارد مکعب بتن برای پروژه‌ای که اکنون دو سوم آن تکمیل شده است، وجود دارد.

به گزارش ایسنا، سال‌هاست که دونالد ترامپ استدلال می‌کند کاخ سفید باید سالن رقص مخصوص به خود را داشته باشد و می‌گوید این موضوع در صحنه جهانی «یک مسئله حیثیتی» است. او ادعا کرده که یک سالن رقص به مقامات اجازه می‌دهد تا بدون نیاز به برپایی چادر در چمن جنوبی، رویدادهای بزرگی را برای مهمانان ویژه برگزار کنند.

پس از روی کار آمدن ترامپ، او بازسازی گسترده کاخ سفید را آغاز کرد و بال شرقی آن را برای ساخت یک سالن رقص جدید جهت برگزاری مراسم و پذیرایی‌های بزرگ تخریب کرد. تا مارس ۲۰۲۶، هزینه ساخت این سالن حدود ۶۰۰ میلیون دلار برآورد شده بود.

دولت دونالد ترامپ هفته گذشته با ارائه درخواستی به دیوان عالی آمریکا خواستار تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید شد. پیش‌تر یک دادگاه تجدیدنظر فدرال آمریکا این ممنوعیت را تایید و دلیل آن را نبود موافقت کنگره اعلام کرده بود. ترامپ گفته بود که این تصمیم در دادگاه عالی مورد تجدیدنظر قرار خواهد گرفت.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: در ماه‌های اخیر، در حالی‌که طرفداران حفظ آثار تاریخی و سایر منتقدان سعی در متوقف یا دست‌کم کُند کردن این پروژه داشته‌اند، ترامپ توجیه جدیدی ارائه داد؛ امنیت ملی! اساسا ترامپ با سالن رقص و پناهگاه نظامی زیر آن به عنوان یک چیز برخورد می‌کند. این پناهگاه که رسما با نام مرکز عملیات اضطراری ریاست جمهوری یا PEOC شناخته می‌شود، در طول جنگ‌جهانی دوم در زیر جایی ساخته شد که زمانی بال شرقی کاخ سفید بود که ترامپ سال گذشته آن را تخریب کرد تا راه را برای سالن رقص خود باز کند.

پس از آنکه یک مرد مسلح در ماه آوریل به شام ​​انجمن خبرنگاران کاخ سفید حمله کرد، ترامپ در رسانه‌های اجتماعی گفت که این هرج‌ومرج نیاز به «سالن رقص فوق سری نظامی که اکنون در کاخ سفید در حال ساخت است»، دارد.

جاشوآ فیشر، مدیریت اداره کاخ سفید به دادگاه گفت: یک سازه بتنی و فولادی از قبل ساخته شده است که پنج طبقه عمق و ۷۰ فوت (۲۱ متر) ارتفاع دارد. همچنین، ۸۰ درصد میلگردهای این پروژه قرار داده شده و بتن ریخته شده است. علاوه بر این، ۳۳۵ میلیون دلار از ۴۰۰ میلیون دلار مورد نیاز برای این پروژه از طریق کمک‌های خصوصی جمع‌آوری شده و تخمین می‌زنیم که ساخت‌وساز ۶۵ درصد آن تکمیل شده است.

جان ساوئر، معاون دادستان کل استدلال کرد: سالن رقص به‌طور جدایی‌ناپذیری با نیازهای گسترده‌تر امنیت ملی مجموعه کاخ سفید مرتبط است. این سازه با بتن سخت شده، فولاد و میلگرد، ستون‌ها، سقف‌ها و تیرهای محافظ مقاوم در برابر موشک، سقف‌ها و بام‌های ضد پهپاد، و شیشه‌های ضد گلوله، بالستیک و انفجار ساخته شده است. این سازه شامل پناهگاه‌های بمب، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی پیشرفته، پارتیشن‌بندی محافظ بین تمام قسمت‌های ساختمان، سازه‌ها و تجهیزات نظامی فوق سری، تهویه‌های درجه نظامی، یک سیستم تهویه مطبوع و گرمایش یکپارچه، لانه‌های تک تیرانداز و یک درگاه پهپاد در بالا است.

او همچنین مطلب عنوان‌شده در حکم دادگاه تجدیدنظر مبنی بر اینکه ترامپ مستاجر موقت کاخ سفید است، نه مالک آن، را رد و ادعا کرد: رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا مستاجر نیست، بلکه تنها رئیس منتخب قوه مجریه است. سایر روسای جمهور نیز اقداماتی را برای نوسازی کاخ سفید انجام داده‌اند.

کیمبرلی وهل، استاد حقوق دانشگاه بالتیمور گفت: ترامپ سال‌هاست که برای گسترش اختیارات ریاست‌جمهوری تلاش می‌کند و تلاش برای ساخت یک ساختمان جدید عظیم در محوطه کاخ سفید بدون تایید قانونگذاران، آخرین اقدام اوست.

او گفت: دونالد ترامپ این استدلال کلی و عمومی را مطرح می‌کنند که «من رئیس‌جمهور هستم، بنابراین امنیت ملی مطرح است و می‌توانم هر کاری که می‌خواهم انجام دهم»! این یک شیب بسیار تند و لغزنده به سمت قدرت نامحدود در ریاست جمهوری است.

۳۱۰۳۱۰ کد مطلب 2262771



 مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه مصر از تماس‌های قاهره و تهران در مورد لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه خبر داد.

 آمریکا رادار آماده فرار می‌سازد / پس از انهدام رادار اردن توسط ایران

آمریکا رادار آماده فرار می‌سازد / پس از انهدام رادار اردن توسط ایران

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

دلارهای بی‌مصرف فلسطینی‌ها

اقدامات اسرائیل از جمله لغو مجوز کارگران، مصادره درآمدهای مالیاتی و محدودیت‌های شدید بانکی، کرانه باختری را به آستانه فروپاشی مالی رسانده است.

 انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

انگلیس کاردار رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه انگلیس با احضار کاردار رژیم صهیونیستی، اعتراض خود را به برگزاری مناقصه برای پروژه شهرک‌سازی E۱ اعلام و از دولت بنیامین نتانیاهو خواست فوراً از اجرای این طرح عقب‌نشینی کند.

 ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

ترفند آمریکا برای جلوگیری از انهدام رادارهایش توسط موشک های نقطه زن ایرانی

پس از آنکه ایران در جریان جنگ، پایگاه‌ها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه از جمله رادار AN/TPY-۲ در اردن را هدف قرار داد، واشنگتن به‌دنبال نسل تازه‌ای از رادارهاست که ظرف چند ساعت مستقر و در چند دقیقه جمع‌آوری شوند تا پیش از رسیدن آتش دشمن از محل بگریزند.

 تحریم ۲ مقام دیوان کیفری بین‌المللی توسط روبیو

تحریم ۲ مقام دیوان کیفری بین‌المللی توسط روبیو

روبیو در میانه کارزار خود برای منحل کردن دیوان کیفری بین‌المللی، دو نفر از مقام‌های این دادگاه بین‌المللی را هدف تحریم قرار داد.

 واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

واکنش خواهر رئیس کره شمالی به ادعای جدید ترامپ

کیم یو جونگ، خواهر رئیس کره شمالی در واکنش به ادعای ترامپ درباره تماس با کیم جونگ اون گفت: از تماس اخیر بین سران آمریکا و کره شمالی اطلاعی ندارم.

 تنها راه‌حل اختلافات ایران و آمریکا از نظر اردوغان

تنها راه‌حل اختلافات ایران و آمریکا از نظر اردوغان

دفتر رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از هرگونه تلاش دیپلماتیک با هدف دستیابی به صلح در منطقه غرب آسیا، استدلال کرد که مذاکرات تنها راه‌حل اختلاف ایران و ایا...